Aoutch!

Som Matilda skulle sagt så var Micke allt man kunde önskat och helt enkelt AOUTCH! Nehmen han är riktigt duktig och rolig att ha som jympainstruktör. Efter passet åkte jag och moderkakan till frisören och köpte en plattång, när man plattade håret med hennes förra fick man räkna med att halva hövvet låg på golvet. Så det behövdes verkligen en ny! Kvällen har varit lugn, lite för lugn. Så imorgon får det hända något, redan planerat käka lunch på stan och åka tåg till Hasse... och inte att glömma - FRUGAN KOMMER TILLBAKA!

På onsdag är det gasque och då hoppas jag att vi kommer ha minst lika kul som alla andra gånger MKV är i farten, någon risk för annat?



/Felicia


Shine on

Hej

Bra jobbat med seminariet idag Frugis!
Själv ligger jag nerbäddad i soffan, lyssnar på mjukis musik och försöker bli frisk. Mina ögon har börjat rinna nu också, ser ut som jag gråter. SUCK! Men men, imorgon får jag sitta och snora, hosta och låta som en häxa på tåget för då beger jag mig till mitt västkusthem. Trots förkylning har jag haft det underbart här. Som vanligt. Träffat massor av underbara människor. Ni får en bild och också den ända från helgens vistelse i Vipen på Spat. Nu blire en gräddig kaffe med mamma.

/Hanna



Sjukling plaskar i bubbel-massage på Nynäs Havsbad


Hjärtat och huset ekar

Nee nu får du komma hem frugan! Det känns i hela byggnaden att någonting saknas. Ragnar såg inte lika glad ut som vanligt, tv-killen kollade inte på tv och Fredde är försvunnen för alltid. På seminariet idag fick jag ta emot kritik själv, naturligtvis gick det galant men hade blivit mycket roligare om jag hade haft min fru vid min sida.

Nu sitter jag framför skidorna med en kopp kaffe. Klockan tre ska jag ta tåget till Vabbe för att deltaga i Mickes jympa. Han är värlsberömd för sin timme medeljympa, alla älskar honom. Jag har nog varit på 4 pass med honom, nu var det FÖR längesen så det ska bli sjukt roligt!

Imorgon åker jag tillbaka till Hasse och så även min fru!


Är det okej om jag springer ut med studenterna iår igen?

/Felicia


Back in Strawcity

Kan inte påstå att jag var ensam på 18.21 tåget från Varberg till Halmstad. Tjejen jämte mig kollade på The notebook så jag tjuvkollade självklart och halvtimmen till Hasse kändes som 2 minuter. Nu ligger jag nerbäddad i soffan framför 2 ½ men och börjar känna att ögonlocken börjar ge sig.

Imorgon är det seminarium och efter det tänkte jag dra och träna, har inte gjort det på en vecka nu när jag varit sjuk så är riktigt taggad på att pumpa upp musklerna igen ;)

/Felicia


Aj aj aj.

Hemma, skulle åkt idag men jag är sjuk! Låter som en riktig whiskygubbe som har rökt i 60 år. Ont i bröstet, seg å febrig. HUA! Jag är ledsen att Frugson får klara seminariet själv imorgon, men jag vet att du fixar det. Grym som du e!

Hooost/Hanna


blir ingen träning på lääänge :(


HELLNEEJ!

Northug visade att han är bäst när det gäller. Hellner krigade men hans start på loppet var ju inte önskvärt.

Igår jobbade jag 8-17 sen var det bara att hoppa in i duschen och sticka till Malin på Sveagatan. Hon hade inflyttningsfest där hon bjöd på massor med god mat och trevlig förfest innan vi begav oss till Oscars.

Frugan har gått och blivit krasslig som bara en äkta fru kan - kanonsjuk. Så hon stannar hemma ett tag till så jag får klara mig utan henne :( KRYA PÅ DIG FRAU! ♥


/Felicia


Jag älskar att vara hemma!

Tjaa bloggen.
Befinner mig inom noll-åtta-regionen. Anlände tisdag kväll, mår som en King (förutom halsont).
Överraska familj och vänner, alltid lika roligt att se deras miner! Andra saker då? Det är en halv meter snö och runt 10 till 20 minus. Berör mig inte eftersom jag bli varm och omringas av solsken av alla fina människor. Poetiskt va? Nehej nu ska jag laga lunch, ägg och bacon, fett och gott. Sen kanske det blir till att dra en snögubbe på baksidan, får se. Hoppas allt är bra med dig Frugan! ♥

/Hannnaaaaaa Gladhast Larsson



Känner mig ungefär såhär gladh!


Goin to Mulles crib


Det är så här det kommer låta baby...


/Felicia Linnros


Se det från den ljusa sidan

Ingen har väl missat att djurgårn spöade frölle rätt hårt igår. Denna enorma besvikelse ändrar jag direkt till någonting positivt eftersom mitt motto är "vem bryr sig/gråt inte över spilld mjölk". Så nu när det går så bra för Hammers kommer säkert Frölunda få besöka Halmstad Arena lite oftare än förr... tänk om Hammers och Frölle spelar i samma serie. Skräckblandadförtjusning.


Kanske....


/Felicia


Djurgården-Frölunda. Säger ba 5-1.. ehehehehe

Sug på den alla Indianer! Synd för dig Frugson. Diffarna smällde in 4 mål på 4 ½ minut, ganska bra jobbat!
/Hanna


Däckad

Jag är inte den klena typen men i morse fick jag låta min kropp vinna. Jag kände mig helt slut och förkyldningen satt finfint på hals/näsa/öron. Men nu, efter mycket vila, vatten och kaffe mår jag mycket bättre. Kan bero på att jag kikat på massa sport (min egna huskur, funkar i alla lägen) och tänkt "sluta klena Felicia".

Hoppas jag är frisk lagom till XL-galan imorgon 20.00 :)



/Felicia


Men älskade älskling

Tjena bloggen!

Helgen är över. Imorgon väntar en ny fantastisk vecka. Min Fruga börjar dock bli lite krasslig, jag håller alla tummarna för att det inte blir värre! Själv tröck jag i mig en vitlöksklyfta precis (förebyggande syfte), så där har ni förklaringen om jag luktar vitlök imorgon.

Annars har det varit en sportslig helg. Såg volleyboll igår (jaa jag vill börja igen!) och hockey idag. Hammers vann inför ca 1200 pers, kul! Solsidan givetvis avverkats med Frugan, men e det okul eller?  Jaja, dags att sova.
Nana mjukt/Hanna


Lite värme hade inte varit helt fel.


BYGGMARK!

UNDERBART BYGGIS! Inte guld men j*vligt nära ;)



Igår var jag hemma i Vabbe på den inofficiella inflyttningsfesten hos my twin Mulle. Riktigt skön förfest innan vi dansade loss på Orres. Vaknade hyffsat pigg och kollade slalomen, käkade frulle och chillade som bara jag kan sen drog jag tåget vid 12.24 (abakallt ute - abavarmt på tåget) sen svängde jag förbi hemlös påvägen hem och handlade en kylling som jag nyss dissekerade och slängde snabbt o lätt ihop en kyllingsalland.



Klockan 16.00 är det Hammers, längesen nu och jag är supertaggad, du med Frugis??

/Felicia


2.07 lång.

Åh man vaknar upp, blå himmel och sol! Om inte det vore nog visste jag att basketstjärnan Jonas Jerebko skulle besöka Nyhetsmorgon på Tv4. Dom lottade ut en boll med hans autograf, självklart drog jag iväg ett mejl för att vara med och tävla men det gick nog inge vidare.. ajaa. Snart ska jag nog glida till Högskolehallen och kolla volleyboll! Kommer jag bli osugen på att börja igen eller..?
/Hanna


Gooodmorgon Jonas Jerebko! Nyhetsmorgon Tv4.


Helg, sol & löpardojs!

Fredag. Snart dags för handledningen. Sen blire nog lite plugg igen. Sen blir det löparbandet, så himla bra att Friskis utökat med fyra nya band. (Jag vet, ni bryr er nog så mycket att ni drar en anteckning på det). Blir en lugn helg, hört att solen ska skina - HURRA!
/Hanna


Klara med projektarbetet

Två timmars effektivt arbete har lett till att vårt projektarbete nu är färdigt!
Klockrent Frugan, lov i 15 veckor ;)


Stek på Tylösand fram till 1 juni


Tillsammans med Linnros

Ursäkta för dålig update senaste.. men en kul grej som hände i min dröm inatt: Jag var ihop med Oskar Linnros!! Helt underbart var det, ville liksom inte vakna. Hoppas vi kan vara ihop alla drömmar i resten av mitt liv.

I dag ska jag och Frugan ha handledning 14.40 så innan dess blir det plugg på projektplanen och efter samma sak. Känner mig lite hängig efter gårdagens medeljympa.. äh det går snart över!

/Felicia


Foppa kommer alltid vara Foppa

Åh. Nu lägger han ner, Peter "Foppa" Forsberg. Jag har alltid tyckt att han varit så jäkla cool. Älskar hans ödmjukhet och vilja. Gjorde ett arbete om honom i grundskolan och döpte katten efter hans nick. Säga vad man vill om att han kanske borde insett att kroppen varit slut rätt länge, men han om någon har ju visat att han har en vilja av stål. Snacka om att ändå försöka in i det sista, det ska han fan ha stående applåder för. Såg hans intervju när han bröt ut i tårar, vilken man. Foppa kommer alltid vara Foppa!
/Hanna


Tack för igår babes/brudar/flickor/pumor..

Kärleksdagen är över. Vilken dag. Tända ljus, romantiska ord, mjuka smekningar och härlig atmosfär hela dagen. Middag med Frugan och Smekarn, blev hämtmat från Lai-thai mitt emot. Dom hade ungefär 1000 beställningar dagen till ära så vi stekte lite på pinnstolen inne hos thailändarn i 40 minuter innan maten var klar. Huvudrätten avnjöt vi hemma hos mig och efterrätten serverades uppe hos Frugan. Mysmys, får se om Frugson tog några roliga bilder hon kan slänga upp sen. En sak var säkert iaf, min mage höll på sprängas av alla godsaker så nu ere dags att kötta lite på Friskis nya löparband!

/Hanna




Kärlekensdag



Ser fram emot en romantisk dag med dig frugan!

/Din Felicia ♥


Alla hjärtans dag

14 februari och ni vet vad det betyder - Kärlekens dag..

Hinner inte skriva någon längre kärleksförklaring till min Fru, ska iväg och träna typ NU och sen är det skola. Men vi ses i plugget Frugson. Jag hoppas din morgon har varit lika kärleksfin och varm som min. (Med andra ord hoppas du sovit gott och att elementet funkar som det ska).

Ses sen Fru ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
/ din Hanna för alltid



www.skoentvaeder.se

Sån tur vi har med vädret! Ett evigt tjat men jag kan inte sluta säg det, jag och frugan har tillochmed schtekt vid Nissa strand lägenheterna och blivit sådär brun man bara kan bli just vid nissan. Fint ska det va!

Men sen finns det ju begränsningar också...trodde inte mina ögon när en brud gick förbi i JEANSSHORTS! Skämtet 2011? Nej, Sanningen 2011.


Bildbevis


Nu ska jag kolla på hockeyn och käka en gourmetmiddag.


Rotfrukter i ugn & lövbiff 4 dinner


1-0 till Finland? SKÄRP ER!

/Felicia


"Det här är ju löjligt...!"

Fossan ringde nyss och sa: Det här är ju löjligt
Jag svarade: Vaddå? Ligger vi under eller?
Han skriker: VI ÄR JU VÄRLDENS BÄSTA HOCKEYLAG!!!
Hahaha helt sjukt, 3-0 stod det när han ringde. Det hann gå 30 sekunder, så ringer han igen. 4-0 ekar det från telefonen. Nu har jag varit hemma i en kvart och de har inte gjort ett enda mål...!

Shopping och solmys har stått på schemat idag:

Hängde lite på Hemlös

Schtekte sönder som bara 08:or kan

Jag fattade inte att vi körde stel-posen..

Myste vid nissan och träffade trevligt folk!

/Felicia


Kärleken spirar

Det känns verkligen som att kärlekens dag är på väg. Solen lyser och det satt en lapp i mitt skåp på Friskis. Gissa om jag blev rosig om kinderna eller???? Nu ska jag till stan och möta upp Sabbe, sen kommer frugan förbi med. Min bror ringde och sa att han va i stan så kanske träffar honom också :)

/Felicia


Åååh ♥

Halsa kaffe sen till stan!


Kallis väder!

Nej vet ni vad? Idag vaknar jag och öppnar mina ögon, vad får jag se? Jo, klarblå himmel, sol (givetvis om himlen är klarblå) och bar mark! Genast blir jag på kanonhumör, givetvis ska jag ta mig ut men har pillat på textreflektionen för jag inväntar tiden till mitt pass. Frugan är redan på gymmet, kör olika pass idag, är svårt att se varandra svettas ibland.. man blir liksom..ur fokus?

Ha en superfin dag alla gulliga. Jag hoppas ni där hemma lever och härdar i snöstormar och elände! Nu e det på med Conversen, packa väskan och kötta igång some endorfajns!
/Hanna





Ehehehelgen

Numera har man ju blivit en kalenderflicka så självklart kan Frugan få en uppdatering om vad som komma skall i helgen.

Fredag den 11 Februari 2011.
Just nu sitter jag hos min Fru och "pluggar"
Det är fri aktivitet fram till 19.00, då ska vi befinna oss hos Smedan.
Vi är där så länge vi känner innan vi vandrar hem igen och gör lite kärleksbarn. Skoja.

Lördag den 12 Februari 2011.
Vi vaknar upp (var för sig)

Sedan har jag hört att Frugan har ett fullspäckat sport-schema, det ser ut såhär;
10:45 VM-aplina herrar
15:05 Skidskytte herrar
15:55 Sverige-Ryssland
18.15 Skidskytte damer

Ja, sen är det nog dags för middag, kanske en kärleksmiddag?
Och därefter väntar det stora. Annas party. Självklart borde vi gå dit en sväng min Fru!
Hoppas du har fått en klarare bild av helgens äventyr nu.
/Hanna



Latjar lite i skolan för nåt år sen. De här är vad man kallar fashion


Friday baby

Känns inte som att det är fredag men självklart litar jag till 110% på min almanacka!
Som ni vet gick jag och frugan till skolan, lämnade in PM och sprang hem (om hon hade fått bestämma). En helg utan planering står framför mig. Är helt förvirrad. Har aldrig hänt förr. Vet inte om jag ska till Vabbe, Hasse eller någonting!! Det enda jag vet är att jag ska ha en toppenhelg sådetså! Det är ju självklart upp till frugan vad som sker, snacka om att hon har press på sig :)


Vad händer i helgen frugan?


Gnäll inte om du ändå inte gör något åt det!

GODmorgon!
Strax ska Frugson och jag ta en powerwalk till skolan och lämna in ett PM.
E jag oglad eller? Mitt lår mår inte sämre än igår innan jag sprang. WIHOO!
Tänk om man får vara frisk och skadefri nu, vore rena drömmen!
/H.


Hanna Endorfin Larsson

Jag gillar Frugans "straffträning", riktigt skön stajl! Appropå träning, utmanade ödet idag och drog ett gäng km på löparbandet. Kändes helt okej i benet faktiskt, någon gång måste man ju testa om det håller. Det är ju ingen dödlig sträckning jag har liksom, nu göre ba lite ont. Aja jag måste få utveckla mina goa känsla lite. Snacka om att det var skönt, jag njöt varenda minut och kilometer medan lurarna pumpade Bromance. Nu ber jag till Gudarna att jag inte kommer ha ont i morgon, håll era tummar är ni gulliga! (Vet att mamma gör det i alla fall). Nu ska jag upp till Frugson, LG hockey games på G.

/Hanna


Adidas SuperNova, Älskar er ♥


Biff snart

Alltid när jag kollar på sport brukar jag ge mig själv straff om det går som jag tänker. Exempelvis nu kollar jag på skidskytte så tänkte jag "om Bergman sätter alla 5 skott gör jag 20 armhävningar" och självklart sköt han fullt hus då. Skulle han aldrig gjort annars. Nästa gång en svensk skjuter fullt blir det 40 situps!

/Felicia


Snart naked-cowboy-kropp?!


They call me Dr. Feelgood

TJA bloggen.

Fått schemat nu för resten av terminen. Det tog ungefär 40 minuter att fylla i det i min kalender. Åh vad bra med en kalender, blir ju helt stressad av att se vad som väntar! Annat var det förut, tog en dag i taget. Men okej, inser att det kan vara bra att strukturera lite. Känner man sig oproffsig med en kalender eller?

Här får ni förresten ett bra citat (jag har börjat läsa en bok om mental styrketräning. Måste ju träna något när benet e vekt. Hatar att vara "skadad" känner mig klen då. Menmen).

"VILJAN ÄR DET STARKASTE DU HAR FÖR ATT BLI FRAMGÅNGSRIK" -LK (sjukt snygg).

/Hanna


Smekarn

Får ursäkta min fru, men hon stavade ju fel på Smekarns namn. Alltså SMEKARN, inget annat!

Just nu befinner jag mig i västkustenspärla Varberg och bara schteker framför datorn och google-translate! Så jag är snart klar med textreflektion 4, nicelli! (Ironin hörs ända hem till snorres va Frugan?) Snart ska jag till Peder Skrivares idrottshall och kötta lite plasthockey sedan blir det en övernattning i Vabbe innan jag drar mot Hasse igen.



/Felicia


Allas vår Smedan!

Då var textseminariet avklarat för denna gång. Nytt på måndag och därefter börjar projektarbetet! Gick hem till Smedan efter die Schule och spana in hennes nyrenoverade lägenhet, var suuper fint och fräscht, hon bjussa på kaffe och kladdkaka med! Gullig tjej Smedan! (bara så ni vet är hon singel!!)

Strax ska jag möta upp Frugan för att mejla lite viktiga kontakter, skriva PM och sen..mysa? Hoppas ni har en strålande dag!
/Hanna



goa girls. Det är Smedans blonda hår ni ser!


Skämtet tvåtusenelva

Nu börjar äntligen textreflektionen bli klar! Frugan messa mig tidigare idag och hörde om vi skulle skicka våra reflektioner till varandra för att försäkra oss om att vi inte hade uppfattat texten helt olika. Jag hade bara kommit halvvägs men givetvis drog jag iväg det jag hade. Tio minuter senare får jag ett nytt mess av Frugson där det står "ditt var asbra ju". Hahaha.

Ni som inte förstår skämtet är alltså Frugans feedback till mig. "Asbra", jag vet inte hur mycket hon tog i där. Själv fattar jag knappt vad jag har skrivit. /Hannajuliavictoria.

(Frugan förresten, gjorde brysselkålen förut - gööött)


Var en läsare som fråga efter en skön strump-pose.


Annie Hall a.k.a Mamma?

Kollade på 'Dom kallar oss artister' igår med Oskar Linnros. Vilken underbaring alltså. Han hade gjort 30-40 olika versioner av 'Din mamma', vilket är lite sjukt och han gillar inte den versionen som blivit känd. Min absoluta favoritlåt är 'Annie Hall'. Googlade på bruden och upptäckte att hon var en kopia av min mamma!


Hoppas jag ärvt hennes skönhet eftersom Oskar sjunger:
"Om du bara vore mer som hon i Annie Hall"


Förresten frugan, det är jag som borrat in ett ljudsystem i väggen. "Baby-cries-for-a-month" hette den ;) Hoppas du gillade den? Och alpina-vm har dragit igång, chockad att Paerson va sämst? Nej.


/Felicia


men nu får väl den där ungen f-n hålla kääeef..

Åååh min granne till spädbarn grinar heeela tiden! Gjort det i några dagar nu. Kan man ringa till hyresvärden och klaga? Undra om mamman har samma problem som Anna i Solsidan, alltså att bröstmjölken strejkar och inte vill komma ut? Försöker liksom plugga här!

/H.


sköna lirare


Babababababaa

Ojoj vad Frugan har varit duktig med blogginläggen på sistonde! Detta betyder givetvis att jag är en mycket stolt Innebandyfru. Självklart gillar jag min titel - innebandyfrugis.

Juste. Behöver jag ens kommentera Garrett NEFF bilderna hon har lagt upp? Jag vet inte om Frugan behöver linser eller ett par riktigt starka glajor(?), antagligen eftersom hon inte kan ta till sig hans skönhet. Frågade idag var det var för "fel" på honom, fick svaret "men han är för mycket såhär.." och så putade hon med läpparna. A, jag fattar i alla fall ingenting av den förklaringen.

Sist men inte minst kan jag säga att jag håller på att somna tretusenfemtioelva gånger om när jag försöker fokusera på Jesper Falkheimers engelska artikel om Anthony Giddens. Men hallå i det blå kan det bli mer trist än så? Ne hejdå. (jäkla rim jag fick till) /H.

Juste, svar på Frugans bloggrubrik med "hon har ju inga pengar.." kommer imorgon, ni får klura lite mer på den roliga karamellen.



Han gillar du minsann Frugson! Sicken stekare.


Ååååhskar

Klockan 20.30 är Oskar Linnros med i ett program på 1an!!

/Felicia



"Hon har ju inga pengar, så det är ju rena guldgruvan"

Frugan satte spiken på kistan när hon sa det. Då undrar ni ju självklart: I vilket sammanhang uttyckte hon det? Den äran ska smartisen själv svara på om hon vill, kan och hinner mellan Giddens teorier (textreflektionen som känns halvkul).

Men snart är det halv åtta hos mig! Underbart program, tror det är Helge som gör programmet till de det är. Förresten Frugan, hittade din framtida man på ansiktsboken! Kanske ska lägga in en stöt?

/Felicia





Gabriel Nöff hette han


Innebandyfruga

Stenhårt chill står på kvällens schema. Gårdagens 25-årsfest var riktigt trevlig, även alla dansmoves på Orres satt där de skulle. Matchen idag kunde kanske genomförts lite bättre av samtliga spelare men 3-4 är inte helt åt pipsvängen. Frugan, kom på att du är ju en innebandyfruga, låter hur cooult som helst??!

Det där med kläderna, jag har ditt svar: En skönhet (du) klär i allt, bara du som ser på sig själv med allderles för skeptiska ögon. SÅDETSÅ!

Nu ska jag läsa engelska tills jag somnar, alltså i en kvart.

/Felicia


Garrett Nöff??


strukturerat eller

Lite piggare idag än igår. Har slängt ut hela garderoben och strukturerat den, hur kommer det säg att man aldrig har något att sätta på sig trots att garderoben svämmar över? Hm, får nog aldrig svar. Vet du det Frugan?

 Frugson hade en trevlig kväll igår, ska höra allt skvaller imorgon. Jag hade det också trevligt, somnade strax efter tio. Försökte plugga lite idag, slutade med att jag klistra in allt på Google translation för jag inte orkade med engelska, gick inte så mycket bättre så nu är det nedlagt för dagen. Annars då? Nej, fått lite stekiga sms osv. inget speciellt sådär. Väntar även på ett samtal från en av Newnose snyggaste bruufdar.
Hejhej /HannaJuliaVictoriavetja.



Hej Garrett Neff! Göru?


Skit-snabba Cash

Har precis kollat på Snabba Cash. Lånat den av Frugan, inte så bra egentligen. Dom kunde ha gjort den mycket bättre, men dumt att klaga för mycket när man får se och lyssna till Joel Kinnamans ljuvliga stämma 2h. Dags att sova snart - ah, för jag har ju inte gjort det hela dagen redan..? /H. 



JW.


"jättepigg"

Godmorgon bloggen! Jag har legat i min säng hela dagen lång. Frugan spetsade mina glas igår? Hm nåja, kvällen var i det stora hela trevlig. Idag är det inte lika trevligt och jag trodde jag skulle avlida. Frugan kröp ner i min säng imorse runt 8 bläcket men försvann sedan vidare till Vabbe, hon ska partaja ikväll med(!!) Jag däremot ska fortsätta sängmysa! Ska dock försöka ta lite luft, köpa goudis från Hemmakväll?

/H.


Fisken

Efter en mycket givande dag är jag stolt över både mig och frugan. Mycket snygga, smarta och kreativa businesswomen! Nu är det full fokus på kvällen, see you on the moon ;)

Förresten MALIN, kommer du ihåg "fisken" vi aaalltid gjorde förr?

Varför slutade vi med den???!

/Felicia


Business women

Idag har jag och Frugan varit på ett väldigt spännande möte inför kommande projektarbete. Vi har olika bollar i luften så ingenting är klappat och klart, men detta var helt klart intressant!! Ikväll blir det förmodligen lite festligheter!



spännande grejer på G!


Almanackadagen

Dagen har bestått av ett ord som känns sådär gött på tungan; almanackaaa. Vad skulle jag göra utan min almananaka. Nu blev det för mycket utav det goda. Frugan gick hem för flera timmar sedan (kanske lite mer än 1 timme sen) och jag längtar redan till imorgon när vi ses igen! Haha överdriv lite men inte jättemycket. Planer inför imorgon är klara. Inte helt hundra vad som händer efter 2-snåret. Funderade på att åka till Vabbe men nu kanske det händer trevligheter i Hasse...

Natti natti!

/Felicia


Joel säger också god natt såklart


Frugsons i farten

Haha kikade luren, där fanns ett sms "ojoj, öppna dörren och kolla till vänster ;)"
vad fann jag där om inte ett kaffefilter med finfin text.
Undra vad våra grannar tror om oss?
Men visst e hon bara för gullig! /Hanna




Tårögd

När frugan på Lidl tog en almanacka och sa: Frugan, är det värt 50 spänn? Blev jag helt överlycklig och ville inget annat än kasta mig över henne av lycka. För det är nämligen så att hon är sååå himla strukturerad utan almanacka. Det är ju skämtet 2011. Hon kommer ju inte ens ihåg när sportnytt går på tv! Så nu är hon fulländad. Visst har du redan haft mycket användning för den?

Hoppas frugan kikar på sin mobil innan det blir fööööör pinsamt.. to be continued..

/Felicia


Själv tillhör jag eliten och har en egendesignad almanacka!


Strukturerade Frugsons

Någon som Frugan älskar är sin almanacka 2011. Hon håller den lika kär som mig, Lunkan och hennes affisch på Joel Kinnaman. Jag däremot har haft såna där almanackor men aldrig använt dom, tycker jag har allt i huvudet ändå. Meen, jag ska försöka strukturera mitt liv litegrann så igår köpte jag en sjukt fin när jag och Frugan besökte Lidl! Nu ska jag till och med impa extra på min Fru, har nämligen skrivit upp viktiga grejor som händer lååångt framäver detta år..
/Hanna






Nyhetsmorgon



God morgon!
Jag tror att i-landsproblemet att bara ha 1,2,4 och 6an gjort mig mer allmänbildad. Om jag hade haft 5an exempelvis hade jag kollat på Vakna med The Voice nu, men istället står nyhetsmorgon på och min hjärna får arbeta såhär på morgonkvisten! Strax blir det schule och seminarium i två timmar, go go gooo!

/Felicia


Pappastaphuppolos?????


Kikar AC Zlatan - Lazio.
Seriöst, kan man heta så?


Tja låret! Måru?

Jag är evigt tacksam för att jag har två ben att stå på, så egentligen behöver jag inte ens yttra någon liten negativ ton om att jag inte fick följa med Frugan idag och svettas bredvid henne på Afron. MEN, jag kan inte undgå att bli lite bitter när ja fått en ny lår/ljumske-överansträngning/sträckning(?) i andra benet nu. AJ säger jag bara.
/Hanna

Ps. idag postade jag taxi-kvittot till SJ (ni vet mina favvosar)



Svar till Frugan: Vi drar till Vegas imorn?


Afrostof

Afron kan byta namn till Afrostrof (katastrof+afro). Det var för mycket brudar idag alltså, paniiiik. Jag kunde ju inte leva ut kamelen, trädet eller någonting. SKÄRPNING! Annars var det roligt, svetten levde sitt egna liv och stänkte ner mina grannar, yummie...!

Nu ska jag skriva klart textreflektionen vi ska diskutera imorgons seminarium, först bara: Linnea, hur går det med kemin? ;) Och Matilda & Emma, hoppas ni kan fler armhävningar än Biggan? Och Malin, snart kommer jag och inreder din lya!

/Felicia


Såg precis ett stjärnfall. Frugan, när drar vi till Vegas?


RSS 2.0