Äventyr!

Efter en ganska sömnlös natt med hostande och magsmärtor mår jag helt okej och TUR det eftersom jag ska på äventyr. Jag och min padda ska ta kärran ner till Hasse för lite ärenden. Vi ska förbi högskolan, kika till lägenheten och göra stan osäker ;) Så nu måste jag packa upp det sista (annars kommer jag aldrig packa upp resväskan innan nyår) och börja ladda inför äventyret!



/Felicia


Oförglömlig resa

Varit på Rhodos med mina fina vänner Malin och Matilda en vecka, kom hem i söndags natt. Vi var verkligen gjort allting: skrattat, pratat, ätit, solat, vilat, snarkat, pratat i sömnen, festat, hickat, rapat, 1&2an, åkt ambulans, raggat, sett kändisar, snackat med kändisar, frågat kändis hur många perioder en fotbollsmatch är, pussats, kramats, svimmat, badat... jag kan fortsätta men då skulle VERKLIGEN bloggen sjungit den sista refrängen såattsäg.

Det enda jag tycker vad negativt - grekförkyldningen. Sitter som en igel i hela huvvet. Jobbade idag och det var en kamp. Ibland var jag pigg andra sekunden grön i ansiktet när jag skulle fylla på 10 kg oliver på översta hyllan. Men det var SÅ värt! TACK TJEJER FÖR DEN BÄSTA VECKAN PÅ VÄLDIGT LÄNGE!


Matilda & jag


Malin, kioskgreken & jag


Emir & jag


En väldigt lyckligt lottad tjej!


/Felicia


Glömde säg

Hellre en Padda i handen än tio i plurret!



/Felicia

Längesen

Jag veeeet, jag har inte bloggat sen Jesus gick på vattnet ungefär. Men nu får jag väl skriva lite annars undrar ni väl om jag trillat i nissan/ramlat ner för fästningen/ätit matildas torra kladdkaka och torkat ihjäl osv osv... Men jag LEVER. Om ett dygn och några timmar åker jag med mina bitches Madde och Mulle till Landvetter. En vecka på Roddan väntar och det kommer bli helt underbart.

Lägg ägg. Nu väntar en utekväll med min negervän Madde! Ha det toppen


En padda på torra land. Lika ovanligt som två olika BH-band. Eller vad säger du madde?


En strandad vitval, lite vanligare...

/Felicia

Bryan Adams @ Gröna Lund

Ikväll ska jag följa med brorsan och hans friends på Bryan Adams. Han spelar på Gröna Lund(!!). Jag älskade honom när jag var mindre och visst får man erkänna att han har en rad sköna låtar. För övrigt roar jag mig med att kolla alla Summerburst-klipp på Youtube. Jag får rysningar i hela kroppen!
/Hanna


Summerburst

Hej!

Jag lever, Frugan med. Vi har bara inte varit så bloggiblogg-sugna på sistonde. MEN. Jag ska sammanfatta mina dagar. Jag var på Summerburst i lördags. (House-festival på Sthlm Stadion). Det var grymt. Jag fick rysningar när Avicii kom upp på scenen och David Guetta, vilken show! Helt lyckad dag och kväll. Mina ben värkte som bara den efter att ha hoppat i 10 timmar. Hoppas ni mår fantastiskt bra!
/Hanna






RSS 2.0