Söndag dårå.

Återigen är helgen över. Varför går den alltid så fort? Nåja. Har haft det lugnt och skönt med Matteboy, bland annat har han kikat på lägenheter och jag har varit sällskap. Var en väldigt fin dock behov av en badrumsrenovering. Partyblåsorna ligger på hyllan just nu, det finns inget sug när det är så himla kallt och snöigt. Orkar inte riktigt. Snart kanske det ändrar sig.

Frugan hur mår du? Å hur har din helg varit?

Hejdå/Hanna.



Hojhoj!

Gokväll alla 100 000 läsare!

Praktiken rullar vidare. Jag får göra research och titta efter vad som skrivs om diverse företag i olika medier bland annat. Man e lite lost men det är ju bara andra veckan.

Annars följde jag med min grabb (snacka om ovant att skriva så), men han är ju tydligen det så i alla fall, jag och grabben + hans trogna vän var på stans "Ryssgym" igår. Det var lågt i tak, "mörkt", massa vikter och helt enkelt dålig musik. Inte lika bra standard som på Hstads friskis alltså :( Men fick mig ett litet löparpass och magträning, kommer dock INTE köpa kort där. Ska leta vidare eller köra i vårt lilla gym så länge.

Annars är det snö här, jag pendlar varje dag och springer i kapp med alla stressade stockholmare.. känner mig helt utfryst på tåget när alla drar upp sin iPhone medan jag leker med min nokia 3310 (typ).


saknar Hstads friskis och såklart Bosse :(


Grannen

När minusgraderna smyger sig in under kjolkanten bläddrar jag igenom Rhodos-bilderna. Jag drar bort istappen från öronsnibben och tänker på våra söta grannar som alltid hade det sådär mysigt på balkongen varje morgon, för- och eftersmiddag, kväll och natt. Jag halkar på en isfläck likt grannen snubblade in sin hand under hennes morgonrock. Ack och ve, fin tid va de!


Kändisarna kryllade runtom oss likt snöflingorna i dag
(det snöar inte nu, men ni fattar)


Tjejer - vi drar?!


/Felicia

Drömmare

Skepp o hoj!

Säger som min käre vän Petra: Hur KUNDE jag göra slut med honom?? - Alltså Joel. Vi var ju tillsammans i nästan 4 år. Nu såhär i efterhand förstår jag inte varför jag dumpade honom. Kolla här liksom:



Ovanstående beläses av drömmare, jag är en av dem.



Vi har fått in många glada kommentarer till Frugson AB! Alla verkar vara riktigt glada att vi putsat papegojan, skruvat på träbenet och hoppat på blogg-skeppet. Exempelvis har vi fått ett beundrarbrev från en mycket trogen läsare - Paddan. Hon går att lita på i ur och skur! Det är såna som hon som gör livet underbart ♥





/Felicia


Nyp mig i armen!

Jag har nu tvingats skiljas från min fru. Alltså vi har inte skiljts, utan skiljts åt. Stor skillnad. Praktiken har dragit igång! Riktigt roligt är det på Treativ. Mest läst in mig på de case de håller på med och korrekturläst lite arbeten. Typiskt nog har jag blivit rejält sjuk. Att jag ens kan sitta här framför datorn är helt otroligt. Så laddar batterierna och kommer tillbaka på måndag.

Fru - hur har du det?? ♥


JUST DE! Jag och pappa har varit i Milano:


Fossan lirade Yatzy


Matchdag (Milan-Barca) - matade fåglar


Vi funderade starkt på att köpa med oss denna vackra tros-lampa hem


Världens stämning på San Siro




/Felicia

Hej 2012!

 Godkväll!


Nytt år nya möjligheter - även för denna blogg! Två saker som har hänt sen sist:


• Jag har flyttat hem från Halmstad eftersom min praktik i Sthlm börjar imorgon! :)

• Jag har skaffat manligt sällskap ♥ :)


Imorgon börjar som sagt praktiken. Lite nervös men inte så jag håller på att spy. Hoppas detta kommer gå bra och bli roligt!

Lycka till Frugan, vi hörs imorgon!





RSS 2.0