Pirrrrrrig

Pennorna är vässade, skolväskan packad och håret är kammat. Jag är redo för första skoldagen! Skämt åsido. Jag har vaknat och druckit kaffe - jag är redo! Ska bli riktigt roligt eftersom vi har min absoluta favoritlärare denna kursen :) Efter upprop och föreläsning har jag och frugan planerat en shoppingrunda på Willys. Sedan ska jag bege mig till Vabbe för 2 timmars floorball.



Wish me luck today!

/Felicia


Jag fäller en tår

Jag tror jag har världens bästa kompis. Jag skojade. Jag VET att jag har världens bästa kompis. Jag kom precis hem till lägenheten här i Halmstad och möttes av KÄRLEK på bordet. Min utflyttade sambo Matilda hade gjort det hur fint som helst och köpt apelsiner, vaniljhjärtan och en blomma med ett tillhörande kort! Känslokall som man är läste man kortet och klämde ut en tår. Det är inte många som lyckats med. Du är bäst Matilda ♥


Gulligt


Charmig är hon också ;)


/Felicia


Partiipartiii!

Nyss hemkomna från Hasse city headbangar vi till linnros "25". Om ett par timmar ska min TILLFÄLLIGA fru (snart kommer min RIKTIGA fru hem) på pubrunda så det är kaos på snorres gata 8. Hårblåsen, plattången och mascaran ångar i takt. Själv ligger man och chillidillen i sängen. En annan är för gammal för att nollas. Ska strax göra en avancerad rätt - tacos - till oss. Sedan blir det presentinhandling innan det är dags att gå på Bosses pass ♥

Lite smakprov från THE ACTION i läggen:


Rock'n Roll baby


Rooooooooooompa!

/Felicia&Matilda


SKOTTLOSSNING

Ibland känns det som att man är i ett krigsdrabbat land. Men sanningen är den att militären har övningar ungefär 500 m från min lägenhet så det är "bara" dom som skjuter lite.. Så jag känner mig bara trygg!

Pratade precis med en nybliven Luleåare (eller vad det heter). Malin har valt att tillbringa FEM år i Luleå. Civilingenjör är hennes kall. Hur kul som helst att höra alla hyss dom har för sig under sin nollning. Som ni vet nollas Matilda här i Hasse, men upplägget är väldigt likt Luleås. Måste åka upp och hälsa på, går det någon lift upp eller ska man ta pulkan?

Jag har städat lägenheten så nu är jag värd en liten shoppingtur. Sen ska jag köra lite jympa på F&S, formen kan ju slipas till lite ;)



Felicia

Halmstad, baby!

Klockan 11 skulle Matilda befinna sig utanför Trade Center med sin nya klass. Nollningen är kommen och alla nollors nervositet har satt sig som spindelnät i atmosfären. Halmstad kryllar av nya elever som vänder uppochner på kartan för att hitta högskolan. Själv strosar jag runt som fisken i havet och skrattar åt alla. Tanken att jag för två år sedan grät inför nollningen är som bortblåst. Nu är jag coolast i stan. Och såhär ser min lägenhet ut efter lite ompyssling:





/Felicia


Sommar update

Tjena bloggen!

Gotland? Asså... grymt. /Hanna




Kallis.


Axwell på Kallis.


Burmeister.


Avicii på Kallis. Foto Stureplan.se


Hängde med Nicklas Bäckström..


Kallis


Foto Stureplan.se


Bikiniväder


Avicii. Stureplan.se


Nu kan jag lika gärna gå i ide. Ett år kvar..





RSS 2.0