tiden går alldeles för fort när man har roligt..

Hej bloggen!

Har varit dålig uppdatering från min sida sista dagarna, jag vet. Men jag har liksom inte riktigt suttit vid datorn och lökat denna helg. Nu ska ni få höra mina äventyr i snabb version: Gårdagen bjöd på Halloweenfest, alla var galet fina och det var underbart att träffa alla igen, slänger upp lite bilder MEN jag varnar känsliga tittare!

 Idag blev det en bakispizza med goa grabbar och brudar, tror dock att jag bidrog med ungefär 3 meningar. Var med andra ord, liite trött och liiite schleten. Nåja, dagen vandrar vidare med Vildsvinshockey, såklart preja de ner motståndarlaget Visby/Roma med 5-2!  Denna dag avslutades med filmkväll, kunde inte haft det bättre, tända ljus, mjuk, trång soffa och härligt sällskap av några flickor och pojkar.

Som vanligt värker det i mitt hjärta varje gång det är dags för den sista kramen och säga hejdå för den här gången. Det känns som jag precis kom och jag vill verkligen inte åka hem till Halmstad än :( Men, sånt är livet. Tur att Frugan bor 20 sekunder ifrån mig, hoppas hon är hemma när jag anländer!

Hörsrå! Och sov så gott! /Hanna



Några av mina snygga brudar + Batman


ajajaj


jordens sötaste par! Tack för er gästvänlighet ♥


Catmaan


Ännu fler snygga tjejer + stans hetaste hippie


Jag var Pink pirate, här brevid en otroligt het brud


hoppas ni inte har clownfobi och får mardrömmar nu


Batmangrabbarna


Saknar er redan..


lite vardagsrumsdans ni vet,


Finaste värdparet! Tack ♥


Skön seger!

 

Första segern iår satt finfint! 5-1 blev det och ett mål av moi, riktig lagseger och vår målvakt Maja gjorde sitt livs match :) Tänkte dra direkt till Halmstad nu men eftersom jag inte har tv 3 där så åker jag ner imorgon istället. Det är ju Ensam Mamma Söker idag - spänningen är enorm såhär i slutskedet så jag mååååste kolla!

Förresten, gårdagen var riktigt lyckad! Hur mycket folk som helst och flera som var utklädda, vissa bra andra riktigt riktigt dåliga...

Trevlig kväll! /Felicia


Halloween!

Väntar på mina gäster: Matilda och Linnea. Blir lite förfest här innan Oscars som är Wabbes HETASTE uteställe (och enda..?...typ). Ska bli riktigt roligt, framförallt att vissa klätt ut sig och andra inte. Jag har iNTE gjort det. Tur är väl det, hade inte direkt passat i en pumpadräkt?

Happy Halloweeen!



/Felicia

Gomorrrron!

Vaknade för någon timme sen av att min storebror spelade gitarr, mysigt. Snacka om att jag älskar min säng här hemma. Det är nog jordens skönaste säng jag någonsin sovit i!

Jaja, käkade kalasgod middag igår, ni vet sånt man inte lagar hemma som student. MUMS. Drog en grabbig bastu med pappa och brorsan. Kollade Idol, men ingen vet vem som åkte. Alla somnade. Fick även ett fint armband från SNÖ av mamma och pappa! Har det väldigt bra hemma förutom att jag har ont i rygg och nacken,  det måste vara från taxiresan hem när vi körde på rådjuret.

Idag blir det precis som igår, fullspäckat. Hälsa på olika personer osv. Sen blir det Halloweenfest ikväll!

♥ Hörsrå! /Hanna


klinkar lite på brorsans gamla gura, haha otrötta ögon?


Scream




Fredagsmys med min Wabbes tjej Matilda hemma hos mig. Vi har kollat på idol och bara haft det så bra som bara vi kan! Just nu läser hon mitt och Jennies projektarbete, hon är nämligen med i tidningen vi skrev för ett antal år sedan. Hon skrattar ganska mycket= MVG på projektabetet? KLART!

Imorgon är det jobb 7.30-15.00

Ha en trevlig kväll ungdomar
/Felicia ♥

9h och en krock senare, nu e jag hemma!

Äntligen hemma. Jag började åka 18.18 från Halmstad igår, var hemma i min säng runt 03. Körde lyxliret väl framme i Stockholm och tog en doja till min ytterdörr. (Doja=taxi, misstänker att Frugan behöver en översättning på det). Kostade bara 1039:-, något SJ ska få käka upp!

Väl i taxin småpratade jag lite med Mustafa, chauffören alltså. Trevlig prick det där, frågade om han brukade se mycket djur vid vägarna såhär på små timmarna och det brukade han. Dock hade han icke kört på någon - än.

Typ 15 minuter från min ytterdörr smäller det. Javisst, vi, eller Mustafa körde på ett rådjur. Men den klarade sig. Mustafa blev skakig så jag fick lugna ner honom lite. Efter ett uppehåll kunde vi äntligen fortsätta. Väl framme bad han om ursäkt (blev helt förvånad. Det var ju inte Mustafas fel att vit-rumpan hoppade precis framför bilen) sedan hittade jag en finfin buckla på motorhuven. Nåja, betalade Mustafa, önskade honom en bra kväll och fick ÄNTLIGEN komma hem.

Snart kommer nog min älskade bror och syster!
Skönt med lugn kväll och middag med min familj ♥

Hoppas ni mår lika bra som jag!  /Hanna




Home sweet home liksom.


jajaja, ibland får man se lite skottskadad ut.


Hemma i Wabbe!

Har nu ankommit till Sveriges snyggaste stad Varberg! Ikväll blir det käk på restaurang och bara chilldill. Ett tag från frugan tror jag är bra, det är bara bra för när vi ses (på måndag typ) så kommer det att bli fantastiskt! En här hemma saknade mig extra mycket..



...WILMA såklart! Hon kunde inte slita sig en sekund från mig ;)

/Felicia ♥


Kaffe utan socker är som kärlek utan kyssar

Efter tio med Malou är på, kaffet har runnit ner och regnet smattrar på mitt takfönster. En perfekt SÖNDAG tänker jag, inte fredag... Jag som tänkte gå ut och gå, shoppa på Lagerhaus (min lägenhet är inte speciellt inredd ännu) och bara ha det bra. Men visst jag har det helt okej ändå. En sak, en VIKTIG sak saknas och ni vet vad.


Ty jag ack klarar mig ej utan dej



När hon mig lämnar kan jag ej le

Ty mitt sinne borta é

Ack en enda positiv tanke i mitt huvud jag har

Ty jag ej hoppas hon går med rumpan bar

Utan henne känner jag mig svag

Ack frugan ej får lämna mig borde vara lag!



/Felicia


Äntligen på väg

YES! För er som har följt min tågresa kan jag meddela att jag äntligen har åkt från Göteborg nu! Bra jobbat SJ, bara två timmar försenat, så nu e man i Stockholm vid tre tiden.

Hörsrå, och nästa gång förmodligen när jag är i Stockholm. Om det inte händer något på tåget som är 100% bloggmaterial såklart. /Hanna


Hoppas Frugan har det bra hemma i Halmstad.
Jag känner mig ungefär lika snygg och pigg som på bilden just nu


7 snabba tågfrågor just nu


Klockan är över 22.00, har vi åkt? NEJ.
Sitter det någon snygg kille här? NEJ.
Sitter det ens någon ful kille här? NEJ.
Sitter det NÅGON man kan prata med här? NEJ.
Är jag ensam? NEJ.
Är det människor som talar andra språk här? JA.
Sitter det lesbiska på andra sidan gången om mig? JA.


å nu såg jag en lite söt kille här. Eller sorry, pojke. Han va typ 15.



vill bara vara hemma nu!


SistagångenmedSj

Dampdampdampdamp. Är det någon som bor i Göteborg som vill ha sällskap i natt? Eller någon som vill komma och hämta mig? BARA RINGA! Ni får gärna muntra upp mig med gulliga sms eller nåt.

Åååh kuuul. Nu är det avgång 22.00. PRELIMINÄÄÄÄRT. Det var preliminärt 21.30 för en halvtimme sen.
Snart är det dags att vända till Halmstad!?!?!?!



ajdh239 c23n23

Jag är så jävla förbannad just nu. Äntligen när man får åka hem blir det strul!!! Som vanligt, det har fan aldrig gått raka spåret för mig. Åååååh jag vet inte var jag ska ta vägen. E nån olycka utanför göteborg så nu har jag suttit här sen halv 8. Sjukt kul. Internet krånglar och personalen vet inte vad dom ska säga för de finns ingen information. SUCK. Ska man vända tillbaka till Hstad eller vafaaaaan?

Men ska försöka vara lite positiv.

  1. jag sitter inte i olyckstågen

  2. får iaf sitta på tåget och slippa stå ute och frysa röven av mig


Åååh ledsen om de blev lite negativ ton här, men e liksom två minuter från frustrerade tårar just nu!
/HANNNNNNNA


Saknar dig Frugan

Kan inte blogga, tänker på frugan då. Måste hitta nya krafter. Hörs imorgon.

/Felicia

3 timmar kvalité

Några timmar kvar till avfärd. Jag och Frugan ska nu ha lite kvalitétstid för oss själva. Ska ju trots allt vara ifrån varandra hela 4 dagar. Fortsätter nog med lite Eva & Adam avsnitt. Sjukt spännande slut igår, det vart fight mellan dom. Frugan som sett serien 10.000 ggr om kan ju som sagt varje replik. Asbra, då får man reda på vad som ska hända exakt 5 sekunder innan det sker i serien!

Senare blir det lite bloggning från x2000 från min sida, kan uppdatera er om jag sitter brevid en snygg grabb eller liknande, alltid lika spännande att se vem som hamnar jämte liksoom..

♥ Hörsrå! /Hanna




Det brinner i Halmstad

Påväg till skolan halv nio i morses såg vi lågorna skrika mot skyarna. Hade aldrig sett något liknande förut, jovisst på TV och sånt men inte i verkligheten. När vi kom fram till byggnaden som precis brunnit fick vi se något ännu värre: Huset hade inte brunnit! Det var bara lite gammalt. Så, ta upp hakan från golvet och läs vidare. Smedis i klassen bor i en tipptopp lägenhet, det är bara det att UTSIDAN ser bränd eller möglig ut.




Jag framför det "brända" huset



Hanna framför det "brända" huset


Som ni vet vid det här laget så ska mitt allt resa hem till 08:ornas revir över helgen. Det kommer att bli fruktansvärt tomt och tråkigt. Vet inte hur det ska gå utan henne? Jag tror inte mitt hjärta kommer att klara av den här påfrestningen. Saknar dig redan /Din Felicia♥


Vi går faktiskt i skolan också..

Seminarie avklarat! Vår grupp är sjukt nöjda, icke sant? Nej, men det gick bra. Fick schysst kritik osv. Ändrade lite små detaljer, ni vet sånt som är pricken över det berömda i:et. Så bra jobbat grupp 1A! Nåja, tänkte visa lite vad vi gör in die schule, (festa är inte det enda vi gör - tro det eller ej). Så här är alltså min grupps folder som vi gjorde åt HFAB (bostadsbolag i Halmstad). Inte värsta grejen, men sånt som mammor kanske tycker är kul att se? Samt ni lammkött i ettan, så ni vet vad som väntar! Hihihi. Nu ska jag börja packa, städa osv. Åker ju hem ikväll!

♥ Hörsrå! /Hanna




Baksida & Framsida


Innehåll


Det blir en vild natt..

Nu är det nog dags att hoppa i säng! Sov gott allesammans.
/Frugorna ♥







"Badräkten är ju snygg iallafall..."


Fixade håret som Eva såklart!

"Körde ni ryska posten i Polen? Nae ni körde polska posten!"
"Bättre rövare i Polen än en polare i röven!"
"Hångla inte ihjäl er nu!"
"Eva, du ser ut sådär.."
"Hon ligger 40 cm ifrån mig..."
"Vet du varför Kajsa inte va med på gjympan idag? Hon har fått mens!"

Jag kan fortsätta FOREVER med Eva&Adam citat. Finns inget bättre, speciellt inte när jag kollade på det med frugan! Jag kan alla repliker utantill vilket hon störde sig lite på, men jag vet att hon älskar mig ändå.


Tänk vad tiden går..

..helt sjukt.

Efter lite filmmys stack vi till Hemköp och möttes av SJUKA folkmassan. Efter sisådär en halvtimme fattade vi att det var kundkortskväll...... så jag och Hanna blev självklart medlemmar direkt och fick massa bra erbjudanden.

Vad hände på Hemköp?

Vissa trodde att det var lördag..

Vissa klagade på personalen..

Vissa läste om en riktigt bra hockeyspelare..


Efter vistelsen på Hemköp i en timme gick vi åter hem och jag fick besök av far min! Mat och kaffe förtärdes sen åkte han hem till Wabbe! Han tyckte jag hade en liten lägenhet…fattade inte riktigt vad han menade..?

Ha en mysig höstkväll för det tänker jag ha!

/Felicia♥




Goa friends ba?

Kaffet är bryggt och nu sitter jag uppe hos Frugan. Vid en varsin dator sitter vi och är as-sociala. Tömde precis hennes mobbe på lite sköna bilder. Tänkte att jag kunde berätta hur vår vänskap började.. Ni får en låt också, bara för öka den sköna stämningen liksom..





Nollningen. Ni ser ju själva, vi lirade inte i samma lag
på den tiden. Snackade inte överhuvudtaget..


.. men sen hamnade vi i samma grupp, tillsammans med en
glad värmlänning. Då började vår vänskap ta faaart!


Vi förstod ganska snart att vi hade samma intresse -Sport.
Så vi började kolla på Halmstad Hammers. Här har vi Team -08.


skolan förde oss samman.. här är overallsinvigningen


Första resan tillsammans..
Jag drog med mig Frugan till Norge för att fira deras nationaldag 17 maj..


..det blev såklart succé!


Efter sommarlovet var det dags att nolla de nya ettorna.
Då blev vi mer eller mindre sambos..


..och som ni vet vid det här lagret är vi ju grannar nu..


..men även Fruga och Fruga! Tills döden skiljer oss åt liksom.


Snart kommer jag heeem!

Om två dagar drar jag till Stockholm. Som jag längtar! Bor man 52 mil ifrån Halmstad åker man inte hem så ofta, så det ska bli underbart att få krama om alla där hemma. Ni ska veta att jag saknar och tänker på er varje dag!

Frugan är fast i Vabbe, tågen strular tydligen. Eller så gick de bara inte halv 10? Ja, hur som helst så dyker hon väl upp senare ikväll. Undrar om jag ska smygkika på henne i mitt titthål sen när hon kommer. Öppna dörren sådär fort och skrämmas lite? Frugan gillar ju när jag busar med henne, speciellt när jag fäller henne i skolan framför snygga grabbar. Då gillar hon mig extra mycket ♥

♥ Hörsrå! /Hanna



Bilder från dagen



Frugan stod redo med müslin till fåglarna!



Vi letade och letade efter de små pippifåglarna..



Tillslut hittade vi dom! Och vi kunde konstatera att en anka glömt att steka på Tylösand i somras..

Kall men mysig promenix hade vi!

Nu ska jag lira lite innebandy sen tar jag tåget till Halmstad!
/Felicia


Dreamteam

Hurra! Vad jag är glad för att Frugan bor ovanför mig nu. Äntligen är hon en Halmstadboo!




Hjärnan kan inte alltid vara med..

Hemma efter en oerhört mysig promenad med frugan! Vi tog självklart hundratals kort som jag tänkte visa för er, men vad gjorde jag inte? Glömde usb-sladden.... smart_tjej_90! Så istället slänger jag upp ett kort på mina fina Filippa K muggar. Bilderna från dagen (då vi gjorde något riktigt speciellt) lägger jag upp efter kvällens innebandyträning :)



Passar perfekt in i lyan!
/Felicia

Hon ställer upp i alla lägen

Första natten i ensam nya lyan känns lite läskigt, så bad frugan om hon kunde stanna kvar här och hålla mig sällskap. Självklart svarade hon "ja!" så nu ligger hon och nanar så sött i min soffa (hon ville inte vara för på liksom..).



Natti natti ♥

/Frugorna


Home sweet home!

Tjeeenare! Vad ni har längtat efter ett inlägg från mig, har ju inte direkt varit aktiv här eftersom andra saker skett. FLYTTAT TILL HALMSTAD! Äntligen kan jag umgås med frugan och alla andra underbara personer här när som helst på dygnet ;)

Flera läsare har kommenterat mina mattips och ENDAST i en positiv anda, så varför inte ett till nu när lägenheten är fin och jag har invigt köket!



En oerhört snygg bild på min arm... OCH maten då!
Köttfärsröra med sallad - mumma!



Superduper mätt och glad!

Nu sitter min kärlek i soffan och njuter av en kopp kaffe. Hoppas ni har det lika bra som mig!

/Felicia

Är det en vanlig dag idag?

Nej det är ingen vanlig dag, kära läsare! Och nej, det är inget "för det är xxx födelsedag". Idag är dagen med stort D för Frugan Felicia flyttar in två våningar oavnför mig. Som jag längtat!

Vi kommer tillbringa denna måndag med skolarbete men även nödvändighets-shopping. Ni vet, Frugan måste lära sig köpa såna nödvändiga grejer som vanligtvis bara finns hemma. Det gäller mat, diskmedel, tops och kaffefilter. Självklart kommer denna dag att dokumenteras, vi har även en personlig chaufför som kommer cruisa runt med oss genom Halmstads gator för att göra våra ärenden lite bekvämare. Snacka om att det blir bloggmaterial till ikväll. En sak till, om ni stöter på Felicia idag kan ni väl hälsa henne välkommen till Halmstad, säga i stil med "gud vad kul", "nu blir Halmstad äntligen fulländat", "inte en dag försent" osv.

Ha en riktigt fin måndag!
♥ Hörsrå! /Hanna



Nya grannar!


Veckans babe - Björn Gustafsson

Motivering: Vi älskar hans guldlockar och charmiga göteborska. Trots att han varit tyst ett tag nu vill vi såklart framhäva Sveriges goaste Björn. När du nu sitter i höstmörkret och är lite bitter finns det ju inget mer självklart än att slå på "Ett livsverk" av Björnen själv. Eftersom en av Frugorna jobbat med Björnens vän har vi lite inside-information till er bloggläsare. Han är en riktig mjukis, lite blyg och äter han en sallad ute tar han bort i stort sett det mesta så det bara kommer in några sköna salladsblad på tallriken. Imponerande fakta va? Och en sak till, är det någon som är top notch är det såklart Björn Gustafsson själv!


För den som är riktigt Björnsugen finns det flera
goa bilder som denna i ett gammalt reportage i KING.


Frugorna älskar brats som Björn - såklart


Justin Bieber x2

Nu har man städat sitt slott, hela 21 kvadratmeter. Dags att träna lite men först ska jag visa min bordsherre från Gasquen att bilden på han och Justin Bieber faktiskt numera sitter på mitt kylskåp (jag hade lovat honom att den skulle upp på väggen nämligen). Så vad gör man inte liksom, försökte spela lika cool bredvid men inser ju att jag får öva på det där lite till.. Juste, glöm inte spana in bloggen senare. Då presenterar vi Veckans Babe, ni inser ju själva att det inte går att missa!

♥ Hörsrå! /Hanna



Jonas Jerebko har fått sällskap av Justin Bieber x2!


HEJA WARBERG!

Nu ska jag och min tvillingsjäl (faktiskt INTE Hanna) på innebandy! Ska bli riktigt roligt, längesen man va i Sparbankshallen och skrek sig hes. Inte så att jag skriker men vår hejaklack innehållandes 5 pers gör det!

Försök att ha en bra dag trots att de allra flesta som läser detta missar matchen ;)
/Felicia #22


Coola tjejer i "De blå-tåget" på väg mot GLOBEN! -07

Godmorgon alla soeta

Ligger med laptopen i sängen så tänkte att jag skulle dra ett litet inlägg. Såg en asbra film med grabbarna igår, kommer varken ihåg titeln eller vad den handlade om. Satt mest och snackade, var en riktig go grabbstämning! För övrigt vaknade jag i perrrfekt tid idag. Nämligen halv 12, slog på min storbilds-tv och insåg att reprisen av Idol precis skulle börja. Flyt eller vad?

Dagens aktivitetstips
För er goa som gillar lite sportsliga aktiviteter kan jag nämna att Halmstad Hammers spelar 16.00 i Sannarpshallen idag. Ta med ert studentlägg så får ni gå in för 55:- alternativ ragga på en spelare så ni blir uppskrivna och får gå in gratis (riktig VIP-känsla).

Nej, nu är Idol-pausen slut.
♥ Hörsrå! /Hanna


Vaknade med ett sånt där klockrent smile ba,


Köksmästare Felicia

- Vore det inte trevligt med ett litet mattips? frågar jag.
- Joovisst! svarar ni.



1. Göm dig bakom ett salladshuvud, neh men släng fram ett på köksbänken vettja!



2. Ta fram två tomater och en rödlök och lägg upp de på ett kul sätt, eller så skär du bara grönsakerna!



3. Ta ett häftigt kort på salladshuvudet.



4. Schtek fläskfilén så den blir gyllenbrun (typ som frugan!)



5. Släng ihop en fransk tomatsallad! (en påse italiensk salladskrydda + vatten&olja gör susen)



6. Avnjut en smakupplevelse Jamie Oliver skulle offra sin högra arm för!

För er som är intresserade så består såsen av grädde, soya, en buljongtärning, sambal oilek, dragon och svartpeppar.



Smaklig måltid och ha en underbar lördag gott folk!! /Felicia♥

Hemlisar..

Ringde precis ett samtal till min älskade blodsvän där hemma. Nu är jag så himla spänd och nyfiken.. Min vän stekte till med en kommentar att hon kunde ringa upp mig lite senare. Sedan börjar hon fnissa lite fint, bara sådär som hon kan och fortsätter med att hon har "lite att berätta".Förmodligen kommer jag inte kunna avslöja samtalet sen.. men, kände att detta var 100% bloggmaterial och att jag var tvungen att dela med mig.

Men jag lovar bloggen, jag ska försöka prata ihop mig med med Frugan i veckan så får vi komma på något i stil med "månadens hemlis" eller något annat smaskigt..kanske månadens smygbild? Jag är expert på smygfota ska ni veta..Har redan ett gäng bilder som skulle platsa i den kategorin.

Medan jag väntar på att min lur ska ringa så kan jag ju berätta lite om ikväll. Det blir filmmys. YES! Mina Halmstadbrudar ska ut ikväll igen, Frugan är hemma och ska festa i Vabbe, så det passade ju perfekt att man blev inbjuden till en filmkväll med en massa grabbar! Borde nog hoppa in i duschen snart med, kan vara smart att inte lukta skit om man ska impa på grabbs har jag hört..

Önskar Frugan och alla bloggläsare en mycket trevlig kväll!
♥ Hörsrå! /Hanna


Jag och min blodsvän. Hon vill än så länge få ha skyddad identitet på vår blogg,
jag antar att hon är rädd för att kändisskapet ska bli alltför stort där hemma.
Givetvis respekteras detta och därmed tar vi en bild från en Halloweenfest i Norge!


Kommer sakna dig!

Gårdagen har redan summerats av frugan men skulle bara tillägga att jag hade väldigt trevligt jag med! Det kan väl inte bli tråkigt när MKV festar? Naae! Vaknade upp brevid min bättre hälft (jaa, asså Hanna/Wikipedia då) och kände morgonsolen smeka min kind, naae, snarare pissregnet. Men vad gör det när man är frisk? Lite regn har väl inte skadat någon...? Småkrypen kan yförsig drukna osv osv menmen....

Flyttlasset till Halmstad på måndag känns i dagsläget avlägset (rimmar ju). Men jag är taggad till tusen! Kommer bara sakna en speciell person..



JOEL KINNAMAN!



Ha en trevlig kväll! /Felicia♥

Ah lite från igår då

Gårdagen är förbi, vi misstänker att ni är oerhöört nyfikna på vad vi hade för oss. Som sagt var det Gasque. Vi började med en sprudlande, tjejig förfest hos Smedberg. Trampade vidare mot skolan, mötte upp lammkötten och alla andra 2:or. Bort till "Raska Kocken" för att käka middag, lyssna på vackra, fantasifulla tal och dansa maskerna av oss! Lyckat, blev mest glad när jag fick min önskelåt "Bromance" uppspelad, hihihi har fortfarande inte tröttnat på den. Synd att ingen annan är Frugan och Snygg-Mickan uppskattar min musiksmak bara (då får man liksom inte önska så många..)

Tanken var att ramla in på något av stans alla hak efter Gasquen (ja, för det finns ju SÅÅ många bra ställen i denna stad för de som är under 23). OBS! För er som inte förstod var jag ironisk där. Vår kväll slutade där den började, film hos Smedan! Riktigt mysigt, lite små lullig låg man där på golvet i sin partydress. Ett gäng fräscha grabbar anslöt och vi beslutade oss för att se Finding Nemo (Hitta Nemo alltså). Nu är Frugan på väg hem till Vabbe, det känns redan tomt i min lägenhet.

Hoppas ni hade lika kul som vi! 
♥ Hörsrå! /Hanna



Frugan går in helhjärtat inför Nationalsången som var inledningen på middagen



Äh, man visar de berömda armen-i-luften-movesen ba


Snodde lite bilder från jordens bästa bildarkiv - Facebook. Tack för lånet.


Dags för Gasque

Hej alla bloggibloggläsare!

Nu ska vi strax på Gasque. Hoppas ni har en underbar kväll, hörs imorgon!

/FRUGORNA







Frugorna + snygg Mickan!


Godmorgon va,vaa

Jag sitter här i min lya och leker lite vuxen, ah ni vet jag fyller ju snart 21 så jag måste öva. Kaffekoppen kilar stadigt i min hand numera på morgonkvisten, tv:n (den e typ hela 19") gigantisk med andra ord, dunkar Nyhetsmorgon. Viktigt att bli uppdaterad när man går Mediaprogram som jag och Frugan (även om jag tycker Nyheter är så jääffla tråkigt)..

Jag funderar om jag ska kila bort till gymmet snart, ni vet springa på löpbandet, pumpa lite muskler och svettas inför pensionärerna. E ju ba gamlingar såhär dags. Senare kommer Frugan ner till mig från Vabbe, hon ska krascha här inatt, lite mysigt vi ska ha hihihi.. Det vankas nämligen Gasque* ikväll med Mkv 2:or (vi) och Mkv 1:or (lammkött). Blir nog ganska otråkigt.

♥ Hörsrå! /Hanna

*Gasque = Fest med tema och middag
och även mer eller mindre incest för VISSA.
Inte mig och Frugan såklart, vi har ju varandra..


ahh man e ju inte 18 längre..


Vad hade jag gjort utan dig?



VIKTIG INFORMATION!
Det är världsklass på denna kaffebryggaren, köp den.


Once in a lifetime



Tänk att jag från en håla i väst, kan träffa en som jag idag gillar allra mest.
En person som förgyller mitt liv, som munnens saliv.
Hon kan inte bara få mig att skratta, hon kan även mina dumma idéer fatta.
Ja, hon är faktiskt min kvinna, DU FÅR ALDRIG FÖRSVINNA!

 

Felicia ♥ Hanna.

Jehovas Vittnen älskar Hanna?

Har nyss vart ute och sprungit, det gick som på räls! För er som inte känner mig så bra så har jag ALLTID hatat att springa. Fanns inget värre, men jag tog mig i den berömda kragen och nu älskar jag det verkligen! Ungefär lika mycket som jag älskar vår blogg. Så, med dessa ord lovar jag alla söta bloggläsare, man kan faktiskt lära sig att älska det man en gång hatat. Tro det eller ej! (men tro det helst).

Åh! Nu kom jag ba på en sak jag måste tillägga när jag skrev tro 2 ggr. Jag möter nästan alltid Jehovas vittnen och liknande när jag är ute och joggar. Idag vinka en av de till mig, hihi vilka gossar. Vinka eller ej, jag blir inte medlem iaf!  

♥ Hörsrå! /Hanna



Lekte hela havet stormar med mig själv som uppvärmning,
vann varje gång


Hard work work!

Tja tja bloggen!

Blivit inkallad nu till jobb i tvååå timmar... som en snabb hockeymatch så det ska väl gå an. (Hade kanske hellre kollat på hockey?) Hörs senare snyggingar,

/Feeellish


Jobbtjej!

Yeah, namnskylt! De du Wikegård ;)

Veckans babe - Frugan Felicia

Motivering: Med en humor som får en att trilla av stolen och ett hjärta varmt som eld får den här tjejen min vardag att lysa i det svartaste höstmörkret! Jag litar på henne till minst 100%. Med dig kan jag vara mig själv. Jag vill att Frugan ska veta att hon duger i alla lägen, hade jag varit man hade jag inte tvekat om att gå ned på knä och frågat ifall hon ville leva lyckligt med mig i alla sina dagar! / ♥ Frugan Hanna


Hanna shoppar loss för de sista femtioöringarna

För det första. Vad menar Frugan med att skriva att jag är som Wikipedia i hennes tidigare inlägg? Är liksom jordklotets mest pålitliga människa!! Men nu till något viktigare! Imorse var det kallt som fan, frågan som uppstod: Pannband eller inte? Inte, blev det till slut och jag är nöjd med mitt val. Ser bara skottskadad ut när det sitter på.

Nåväl, nu tar vi det andra. Reportage-seminariet gick smärtfritt för både mig och Frugan idag, ingen blev sågad! Detta firade vi såklart med en sväng i Halmstad City. Jag kände för att lätta lite på plånboken såhär i slutet av månaden, passade på att köpa en ny parfym, skor, örhängen och två par jeans. Förjäffla nöjd.

Frugan är nu på väg till Vabbe (slang för Varberg) och jag har avnjutit en burk tonfisk. Ska döda två timmar och sen är det dags för Core på gymmet. Dags att börja tänka på beach 2020 känner jag. Nog med information! Jag hoppas ni läsare har haft en lika bra dag som vi har. Och glöm inte, inget är mer pålitligt än Wikipedia om man ska dra en jämförelse med mig!!!

♥ Hörsrå! /Hanna



Hejhej alla fina läsare!!


400 koppar kaffe om dagen



Ja det kan man tro att jag förbrukar... nära men inte ändå. Utan så många serveras på högskolecaféet varje dag, intressant. 

"Kaffe är världens näst mest handlade vara efter olja."
- Wikipedia

Här ska man självklart vara skeptisk, wikipedia är ungefär som frugan: Ej pålitlig. Det är därför jag gillar henne.

Nu blir det seriöst igen, seminarium om våra reportage, dags att bli sååååågad!


With love /Felicia


Ett två tre - dags att börja le

Jag fick en fråga av en trogen bloggibloggläsare tidigare idag när jag var på stan. (Otroligt, man börjar redan bli känd). I alla fall, hon var så himla söt och undrade på om jag hade något bra träningstips. Med glimten i ögat valde jag att sätta ihop lite bilder för att inspirera. Det sägs ju att en bild säger mer än tusen ord? Ja, nåt sånt heter de väl. Tänk då vad mycket både bild och ord säger! Här kommer alltså typ 10.000 ord med tips för hur DU ska få ett lyckat träningspass och motiveras till att träna om och om och om och om igen. Hih.
Lycka till!
♥ Hörsrå! /Hanna



värm upp lite hemma, stretcha och mjuka upp kroppen..
..proppa in mp3:n i öronen med DIN bästa peppmusik.
Nu är du redo för att sticka ut och springa..

jag har ingen bild på  mig från löparspåret,
min fotograf var hemma i Vbg..


Minst en halvtimme senare är man hemma igen!
När du är klar är det dags för riktig stretching,
det ska strama ordentligt!


alla kroppsdelar måste ju stretchas såklart


innan det är dags för duschen så ska du le mot dig
själv, (övertygande). Säg därefter: BRA JOBBAT!


Glöm inte att det ska vara övertygande!
(Usch, jag hoppas aldrig att jag blir armlös! Kom på
det när jag ser på den här bilden)


När du har duschat känner du dig som en ny människa!
(jag blir alltid jätteglad, även om jag ser ut som en
sån där sur godis.. eller "Guuuodis" som Frugan säger)


Precis en sån här jag menar. Lika va?


Ssssuris.


Frugan Fellan!

Vad ni har LÄNGTAT! Nu behöver ni inte ligga sömnlösa om nätterna längre, here I am!



Snackade precis med min andra hälft Hanna i fånen, mycket givande samtal om livets alla gåtor. Trots bloggens stora betydelse måste jag ägna ett par minuter till ett skolarbete!

På återseende /Felicia ♥

Vart är min fru?

Nu börjar jag nästan bli LITE orolig. Har icke hört ifrån min fruga på hela.. 7 långa timmar. Jag misstänker att hon har haft fullt upp hela dagen lång och jag är så himla förväntansfull på att få höra vad hon har haft för sig. Jag hoppas självklart hon bloggar om det imorgon. Hihi.. Själv har jag ugglat inne hela kvällen, mina ljus brinner fortfarande, snacka om kvalité (trots att det inte är några begravningsljus som lovar en brinntid på flera dygn!)

Dags att försöka varva ner, har sömnproblem nu för tiden. Vet inte varför? Men inatt kanske jag kan somna med flaggan i topp, reportaget är ju klart!
Sov gott.
♥ Hörsrå! /Hanna 



Egen designad tröja jag gav Frugan i födelsedagspresent.
Fashion va? Där hade man ju till och med lite bruna ben.
Nu är de bara vita och håriga.. åååh suck!


Hannas första bloggi blogg inlägg!

Hej Frugan och alla andra underbara läsare!

Först och främst vill jag börja med att jag hoppas Frugan (Felicia) hade en bra hemfärd till Vbg (Varberg). Så, nu kan jag äntligen fortsätta!

Jag sitter här i min lägenhet (med tanke på storleken skulle vi kunna kalla det ett mindre slott). Sedan skolans slut har jag hunnit med 1½ kopp nybryggt kaffe. Thihihi.. Vuxenpoäng eller vad? Har även tänt lite ljus för att få den där perfekta stämningen, ahmen ni vet den som kallas M Y S. Men nu är det dags att runda av, ja tyvärr så måste jag. Jag ska nämligen göra klart mitt reportage som vi har i uppgift tills imorgon. Meen, först bara måste jag tipsa er om dagens klipp! Ni ska få lite ledtrådar innan jag avslöjare..

1. Kvinnor gillar den här formen
2. Omkretsen kan vara viktigare än längden
3. Ibland sägs det vara roligare med 3 istället för 2

Dagens klipp är alltså gurkorna på Hemköp!
Nu får ni 3 st för endast 10:-!!


Hörsrå! /Hanna


Såklart passade jag på att handla hem tre till mig själv!


RSS 2.0