Tröttmössa

Igår var det hemmafest. Idag är jag seg. Lyckad kväll med massa gamla nära och kära i Newnose! Nu ligger jag på schäslongen i VH och tittar på slutspelshockey. Inte så många dagar kvar nu min käre Fru, snart ska vi ses och mysa!



FWaernqvist på Twitter

Har nu tagit klivet in i hetluften - följ mig på Twitter, FWaernqvist!
Kommer naturligtvis slänga upp all kärlek från exempelvis Sthlm :)
/ @FWaernqvist

Ze upp Zäta!

Om en vecka är Josefine och Matilda på Teneriffa. Inte alls avundsjuk för då innebär det att jag packar inför kärleksresan!! Jag ser fram emot att ta väck Matte och ersätta han med en Vabejaje. Han kommer inte att ha någon att säga till om, det är bara att flytta på sig. Jag och frugan kommer leva lyckliga i alla våra dagar :)
Sitter och arbetar med Varberg/Falkenberg sim. Så söta ungar!
/Felicia

Svimmade lite

Naturligtvis ska jag och frugan tälta utanför redan nu!
/F

Hey hey hey

Tjena mannen!

Det var ett tag sen. Men livet står still tills Frugan kommer till mig, så jag har inte så mycket att berätta. Har flyttat lite halvt, står mellan två boende kan man säga. Mr Lindgren har köpt lya och då fick han mig på köpet :) Nerå, men han verkar vilja ha mig här (!?) ;) Riktigt fin lägenhet som Frugan får besöka när hon kommer! Du kommer speciellt älska badrummet, fashion a lá 1930. Nu ska jag vara en bra Fru och laga mat till min man som bör anlända om någon halvtimme, köttfärsås och mackisar, mumsmums.

Love /Hanna



RSS 2.0