Mamma, du är bäst!

Jag har världens bästa mamma. Men det visste ni väl redan?

Vad har skett sen sist? Mest plugg med frun som varit mycket trevligt eftersom vi nu även kan se slutet på projektet! Bara måndag, tisdag, onsdag sen -  SLUT på 2an. Sjukt alltså. I fredags hälsade Malin på mig i Hasse och hängde med oss ut, klockren kväll med andra ord ;) Dagen efter var vi lagom sega så vi bara gled på stan med en miljard andra människor..!

Tagga, ladda och kämpa nu de sista dagarna i skolan. Om två veckor är vi på Rhodos, ganska bra sak att se fram emot.

/Felicia

BP.

Jag försöker leva i nuet men just nu längtar jag bara framåt! Den närmsta aktiviteten som står på mitt schema är Block Partyt på Bolmens. Haha, ja men det kommer ju bli rätt skönt! Därefter väntar Superfredag på Mårtenson (Malin du hör ju vad du har att vänta! och Matilda du sitter just nu och läser allt som du tyvärr kommer att missa..). Nåjaa. Nu ska jag läsa lite mer i min och Frugans fantastiska projektrapport.

Hej! /Hanna


Taggad och det är bara måndag..


Hurtig

Efter plugg och stek i parken känner jag mig väldigt seg. Inte tränat på flera dagar, så tänker att en dag till utan svettning på f&s inte gör något? Så jag har slängt i mig larre och nu funderar jag på om man skulle sätta på 10 eller 20 liter kaffe..

Förbered er på att bli avis; jag, Matilda och Malin bokade en Rhodos-resa igår!!! Ska bli så hiiiimla underbart på alla sätt o vis :) Ladda tagga KÖTTAAA! Hahaha



/Felicia

Take me away


Längtar bort


/Felicia


Poetiskt

Oj sicken fin kärleksförklaring Frugan slängde upp på bloggen. Rodnar ju.

Här kommer min:

Du är som tonerna i  ID,
din generositet flödar likt rosén på Kallis,
din humor är lika tung som 90 kg muskler
& du är sötare än en sockerbit.

/Hanna


Min ros på ryggen..

Det är du, min fru. Du är luften jag andas, du är mitt livs kärlek.



/Din Felicia


Gratulerer med dagen Norge!

Heej. Frugson AB kunde dessvärre icke närvara vid Slottsparken idag i Oslo och fira 17 maj.
Men vi har ett asakalasabra party här hemma ändå, projektarbete kallas det.
Nåväl, gratulerer med dagen!
/Hanna


Sommaren?

Vart tog sommaren vägen? Regn och blåst varje dag nu känns det som. SKÄRPNING!! Men ändå lite tur att det inte är 30 grader och sol när Frugson AB sitter med projektarbetets sista finslipning.

GRATTIS NORGE!
Besöker ikke er fine stade dette åre men jeg har er i mine tenker (ja, jag kan norska)



/Felicia


Packa Hannas kappsäck?

Aa vi vet. Det är katastrofaaaal uppdatering här i bloggen. Men är ni så intresserade av våra liv? Fan vad soft. Sorry att vi inte underhåller. Nåja, projektarbetet är i sin slutfas. JIHOOOOO! Säg 1 ½ veckas hård work work kvar. Sen är det "bara" evenemang och presentation kvar.

Om 17 dagar far jag hem! Snacka om att tiden går fort. Just nu sitter jag och skriver packlista. Jag lovar, den behöver struktureras eftersom jag kommer få det svårt att få hem allt. Just nu är jag uppe i 9 par skor, 7 jackor, 6 bikinis och 5 par shorts.. Då har vi inte ens kommit in på byxor, linnen, tröjor, klänningar osv... ni hör ju själva. Det kommer aldrig gå. Meeen får väl prioritera det ALLRA viktigaste.. Kan bli en fin utmaning.
Hoppas ni hare gött där ute i vida världen!
/Hanna




Succé

God kväll bloggen! Gårdagens overallsinvigning var mycket lyckad. Ettorna fick rulla runt i vitlök/tomat/sirapssås, ägg och till sist men inte minst gammal bot. Mycket skratt gjorde kvällen magisk nästan. När gud bestämde sig för att tömma blåsan gick jag, hanna och hanna till smekarn där vi kollade på hockeyn. GÖTT SVERIGE!

Strax blir det Bosses jympa-pass :)


/Felicia


Overallsinvigning

Gårdagen bjöd som Frugson nämnde - overallsinvigning för ettorna. Vad betyder nu detta? Jo, vi tvåor drog på oss våra lila overaller (jag med gummistövlar - såg ut som en riktig grisbonde). Vi vandrade hand i hand till Bolmens gräsplan och där väntade ettorna ivrigt på att få sin nya overall. Först fick dom massa gegg och ägg =äggegg på sig. Därefter kom vi till Fröken Schteks favoritsyssla. Vi vaskade väl sisiådär 100 bot på ettorna. Dyngsura och kanske dyngraka(?) fortsatte kvällen. Jag, Hockeygrillan och Dr Kärlekskrank vandrade dock hem och kollade hockey. Hoppas ni hade det kul ettor!
Vaskivask/Hanna


Här har ni min & Frugans lila-lila utveckling:


NOLLOR. Här nollas vi


ETTOR. Kvällen då vi fick vår overall.


TVÅOR. Här nollade vi


Lila lila

Åmen Hallå Eller! Long time no see eller nått men har varit en upptagen kvinna. Nu ska jag strax ta min brasse i ena handen och min fru i andra, tillsammans ska vi vandra i lila overall mot Bolmens! TREVLIG KVÄLL :)





/Hockeygrillan


Jag lever

Lite kass update från min sida men Frugan klarar ju bloggen finfint. Lund var grymt bra. Bra väder och härligt sällskap. Veckan som har gått har också varit grymt bra. Ännu bättre idag när solen strålar! Det börjar smaka sommar i hela min kropp. Sry att jag tjatar men Summerburst kommer bli helt galet! Jag hoppar och studsar runt i min 21 kvadratmeters stora lägenhet till Avicii och är allmänt taggad. Grannarna mitt emot blir säkert roade av alla mina moves. Nåja, dags att fylla på kylskåpet och njuta av solen!
/Hanna





Ärumehifilmenelle?

Jag har världens sötaste kusin som fyllde 4 år igår. Andrea är riktigt klockren ibland. Exempelvis satt hon och hennes farfar och kollade på en film. Farfarn härmade och berättade under filmens gång (som alla vuxna gör med små barn). Då frågade Andrea sin farfar om han var med i filmen. Han tittade på henne och log "Nej det är jag inte". Då utbrast Andrea: DÅ SKA DU VARA TYST! Hahahha riktigt gulligt.


Förresten anser både jag och Matilda att David måste ansluta till
Tre Kronor om det ska bli något VM-GULD!


/Felicia


Noooostalgi

Känns som det var hundraelvamiljoner år sedan jag hade på mig den lila overallen. Jag hittade den allra längst in i förrådet, dammig och ihopknycklad. Den har nu åkt tåg med mig från Vabbe till Hasse och på torsdag ska den åter på min bleka kropp! Då är det overallsinvigning för de små ettorna, roligt ska det bli :)



Nu ska jag äta taco och trettiofem liter kaffe /Felicia


Lovely weekend

Quinnan från Tyskland - Matilda (som fick smeknamnet Mumsmums igår) - stod för kalaset. Himla trevligt med god mat och trevligt sällskap. Dessvärre höll vi på att avlida i kön in till Socitén... men väl inne var det tipptopp!


Lillie & Padde

Malle & Fille


Vi är nu inne i månaden MAJ. Helt sinnesjukt. Detta firades med mina två kombatanter (heter det så?) Malin och Matilda. Vädret var väl inte en höjdare men mina gullefjun lyste upp tillvaron!


En trevlig majning på Socitétsscenen!



/Felicia


RSS 2.0