Himmlen slår en drill idag

Skönt att det är regnväder i dag. Jag gillar det ibland. Som i dag när jag måste ta mig i den där berömda kragen och plugga järnet. Har en konstant stress över mig nu, ska försöka jobba bort en del i dag.
Självklart finns det bara två Frugson AB tofflor, inget mer snack om den saken!
/Hanna.



Två exemplar

Tyvärr måste jag meddela er som hört av er att Frugson AB:s tofflor ej är till salu. De finns endast i två exemplar och så kommer det förbli. Tror inte vi är så sugna på att lämna över tofflorna till någon, eller frugan? Så sluta leta och köp istället ett par som är lika snygga (omöjligt jag vet, men försök!)

Var även lite känd i dag. Vaknade av ett sms 8.04 imorses, min faster som skrev "Oj vilka snygga tjejer i tidningen!" Jag fattade först inte men insåg sen att vi blev fotografterade i lördags.... hela dagen har jag fått sms och flera har hojtat till på stan att jag va het i tidningen. Synd att man inte kan hålla med bara...



Nu blire floorbaall, hoppas knäet håller.

/Felicia


hejsansvejsan

Solig onsdag. Myspys, sitter här i Frugson AB:s mystofflor och väntar på att Frugan ska trilla ner. Blir lite plugg sen seminarium.  Nu kom hon! /Hanna


Kamelen, kanoten och vinden

Ja afron gör en bara inte svettig utan även glad. När instruktören skriker KAMELEN kan man inte annat än att le och skaka sönder. Kom till lägenheten lagom till att första perren var slut på fotbollen. Hörde bara Jihde säga 1-0 efter första så blev det reklam. Zlatan hade missat en straff och det kändes ju j*kligt typiskt. Sen stod det 2-0 så stänkte (riktigt fint mål) moldavien in 2-1, onödigt men 3 poäng för Hamréns gäng!

Guuud vad intressant tänker Matilda, Malin, Linnea o gänget - JA det är det ;)

Nu ska jag lägga mig och ladda inför en morgon hos frugan min innan seminariet.


Smekarn da model ;)

/Felicia


Scream freedom

I dag får jag verkligen smaka på min egna medicin "döda det som heter: jag orkar inte".


Afrodans alt. löpning snart?


Elllllller?


Jodå. På med lite musik så! Ses sen Fruuu! /H.


Just chillin

Sitter i min stekiga lägenhet i mina stekiga tofflor och har det riktigt fint.
Var på bas/puls innan, ett skämt. Jag, Gun och gänget. Kände mig riktigt ung!



Ni glömmer väl inte Sverige-Moldavien imorgon?

/Felicia


en måndag

Hej!
Vilket fint väder det var i dag!
hihi.


Vill till...


...Sillgatan! Nunununu! Neh kanske inte NU men i sommar. Malin ska du med eller? Hade varit trevligt, du kommer väl ihåg klipporna, rosén, rekerna och grabbarna? Fint var det och det borde göras om.


"Ska ni gaaa till icaaa? Tar jo en haaaaltimmee!"
- Norsk granne



/Felicia


It's true, life will smile for you! /Axwell

En liten saga om Hannas motivation..

Ni vet, jag går till gymmet och vill egentligen ba vända och gosa ner mig i sängen. Men väl på gymmet e de ju ba kliva upp på bandet. Jag blir lite lätt irriterad efter 3 km, då börjar man ju svettas lite och lurarna börjar liksom glida ur öronen (gör dom alltid men idag blev jag extra irriterad). Efter 5 km får jag rätta till dom typ var tionde sekund och jag känner att motivationen inte är den bästa. Efter 6 km kommer det in en kille med typ världens mest vältränade kropp, höll på snubbla av bandet. Efter 7 springda km drar jag 1 km powerwalk för att varva ner (spana på dom snygga musklerna är andra ord) och därefter blire lite stretch och nåra sköna sit-ups. En durre och bastu på de och jag mår som en Gud!

Alltså, från att ba vilja krypa ner och dega blev de ändå en klart godkänd runda om man heter Hanna Larsson. Tja, vad vill jag med dessa ord då? Att en brud som hatade springa faktiskt lärde sig älska det. Och döda det som heter "jag orkar inte". BARA GÖR DET! Så, kan jag kan du!

Nu börjar snart den nya stekarserien. Stockholm-Båstad (undra om dom hämtat inspiration från vårt bloggnamn. Förmodligen!) /Hanna



sköön helg

Hej på er!
Haft en asglassig helg i Halmstad. Drog en utgång på Mårtenson med Smedan igår, dansade järnet och hade allmänt kul! Dagen i dag har hittils bestått av en massa solsken i ansiktet, drog en kaffe på E.H och nu är klockan redan fyra. Dags att trampa iväg till gymmet, jag är inte alls sugen - det är exakt därför jag ska tvinga mig dit och springa! Huaaa, men jag vet ju hur skönt det är efteråt! Ätit en del skit som ska bort ;) Hoppas ni haft en lika skön helg, tjarÅå/Hanna



måste verkligen köpa nya brillor.  Fula dom där


Lödda i Vabbe

Började jobba 10.. trodde jag.. men istället blev jag väckt av att Röbban ringde 8.00 och sa att det var kris i kassan. Så fick pallra mig dit halv 9. Jobbade till 2 sen drog jag en dusch, matilda kom förbi och vi tog getzen till Söder och träffade Malin som satt och stekte i kassan. Åkte sen till Tvååker för att kolla på min match (mitt knä e ju paj så kunde inte delta) och nu sitter jag och kollar hockeyn. Ikväll blir det någon typ av lagfest!



/Felicia


Hej kära blogg

 

Ååh vad jobbigt min tandkräm är slut. Glömde köpa en jäkel idag när jag gled runt på stan med Smedan.. har tunga ben så femhundra meter till Hemköp känns långt.... Jajajaja, förresten tycker jag att det var dålig uppslutning på friskis i dag, antar att alla våra läsare glassade i solen istället? (med all rätt). 

/Hanna



 


Frukostmöte

Nyss hemkommen från ett möte med frugan såhär på fredagsmorgonen. Om ett par timmar har vi handledning och vi är taggade till tusen! Nu blir det kaffe innan vi traskar mot skolan. Mitt knä mår mycket bättre idag, vet dock inte om korsbandet är kvar, känns lite ostabilt. Inget att klaga över - det är ju fredag!


Varför har denhär posen gått ur tiden?

/Felicia


Ett klockrent tips

Äntligen kan man köpa billiga träningsshorts på H&M! Som jag väntat. Sjukt dyra på sportaffärer och dessutom är det inge fashion över dom, finns bara knälånga i princip. Aja, själv ska jag köpa några stycken av dessa. Kostar bara 99:-

En sak till bara. Jag lider med Frugsons skada. 
♥ Tack för mig  /Hanna



När verkligheten hinner ikapp

Med ett knä och ett självförtroende som skrapar på havsbotten förstår jag inte hur jag klarat denna dag. Vandrat runt hela halmstad utan korsband och haft muntlig tenta utan att själv tro på mig själv. Men nu känns det bättre på båda punkterna.

Hoppas ni mått bättre! Någon som har tv4 sport och vill bjuda över mig runt 7-snåret ikväll????

/Felicia


Matilda min fina


MyLoveMyLife

Nu blir det lite träning. Inge mer med det! Åå ni har väl inte glömt Friskis Öppet hus på lördag? Nej, tänkte väl! /Hanna


fräsch brud!


Ge mig kärlek!

En av Sveriges bästa myslåtar! Hörde den första gången sommaren 2008.


Sch.. (inte schtek, bara sch!)

Mor Hanna. Jaa, det känns ju som jag får prova på att vara mamma när man har en skrikande unge till granne. Mitt inatten drar han eller hon igång. Klockan var tre när den tjöt som värst, då åkte öronpropparna in! Nu e jag lagom trött, drog ett Spin/Core-pass imorse och sen vare krubb och därefter föreläsning med Kvinnojouren. Hemskt att så många män är svin (sorry, men det är ju fakta). 

Nu till något roligare! På lördag är det Öppet hus på Friskis. Detta betyder att alla våra bloggläsare får chansen att provträna GRATIS. Vi kan samlas utanför 10.00 på lördag, de e väl lugnt? Vet inte om det blir gooooodiebags osv. men jag lovar att ni får se mig grissvettig iallafall (ah, ni kan ju tänka på det och lämna en kommentar om ni är intresserade!).

Förresten e mitt och Frugans hockeykrig över (jag vann).

/Hanna


Jordgubbar på Hemlös!

Blev jag osugen eller när jag såg jordgubbarna på Hemlös (Hemköp)? Men köpte inte några.. funderar på att gå dit igen, ångrar mig lite nu. Dagen innehåller plugg och innebandy, och inte att förglömma - HOCKEY. Ska strax ut i det najsiga vädret och träffa Sabbe och Ullis för lite taktiksnack!


Helt klart converse-väder i dag


/Felicia


WICtory

Yes, 8-6 till Warberg. Kändes inte helt säkert fastän vi var mycket bättre spelmässigt. Kul att hallen var halvfylld... kändes som folk verkligen satt varannan på läktaren. Bakom mig satt det förövrigt en kvinna som visste vilket lag som INTE skulle vinna. Har aldrig hört en sån frustration, panik och kalabalik som hon hade under HELA MATCHEN. Skön slutspelsstämning iallafall.



Imorgon 8.21 - Hasse

/Felicia


Skärpning själv!!!

Ojdå Frugan. Du missade visst att Andreas Holmqvist och Tim Eriksson lirat i Frölletröjan. Kanske är Du som inte kan din hockey?

Förresten, vilket skönt väder det är i dag, får såkallade springfeeelings i hela kroppen även om solen icke lyser i mina ögon. I helgen kanske det händer roligheter med.. får se.. ;)
/Hanna


Ja kallar detta en skön morronfrilla.


Men hallå eller?

Nu får du väl skärpa dig frugan? Du kan väl din hockey? Annars blir jag besviken på dig. Det är så att ex-frölle spelaren Karl Fabricius spelar i Luleå, vilket gör lagets framgångar Frölunda-baserade. Herregud, bättring nu fru! Dessutom har de en isbjörn som "maskot", som även warberg ic har!


Fabbe

Warberg

Luleå


/Felicia


En besvikelse utöver dess like

Ursäkta, men varför är det ett + att DIF åkte ur Frugan? Sen när brydde du dig om Luleå? Ba för ditt Frölunda inte kom någon vart denna sässe behöver du väl inte trycka ner Djurgården eller? Vet att du tycker Krüger och Cehlin e heta till exempel.. Ungefär som jag skulle säga såhär nu då "Hoppas WIC förlorarar hårdare än vad Hv71 gjorde mot AIK". Ahh juste, hur känns det nurå?

Jaja. Igår var jag kreativ. Gjorde mig en ny bakgrund, det gäller att bli glad när man slår på datorskärmen och känner "jäklar vilken energi jag fick till att börja plugga nu" Hejdå/Hanna




den som säger att han e ful behöver nog operera ögonen


Plus minus noll

Dif ute: +
Linköping ute: -
Slutsats: 0

Kan inte vara glad eller sur riktigt. Men vi vann vår match igår i varjefall, så det kanske lutar mer åt + hållet. I dag har jag hittills opponerat på grupp 7's analyser och ska nu sätta mig med Knollkursen. Ser ljuset i pluggtunneln då jag och Martin klockan 19 ska till Sparbankshallen och se wic krossa Linköping(?) Gick ju käpprätt åt skogen förra gången, så jag får ikväll styra och ställa så det blir någon SM-final i Malmö iår!!



/Felicia


Traukigt slutresultat..

Vilken match. Helt otrolig. Djurgården förlorade men det kunde lika gärna blivit en vinst.. Aja.
Snart ska pappa ringa mig, han har varit på Golfresa i Spanien, får väl höra om han drog nåra sköna slag!
/Hanna


Inatt ska jag och Garrett Neff springa Nissan runt. Sov gott.


Nu skriver ni historia Djurgår'n!

Hej bloggen!
Gjorde ett test på Lisvmedelsverket nyss.
Dags att svenska folket slutar äta och dricka så mycket S K I T ?


Rätt svar är FEMHUNDRA TUSEN TON!
(fick ett äppelskrutt på sidan för inte ens jag trodde det påverkade så mycket!)


Detta talar väl för sig själv. Är det konstigt att folk är överviktiga? Eh nej.


Nu till något roligare! I dag är det sista matchen mellan Luleå och Djurgården..!
HEJA HEJA DIF! /Hanna


Sportig söndag

Ligger och mösar (Vabbeska för chillar) i sängen och laddar för match. Samling 13.45, match 14.30. Ska bli riktigt roligt, älskar att dra på sig matchtröjan och känna att man lyfter fram sitt lag till vinst (utan mig hade det aldrig gått). En fullsatt läktare med hundratals skrikande män "Vi vill se Felicia vinka". När domarn blåst av matchen är det bara att vässa pennan för då står männen på rad och vill ha autografer/telefonnummer etc. 

Direkt efter matchen ska jag kuta hem och kolla hockeyn! Sjukt spännande, helt omöjligt att tippa.


Hälsade på Obama's häromveckan.


/Felicia


Sunshine

Riktigt kul för dig frugan att dif kunde lira lite hockey för en gångs skull, men kan de börja darra på skrillerna när avgörandet imorgon är ett faktum? Troligtvis så. Linköping tog naturligtvis en självsäker seger (ville ju göra det lite spännande med 2-2...) och en final mot färjestad ser jag i min spåkula.

Om en stund ska jag och Birgit (som frugan säger) till friskis och köra lite Zumba. Det är min farbrors fru som håller i passet, trevligt!


SKa vi ta en romantisk tripp till NY, frugan? 

/Felicia


Lite fjantiga arkivbilder

Godmorgon!
Tänkte att ni skulle få uppleva några vackra bilder igen. Ingen brist på vår fantasi i alla fall?
Frugan vinner nog dock - fantasin är obegränsad hos den bruuvfden.
Trevlig lördagmorgoon! /Hanna













YEEEEEEEEEEES

DIF vann! 2-0. Har ju inte kanalen så fick kolla på liverapporteringen från hemsidan. Funkar riktigt bra. Nu ere dags att DIF skriver historia och vinner nästa match. Isåfall har de vänt ett 3-0 underläge!! Någon som ska med till Luleå på söndag!?!? /Hanna


BRAAAAAAAAAAAA DJURGÅRDEN!
(FRUGAN JAG HOPPAS DU HAR TRÖJAN PÅ NU!)


Peekaboo

Hade jag inte rätt eller? Bye bye HV, tja tja Linköping!
Ikväll blir det massa mys. Så mysigt som bara vi frugor kan ha.

Kolla in min nya dörr:


Har nu INTE en betongdörr längre

Ett lyxigt kikhål

Jag ser in till tv-killen

...och ibland glömmer han dra för gardinerna..

Sen fick man en schysst spegel (den lilla runda ovanför kikhålet)
så man kan ta sig en titt innan man går ut!

Nu blir det SATC...eller SWF om frugan får välja ;)


/Felicia


Obliquus externus abdominis

Har ingen fantasi eller kraft. Men säger ba Obliquus externus abdominis. Finns det någon snyggare muskel? Nej. /Hanna


Dags för HV att åka hem

Skönt det ska bli ikväll runt tio-snåret då hv71 får lämna finrummet och åka hem! Att DIF vann igår var helt sensationellt, därför kan de bara inte vinna nästa. Wikegård sa några väl valda år igår under sportnytt och det märks att han är difare... lite besviken. Men det ska jag nog kunna ändra på!

Dagen kommer präglas av projektarbete och det är helt okej för det görs i samarbete med frun!


Frugan (som ser väldigt ung ut här?!)

/Felicia


Bromance försök?

Har en skön feeeling i kroppen /Hanna.
125 kvar





I will be popular

Ödet? Att grannen spelade Saades melodi hundraelvamiljonergånger I RAD hela veckan så går han och vinner rubbet? Nej, skicklighet. Härligt frugan nu kommer den spelas hundraTOLVmiljonergånger!

Annars då? Ne, jobbade 10 timmar igår efter det träffade jag Matilda. Kollade på Dear John - hur bra som helst! Ganska kasst slut men vad kan man begära, John va ju rätt het! Agerade taxichaffis för min kära broder. Kände mig som värsta pensionären när han + 3 kompisar sjöng manboy i Getzen (...) och jag kollade i backspegeln och himlade med ögonen.

Idag har jag promenerat tillbaka med dvd:n samt pluggat. Just de, imorgon ska jag klippa av håret! CIAO!



/Felicia


True story, true story.


/Hanna


Some people have to fight

Äntligen har jag löst video-uppläggnings-problemet. Här har ni min nya guldklimp! (Mamma du behöver nog inte lyssna, inte riktigt din musiksmak..)
/Hanna


Canal+ Sport 1 Live

Fint med nya kanaler och att HV håller på att förlora igen. Skönt att Linköping kan vinna iår.


Weinhandl, en stor anledning till min kärlek till Linköping.
Om ett par år spelar han i elitserien och då har även min man Lunkan
återvänt hem till Frölunda!

/Felicia


Thomas Northug?

Tänk att vi undervisas av självaste Peter Northug! Lika förvånad varje gång jag går in i föreläsningssalen. Förresten så har jag fått en ny dörr idag, med titthål och allt! De du! Nu är jag i Vabbe eftersom morgondagen innehåller jobb 8-18... sen ska jag träffa Paddy!


Peter Knoll?


/Felicia


I'm always pushing myself to the limit

Hej kära SthlmVbg-gäster. 
Det är fredag idag om ni inte visste, för vissa betyder det nog Superfredag på Mårtenson. Inte för mig, jag kör en lugn kväll. Om jag ska öppna mitt hjärta så orkar jag inte festa längre. Så, då fick vi det sagt. Ha en supar/super trevlig fredagkväll alla goa gubbar! /Hanna.


Champion!

"Some people have to learn,
Some people wait there turn,
some people but not me,
I was born a champion"

Chipmunk feat Chris Brown - Champion ← Ny favoritlåt!

Nu är man hemma och ligger i sängen. Skön dag i Vabbe! Jag gillar Vabbe, synd bara att det är svindyrt att åka dit! Annars hade jag självfallet spenderat mer tid där med Frugan (hoppas jag du vet!). Tack för en givande, trevlig, mysig, spännande och lärorik dag Frugson!

Svar till Sis: Mackorna smakade gott! Jag testade att byta ut keson mot massa riven ost. Det vart nästan godare!Jag tror dom går att frysa in. Men satsen blir inte så jättestor så man tuggar i sig de på några dagar (om man är en macklover som jag). Förvara dom i kylen dock (tror jag). 
/Hannaaa


Plugg i Vabbe

Vi fortsätter pluggandet med att lyssna på våra inspelade intervjuer. Jag tog nyss fram lite snöbollsvatten också (la Ramlösan lite för länge i frysen).
/H.


Frugor i Vabbe

Buisness women Frugson AB har varit i farten och redan hunnit med två möten som vi nu sammanställer över en kopp kaffe&grädde! Förresten käka vi tacos nyss....!


Stekarn vid tacosen

Yummie

Tjaarååå


/Frugor*2


MackHanna

Min LCHF-trend här på bloggen får fortsätta lite. Idag har jag mack-tema. Jag är galen i mackor. Love it. Men det e ju insulinhöjare så de skriker om de, så idag har jag bakat egna LCHF-mackor. GOTT med smör och ost på, superenkla att göra också. Självklart slänger jag upp receptet ;)
/Hanna







Fettodagen i dag!!

I dag är det "fettisdagen" självklart deltar jag i denna fettodag. Det gör jag varje dag, fast inte med några semlor. Bara en massa annat naturligt fett. Idag har mailen bombats och kommentarerna har flödat. Det verkar som många blev imponerade av gårdagens middagsbord. Självklart vill jag ju dela med mig av ännu ett fantastiskt middagstips. Det är rykande färskt, käkade nyss och har precis diskat. Vad behöver ni? Jo ungefär 3 bacon slize, 3 ägg, gurka och så kan ni slänga på en klick bregott (EJ LÄTT, vanlig grön). Salta och peppra, resultatet? Minimalt med carbs och man får en himmelsk skön, mätt mage på naturliga grejer. Tack för i dag! /Hanna


Lekt och stekt med Smekarn idag



Passion for fooodfashion!


Patrik 1,5

Kan nästan svära på att jag satt jämte Patrik i Patrik 1,5 idag på tåget! Sjukt lik iallafall, säkert hans bror om det inte var han. Snart ska jag till min kära faster och se vad hennes kunskaper om coaching är därefter ska jag och Malin kika på herrarna när de spelar. Kan ju inte bli annat än en trevlig kväll, speciellt inte när jag ska käka...trumvirvel.....tacos!


Smile


/Felicia


Pilates hit å dit, vilken skit

Tjaa bloggen. Förutom att jag leker Björn Borg idag så försöker jag blåsa upp min pilatesboll. Fick den när jag beställde hem några nummer av Topphälsa. Det ingick liksom ingen pump så var ju bara till att börja blåsa. Meen kruxet är ju att det inte går att få i hur mycket som helst, sen blåses det ju ba ut igen (jamen ni vet vad jag menar? alla har väl blåst upp en pilatesboll.. åtminstonde en ballong). Gick sisådär.. blev ju halvfylld på nåt vänster och när jag la mig på den blev den lite mindre uppblåst. Kass kvalité alternativt att jag e för tung för bolljäveln. Kanske blir en present till Fredde istället (han e ju typ 1.40 lång och väger 45kg?).

/Fru H.




Ah tjaaa bollen


Festen fortsätter

För er som läste att det är fest i byggnaden så är det självklart jag som har party! Neh, det är ju självklart Fredde som vanligt. Han syns inte men han HÖRS! Dagen har innehållit plugg, stek vid Nissan och medeljympa. Dessutom har slutspelet i hockey dragit igång. Jag är ett troget Frölle-fan men när de inte gör som jag vill håller jag på min andrahandsfavorit Linköping. Men innerst inne vet jag att hv kommer ta hem hela kalaset igen.

Nu ska jag kolla klart på halv åtta!



/Felicia


Populaaar

Min granne har party. Närmare bestämt Eric Saade-party. Dom har hans "Popular" på repeat. Det värsta är att jag också gillar den nu.. Haha, en annan sak jag gillar (faktiskt ännu mer) är naturell yoghurt 3% med frysta blåbär och hallon + lite vispad grädde (den fetaste av dom alla) och kanel. MUMS! Käkade det till frulle och nu åt jag det + en avokado till middag. Kanel är bra för det håller nere insulinet och därmed ska det motverka sötsuget. Bra va? ;) /Hanna



Uppätet middagsbord alá Hanna


Dagen i bilder!

















/Felicia


It's taking me higher

Tjaa alla stekare.
Oskönt väder idag eller? Har träffat min vän Bella idag, var ett år sedan så med andra ord var det hur trevligt som helst! Vi jobbade tillsammans i Norge för ca 2 år sedan.

Nu ska ja ut på en lugn "powerwalk". Mitt humör börja dippa. Inte så konstigt kanske, 2 veckor sen jag tränade..
Ahtja.



Klappa händerna när du är riktigt glad vetjaaa


Schyssta bananer!

Men hallå eller!
Har haft en dunderskön arbetsdag. Plockat gurkor, skalat bananer, staplat potatissäckar och använt kunderna som käglor när jag kastade meloner! Neej naturligtvis inte men hade varit roligt. Tiden gick väldigt snabbt. Det är lite kaos på HH nu när vi bygger om men kunderna klagar faktiskt inte: "En förändring? Det var på tiden" - Bertil 79.

Nu har jag skrivit en nulägesanalys som inte blev klar, men halvt. Ska dra på kaffe, skriva om SWOT och sen in i duschen - jag luktar FRUKT&GRÖNT! ;)

Frugan, shyssta braller!! En kund kom förbi idag och sa lite halvflirtigt: Shyssta bananer... Hur ska jag tolka det???




/Felicia


Men e H&M dåliga eller?

Underbar Lördag! Sol! Tagit en sväng på stan med två mycket vackra brudar. Köpte chinos och två par shorts på H&M, spana in dom på hemsidan igår. Så det var ju bara att plocka dom dirr när man anlände inne på H&M idag. De mörkblå chinosarna var tyvärr slut, men dom röda fanns kvar (e ljusröda men man kan ju inte få allt perfa när dom typ e gratis). Jajaja, tre par brallor för 400:- är ju inte illa, kul! Synd ba att man måste vänta sisådär 100 dagar innan de kan användas. Nu blire plugg. 
/Hanna.




Workin 8-2

Hejpåer!

Ska nu sova efter en kväll i Vabbe innehållandes: matlagning, plugg och familjemys. Nu borde jag gå och lägga mig eftersom klockan 07.00 ringer klockan och en timme senare ska jag infinna mig på HH och ansvara för frukten i sex timmar. Kan bli trevligt! Efter jobbet blir det hem, chilla och fixa sig inför Emmas USA-partaj, är det dresscode "USA" eller? :)

/Felicia


Vill också till USA!!


Oskön hals

Men så var det väl ändå dags för mig att få bli frisk? Haft segförkylning 2 veckor nu. Vill tränaaaa!
/Hanna


jordens kanske snyggaste brud


lchf

Tjaa bloggen. Jag älskar LCHF-käk. Tjarå! /Hanna.

JUST NU: 4-1

Frölunda har käkat dunderhonung och leder just nu med 4-1 över Färjestad. Fint ska det va!


Mini Hammers

/Felicia


Grattis Lunkan!



Grattis på födelsedagen världens snyggaste man!

Det var en väldigt läglig dag......


/Felicia


herrå nynäs

Okej, sjukling som man är ska jag bege mig till Hstad idag. Ni vet hur jag känner, som alltid. Men 3 månader kvar sen är det juni. Och då väntar Juni, Juli, Augusti - vindarna är varma då. Love you nollåttor ♥

Frugson vi ses ikväll hoppas jag! :)
/Hanna.








Tjarååå, ses snart igen ♥





RSS 2.0