Hallaaa!

Är det sant? När det ena benet/låret är friskt ska det andra krångla!?
Om någon själ skulle kunna tänka sig att massera får ni ringa..
Aja, det kanske bara är lite överansträngning eller beror på att jag springer runt i Converse där det är blank is och halkar runt. Nåväl nu ska jag snart träffa Frugan, vi ska P L U G G A.
Förresten! G på tentan! Delkurs 4 är därmed avklarad. YEEES!



Bjuder på en asfin bild, och självklart ska vi åka på ny romantisk
semester snart Frugan. Undra bara var..?


Hedman

Magnus Hedman blottade precis sitt hjärta i Efter Tio. Malou frågar: Du såg inte att de var prostituerade? De var lättklädda, bröt på rumänska och var 20 år? Magnus svarar: Nej det fanns inte på kartan.

Till sitt försvar säger Hedman att han var berusad och han har inte druckit sen NYÅR! Way to go.

Åter till verkligheten. Har suttit med den förbaskade engelskan som aldrig blir klar känns det som. Snart blir det flärrefilé innan jag rullar mot skolan och föreläsning med Inger Larsson 13-15.

/Felicia


Frugan, en romantisktripp snart igen?


Goin' to Hasse

Då var jag påväg från en iskall stad till en annan? En helg i Vabbe innehållandes jobb, match och umgänge har gjort mig stark och peppad inför en veckas slit i skola! Kollade precis på handbollsfinalen, rätt grym ändå. Han Mikkel Hansen (Danmarks svar på Zlatan) var en blandning utav Brad Pitt och han i Arn enligt mig och fossan. Sverige sög under bronsmatchen, besked jag fick hintar av när kunderna var allt annat än glada idag. Bättre lycka nästa VM...!?

/Felicia


hejhejhej kan jag få mina pengar?

Inget brons för Sverige, tråkigt. Ingen Fruga i närheten, dundertråkigt. Inga pengar från SJ, jävligt tråkigt. Krångel det ska vara med ersättning och sånt där, och jag är ju inte den bästa människan att ta tag i såna här saker heller, men nu gäller det ändå lite pengar så detta ska SJ få käka upp! Jaja, så länge får vi väl heja på danskarna som lirar VM-final just nu.

/Hannnnna




Såhär gåre när tågen blir försenade!


Missar bronsmatchen

Naturligtvis ska jag jobba när Sverige ska kriga hem bronset. Bara att bita ihop och hoppas på att kunderna rapporterar ställningen! Ciaooooo

/Felicia


"Om du aldrig provat, hur kan du då vara säker?"
- Oskar Linnros


Laurdaug

Godmorgon!

Love and other drugs var en riktig brudfilm som jag redan konstaterade innan vi sett den. Meen, helt okej. Inte superbra men duglig enligt mig. Jag och Lisa delade en "tvåsitsfåtölj" på bion, ahmen varen oskön eller? Stämningen gjorde ju att man nästan ville hålla armen runt henne. Men nu är det slut på kärleksmyset och dags för lite träning! Ehej/Hanna



mannen som förgyllde vita duken 2h igårkväll..


värmer upp lite med "inte-nudda-golv" som vanligt


Gooo Sweden.

Ska börja med att rätta till en liten miss angående reklamen med Mr Lundqvist, menade såklart Head & Shoulders mjällschampo. Clearasil är ju något annat! Nåja, ligger och väntar på att Frugan ska trilla ner, vi ska försöka plugga och sen är det handboll! Kvällen slutar inte där för efter handbollen blir det bio med tre andra vackra damer, blir en riktigt brudfilm "Love and other drugs" (tror jag den hette).

Tjingtjong/Hanna



Va va va va va va vaaaaar????

Letat nu i tre timmar efter Lunkans Clearasil reklam?!??!! Ljuger du Frugson? Du vet vad jag skulle göra om du gjorde det! Bussa Fredde på dig! Ojojoj ska fortsätta hela natten tills jag hittar den!

/Felicia



Lunkan sprider mjällreklam

Idag fick jag ett tjockt brev i lådan. Mamma har varit i farten igen, fick ett par vantar hon stickat åt mig. Perfekt nu när det börjar bli vår, hihi nerå dom var superfina! Alltid roligt med annat än räkningar i det där jäklans postfacket.

Kom förresten på att jag glömde fråga Frugan en sak idag. Nämligen om hon ska börja använda Clearasil mjällschampo snart. Det är inte så att det har börjat snöa i hennes hårbotten, men däremot gör ju "hennes" man Henrik Lundqvist reklam för deras produkter nu. Snacka om fashion.
/Hanna


Annat som e fashion är ju dessa. Tummen upp, tack mor!


Tänk vad tiden går fort..




Fick ställa upp och förstora lökarna inför spexet på Amfi..


Jag & Frugan på Kårpuben. Ser små ut?


Annat e det nu, för gamla för att festa en onsdag.
Ha de så skoj ikväll, alla ni som ska besegra dansgolvet på Kåren!
/Hanna


en heldag med Frugan!

Sen update idag. Vi har haft fullt upp. Schemat har sett ut såhär för er som har messat osv. och undrat var vi hållit hus.

08.00 - klockan ringer
09.30 - Core-Spinning pass
11.30 - Lunch
12.30 - Plugg på Stads
15.00 - Shoppa linnen på Monki (svinbilligt)
17.00 - Käk
18.30 - Afrodans
20.00 - Handboll! (+ lite plugg)
22.50 - Lökar
23.00 - Släcka lampan

/Hanna


Sov gott!


Kötta ner nått

That's right. Nu sitter jag och min fru på stadens bibliotek med en miljon andra kacklande studenter, DET ÄR VÄL ETT BILBIOTEK? Neh vi kacklar rätt gott vi med. Nu har vi snart köttat ner textreflektionen och det känns faktiskt bra. Core/spin i morses kändes rätt gött i kycklinlåren. Kan inte påstå att det var JÄTTESJUKTKUL som frugson säkert tyckte men helt okidoki!

Handboll ikväll. Carlén och Andersson borta - dags att Fredrik Larsson kliver in eller?



/Felicia


Bäst när det gäller

Som ni alla vet så är jag och Frugan alltid på samma sida. Förutom i hockéy där jag håller på Frölle och hon på dif. Då kan jag som VF:are vara lite stolt nu eller?



Förresten, Söderling åkte ur Australian open, konstigt när han resonerade såhär:




/Felicia


Jag & min Fru.

Tjenaaa! Nu kommer ännu ett givande inlägg.
Jag och Frugan ska strax iväg på Medeljuumpa! Kommer förmodligen vara rätt trött i musklerna ikväll, men det är bara bra, då kommer man väl sova gott i natt! Pluggandet då..? Jajajajaja gjort så gott jag kan. Lovar! Måste ju få fira att min lårsträckning är borta *peppar peppar*

Förresten så får Frugson sluta vara så rolig på föreläsningarna. Måste gömma mig i sjalen varje gång för att inte skratta högt och rakt ut. Heej/Hanna


Hej Fru.. ;)


It's all in my head

Strax ska jag kila iväg på C o r e   B o s u och sen är det föreläsning 13-17. Efter det ska jag spy ännu mer på våra seminarieuppgifter. Sådär, där hade ni min dag i två meningar!

Hoppas ni får en riktigt fin måndag! /Hanna.



Swe-Cro

Sett att frugan kanske stått för inläggen den senaste tiden? Detta beror på massa anledningar, exempelvis att jag rest till Vabbe (incheckningar o grejer), spelat innebandy och gjort saker som inte innehöll en dator. Nu vet ni det. Just nu pågår en rafflande match mellan vårt kära fosterland och Kroatien o grabbarna. 9-8 right now. 9-9 nu. Därför är jag inte sjukt intresserad av sporten eftersom det blir en miljon mål. 10-9. Stannar i Vabbe till imorgon bitti. 10-10. Förresten Frugan, det där med Wikegård och innebandy - 11-10 - jag älskar både innebandy och wikegård så därför håller jag med honom. Plasthockey liksom?

Blablabla....NU MÅSTE JAG KOLLA HANDBOLLEN.
Ett par heta bilder från igår:





/Feliciaaa


Surpriseeeeeee

Jag ska berätta om en dag jag minns så himla tydligt. Vi nollade de nya ettorna, solen sken och jag gick med Frugan på Maxi parkering. Tre filurer var på parkeringen i konstig utstyrsel, visserligen hade alla overall, peruker, läppstift och konstiga hattar på sig eftersom det var nollningstider i Halmstad. Men dessa tre avvek från mängden. Utan en närmre granskning flög dom på mig och jag blev livrädd.

Ögonen fylldes nästan av tårar när jag insåg att några vänner hemifrån hade klätt ut sig, kört 52 mil och smusslat bakom min rygg med Frugan för att överraska mig. Jag blev så himla glad!
/Hanna



Ni kanske minns att jag såg ut såhär..


..och såhär kom mina snygga vänner!


Hahahahaha

Vilken fiin seger det blev i Handbollen! Nervpirrande match igen. Kul! Men nu till något annat. Jag fick syn på ett Youtube klipp om Halmstads Kårpub som jag och Frugson + några till, var med och gjorde i Marknadsföringsgruppen när vi gick i ettan.  Detta var då ett uppdrag, haha snacka om B! Ja, vad ska vi säga? Det är våra vita converse-fötter som dansar och vem det är som snackar hör ni nog, men yees det är jag och man blir lika förvånad varje gång man hör sin röst inspelad..

För övrigt blir det en luugn hemmakväll, alla brudar ville chilla lite i sin egna säng ikväll!
Haa det/Hanna

Fattar inte problemet varför det inte går att lägga upp filmer. Men här är klippet "jättebra" >http://www.youtube.com/watch?v=QD0CoByNXlk&feature=related<


Innebandy är ingen sport..

Ah, vad säger du och ni andra om den rubben Frugson? Det är inte jag som snackar utan Wikegård. Han drog ett skämt som fick sportvärlden att skapa diskussion, innebandy folket blev upprörda. Hur tog du det hela Frugan? Är det bara jag som gillar Wikegård nu eller? Haha.

Går inte lägga klippet här, ni som vill kolla får Youtuba Niklas Wikegård Idrottsgalan 2011.

Harrrre /Hanna


det är okej att spåra ur..

Besvikelsen stegrar. En sådan sportslig kvinna som Frugan borde ha lärt sig att man inte ska fuska för att vinna. Ändå tar hon till Photoshop för att redigera informationen om Garret Neff.. jaja. "Grattis"

Fredag idag alltså. Mer än så behöver vi väl inte konstatera, det blir en lugn kväll med girlsen fast utan meine Frau, hon ska till Vabbe.. :'(

/Hanna


Mmmm..


Wikipedia

Var ska jag börja Frugan? Wikipedia är ett ämne som vi i snart två års tid diskuterat och återigen kommer alla fram till och är övertygade om att Wikipedia är rena skiten. Men Frugan är betuttad i "-84:an" (alltså då -94:an i verkligheten) så är hon. En gris kan vi ju ha användning för i juletid också.

Game over. Nu är det english för hela slanten!

Vad säger du nu frugzååån?

/Felicia


Ingen griskulting här inte.

Ojojoj. SKÄMS Frugson. Vi går MKV och du slänger ur dig drit utan att kolla upp källorna!
Skulle Garrett Neff vara lammkött? Vavavavava? Men det är ju bara bra att du tycker det, då har jag åtminstånde EN kvinna mindre att konkurrera mot..

Aja, detta får sluta vår grabbduell för denna gång. Erkänn att ni fått många fina bilder? Förstår dock inte kommentaren till Crosby "Ser ut som en fulare variant av han i American Pie..", tror allt att någon ställde sig på Frugans sida där..

En sak till. Kul att Sverige vann!! Nervprirrande match liksom. Nu blire äta blåbär och läsa engelska!
/Hanna



¨


Nöff?

Vad var det du slängde upp för drit på bloggen nyss frugan? En GRIS? Nöff? Han var inte ens lammkött, snarare foster, ung som tusan! Herregud har jag inte lärt dig någonting? Tur för dig att jag alltid förlåter dig :)

Just precis, vinst för våra vackra 2 meters grabbar! VIKTIGT! Och här kommer kontringen....


Ingen gris här inte!

/Felicia


Neff..

Vi fortsätter tydligen klä av i bloggen. Tror inte våra kvinnliga läsare klagar..? Men nu knäpper jag dig på näsan iaf Frugan! Säger bara Garrett Neff..

Ps. HEJA SVERIGE!! Ni som inte vet vad jag menar skulle få storstryk av Frugan..

/H.




En rak vänster

Ni läste rätt. The war has begin. Visst säger man en rak HÖGER men med min kille så blir det bäst med vänster eftersom han har 100 kg muskler i vänster armen och 2 kg i höger... han är ju vänsterhänt! Jag har pluggat länge nu så jag måste laga käk nu och njuuuuuta av matchen och två gouua poäng!

Here he is:



/Felicia Nadal


Crosby

Frugan tjata om att hon lagt upp en snygg grabb på bloggen, ni såg han säkert, Fredrik Larsson. Blev inte så impad, kontrar med den här snubben istället. Vad säger du nu då Frugson?!
/H


Sunshine

Tågresan från Vabbe till Hasse var idag en fröjd, solen sken och alla var glada. En riktigt underbar nyhet från gårdagens sport var att Fredrik Larsson gör entré i kvällens handboll Sverige - Polen. En riktig läckerbit om du frågar mig! Ladda, tagga och se fram emot klockslaget 20.15.


Fredrik "Aotsch" Larsson

/Felicia


Borrborrrrrrrr

Underbart att vakna upp, slå på tv:n och få hjärtattack av att en borr kommer genom väggen. Kanske ändå var bra för jag behövde slänga in en tvätt..men inte jättekul! Min hantverkare är en skojig typ. Ska vara sådär rolig och skämta om allt. Så visslar han like it's no tomorrow...

Nu blir de prommis med frugiiis!


Om bara hantverkaren såg ut såhär..

/Felicia


Hunden, gräset & yxan

Nu är det dags för att skaka lite rumpa och dra iväg på Afro. Tyvärr är det ba en gång i veckan och samtidigt som Frugsons innebandy träning så idag ska hon skjuta lite boll istället för att joina mig. Ah, tråkigt givetvis men ibland är det som sagt nyttigt att vara ifrån varandra.
Hörs!/Hanna



Stockholmsveckan tvåtusenelva

Ehehehe Gotland bokat! Ahmen kommere bli dåligt eller?!
Hej Visby, hej Burmeister, hej Jodas tacotallrik, Hej Gutekällaren, hej Kallis.
HEJ HEJ V.29!

/Hanna


Monday

Morron morron!

Har hunnit med en stadig frukost för idag blir det åka av! Först ett core/bosu pass (hoppas det är kul Frugan!) sen får jag finbesök från Vabbe. Dagen kan inte bli annat än underbaaar. Imorgon börjar ny kurs så det gäller att ladda batterierna.


Tjejen som härmar skyltdockor is comin to Htown.

/Felicia


Ursäkta röran vi layoutar om..

Får inte riktigt till layouten här. Krånglar med alla koder. Snart ska jag bjuda Frugson på romantisk middag. Taco och sen har jag ordnat mörk chokladmousse med grädde, snacka om att jag kommer hamna på pluspoäng hos henne.. ;)

/H.


Bästa sen Bromance!

Sabina satte på en låt igår som gick rakt in i mitt hjärta ♥. Hoppas mina grannar gillaren.. Snacka om Kallismaterial..!

Heheheej/Hanna



From Htown to Vabbe

Riktigt riktigt klockren kväll igår! Tusen tack Sabina, Mian, Lisa, Ullis, Smekarn och fruugan :)

I dag blir det inte lika många knop som igår, men ska faktiskt till vabbe en sväng. Träffa Linnea över en fika och kika in grabbarna när de spelar sönder motståndarlaget...eller?? Sen måste jag och frugan snacka över en gouu film o gouuudis!

Hade ni en trevlig lördag?



/Felicia


Har ni fest elll?



Blir lite festligheter med Hstadgirlsen ikväll. Trevligt! Synd att födelsedagsbarnet LLB icke kunde närvara, får önska ett tredje grattis här!

Ses kanske /Hanna.


Kyss inte imorgon, kyss idag

Då var äntligen dagen kommen! Igår satt vi hemma hos fröken Lisa och drömde och fantiserade om kvällens bravader, what happens in Htown tonight??? Precis slängt i mig frullis och nu blev det kaffe på det. Om en halvtimme ska jag köra lite Core, mage&rygg+balans= mission impossible men jaja!

Efter det tänkte jag dra med frugan ut på äventyr till HEMKÖP och kanske H&M. Tänkte laga en romantisk middag ikväll för...en..så uppladdningen blir optimal!



/Felicia


Faaaaaaaaaaaan.

Jag borde vara överlycklig idag. Tentan är inlämnad och delkurs 4 är slut. Men jag är inte det och anledningen är min skitsträckning i låret. Trodde det var bra så jag tränade idag, sprang ju inte ens långt men det räckte tydligen för att det skulle dras upp igen.. f.ck.

/H.




Hoppsan..

Råkade klanta till layouten på bloggen. Skulle plocka bort reklamen för Rosa Banden 2010 och nåt hände med hela headern. Fixar det så fort jag har tid, börjar jag pilla nu blire ingen tenta gjord. Sorry Frau..

/H

Jag ser ljuset

ÄNTLIGEN. Nu är det inte mycket kvar på denna kurs. Endast en tenta som ska lämnas in imorgon. Sen hörrni, då är det alltså tre dagar ledigt! Men som sagt, tenta först och jag fick låna Frugans böcker eftersom hon ska på Handboll ikväll. T A C K ! Fick hennes hemmanycklar igår så jag kunde kila in i hennes lya och hämta böckerna, vart enklast så eftersom vi inte hade samma pass idag. Men det jag vill komma till var att hon hade satt en gullig lapp på ena boken. Soet eller vad?

/Hanna!



Scandinavium

3-0 till Hammers igår kändes riktigt gött. Efter FEMTIO minuters måltorka stänkte Hasse-spelarna in tre mål. Mycket publik, runt 500, och en riktigt fin bortaklack (innehållandes 3 personer varav en sjöng och spelade på en trumma, de andra var tysta) gjorde kvällen oförglömlig. Kanske berodde det på fint folk jämte en: Fruggie!

Nu köttar jag andra koppen kaffe, Ragnar var här nyss och snackade lite + mätte dörren som ska bytas om 2 månader....... strax ska jag vandra till skolan och köra igenom en förhoppningsvis rolig redovisning innan jag sätter mig på tåget till Vabbe. Där kommer pappa och bror hämta upp mig så drar vi till Scandinavium och Handbolls VM 2011. Nicellli!

 


Snygg bild på snygga kvinnor

/Felicia


Höcky

Nu var det riktigt längesen jag och Frugan kollade på Hammers. Ikväll blir det ändring på det! Hammers tar emot Pantern i en, förhoppningsvis, rafflande match. En paj ska inkasseras i min magsäck sen drar jag ner till Frun för en kopp kaffe och marsch till Halmstad Arena.


Såhär brukar det se ut när vi kollar hockey



/Felicia


Skenet kan bedra

Innan jag & Frugan sattes i samma klass i Halmstad levde vi våra egna liv på varsitt håll i Sverige. Vårt program hade en egen Facebook-sida där man kunde snacka med sina blivande klasskompisar. Givetvis vart Frugan vän med mig. MEN vi bytte inte ens ett ord med varandra. Anledning? Ja, behöver kanske inte finnas nån men idag kom den fram!

Jag tyckte Felicia verkade vara lite biaatchig & fj0rtisaktig.. mina fördomar grundade sig på hennes profilbild. Det roliga var att Felicia fick uppfattningen om att jag själv trodde jag svävade uppe bland stjärnorna. Ah, så ingen av oss trodde nog på den tiden att vi var menade för varandra. Snacka om att utseendet kan bedra.
/Hanna



Ah såhär tänkte vi om varandras dåvarande facebook-bilder.


Skenet kan bedra

Innan jag & Frugan sattes i samma klass i Halmstad levde vi våra egna liv på varsitt håll i Sverige. Vårt program hade en egen Facebook-sida där man kunde snacka med sina blivande klasskompisar. Givetvis vart Frugan vän med mig. MEN vi bytte inte ens ett ord med varandra. Anledning? Ja, behöver kanske inte finnas nån men idag kom den fram!

Jag tyckte Felicia verkade vara lite biaatchig & fj0rtisaktig.. mina fördomar grundade sig på hennes profilbild. Det roliga var att Felicia fick uppfattningen om att jag själv trodde jag svävade uppe bland stjärnorna. Ah, så ingen av oss trodde nog på den tiden att vi var menade för varandra. Snacka om att utseendet kan bedra.
/Hanna



Ah såhär tänkte vi om varandras dåvarande facebook-bilder.


underbart

1. Redovisning av Skaune Traufiken avklarad. Gick absolut helt Okej!
2. Glädjer mig fortfarande åt mitt VG på delkurs 2
3. Mitt sträckta ben börjar nog återhämta sig
4. 3 ynka dagar kvar tills delkurs 4 är slut

 Med andra ord börjar man se ljuset i den där berömda tunneln!

Smack! /Hanna


Skaune Traufiken

Imorgon är dagen med ett sjukt stort D. Vi har under månader arbetat med en strategisk plan för hur Skånetrafiken ska förmedla att kontantbetalningen försvinner 1/6-11 (redan nu har ni väl slutat läsa..), men imorgon är det redovisning! ÄNTLIGEN ska delkurs 3 bli klar! Inte förtjust i redovisningar men känns faktiskt helt okej (just nu i alla fall)..

Åååh vet ni? Idag fick vi betyg i delkursen "Genrer och konventioner", där banga man in ett VG! YEEES!

♥ /Hannna



Sjukis&Torris

Drar till Sjukis&Torris utan min bättre hälft som är skadad i benet så hon får vila tills det blivit bättre. Svept en liter kaffe så nu jäklar ska jag imponera på medeljympan!



/Felicia


Hallenius vetni.

Hej hörrni!

Nu har man nyss pluggat tenta på stadsbiblioteket (var en snygg grabb där förresten) aja, stack hem för en stund sen och drog en lunch bestående av fläskflé, halloumi och gurka. Nu jobbar vi en stor kopp kaffe och sen ere bara ta sig till skolan för grupparbete vid tre..

Idag öppnar förresten en ny trafikskola mittemot mitt fönster, som ni alla vet betyder ju detta att jag och Frugan kan komma att spana lammkött framöver. Nåja, annars håller vi bara tummarna för att Linus Hallenius tar hem priset för världens  snyggaste mål ikväll på Fifagalan!

Herrå!/Hanna



Guhllig!




No boyfriend needed

Kirrade biffen och lagade spisen all by myself. Helnöjd! Matchen gick käpprätt ååååt helvete men vi var minst lika bra/dåliga som Tvååker. Rolig och spännande var matchen ändå och de 925 personer som letat sig till hallen njöt av en fantastisk tillställning. Keep on dreamning, Felicia. Väldigt mycket english i inlägget? Det beror på att jag om två veckor ska till Lundqvist i the big apple och ha lite kvalitétstid. (Frugson, jag är lite virrig, men du förstår mig?)

Seriöst nu då. Jag har suttit med tentan en stund och kommit igång iallafall. Blir ytterligare någon timme plugg sen ska jag springa ner för två trappor, knacka på Fredde sen två trappor ner igen för att besöka my all - FruHanLar!


Finfin seger i skidskyttet - Helena Jon...Ekholm spurtade sönder lite
 tysk tiger och gjorde the germany-audience quiet!!


/Felicia


Tentaplugg pågår..

Måste passa på att köra tenta idag eftersom jag inte har kurslitteraturen själv.. (ibland är jag kass på att skaffa den) Men vilken tur för mig eftersom jag fick låna Frugans medan hon lirar innebandy! Tack Frau.

Ehehej/Hanna



Vurpan -11

Uppe med tuppen. Sitter på tåget påväg till Vabbe efter superdupermys med Frugson igår! Inte nog med att det är j**ligt tidigt och tåget e typ FULLT en söndag så hann jag bara komma förbi knuten innan jag drattade på rumpen. Just det, vurpornas vurpa. Det såg ut som en helt vanlig vattenpöl men ack.. så nu har jag ett snyggt sår som kommer att skrämma konkurrenterna i matchen. Ska ju till Vabbe för att spela innebandy.

Laaater!



/Felicia

Lördagsgous

Efter en lång plugg-häst-dag tänkte jag ha lite kvalitéts tid med min Fru. Ahmen vi vet, det är lite fester här och där, givetvis vill vi inte verka otrevliga och neka dessa festligheter. Men efter dagens ansträngning bestämde vi oss för att gousa med lite goudis och film.

Rulla säkert/Hanna



fredag, eller ah, menar väl lördag

Nehej då e det dags att inviga denna ljuvliga lördag med grupparbete på stadsbiblioteket.
Håll ut, fredag den 14:e e snart här..

/Hannnnnnna



världens vackraste Ringvägen!
(förutom att jag drog på mig en sträckning i låret där, som
retas med mig nu..........................................................)


Mission complete

Dagens uppdrag är nu slutfört. Jag känner mig oerhört stolt. Huvudet kan nog inte hållas högre. Jag lyckades komma in först på Stadsbiblan!!!!!!!!!!!


Även bibliotikarierna höjde på ögonbrynen när de såg en blondin springa in först!


/Felicia


Lars Lagerbäck

En trasig spis resulterar i att middagen fick schtekas hos Fröken Schtek. Inte mig emot. Hoppas det gick bra, Fruggie? Måltiden slank ner framför premiären av Let's dance. Ett program som är heltokejnajs. En låt de spelade var Melissa Horn feat Lars Winnerbäck - Om du lämnar mig nu. Sportnörd som jag är sa jag: Detta är väl de enda låten som är okej med Lars Lagerbäck...

Efter en klockren kväll som denna funderar ni säkert: vad gör Felicia Frugson innan bedtime? Låt se.


Tar ett serrikort som utmynnar i...

såhärgladärjagnärjagärmedfrugan-kort..

kör lite ansiktsträning

då jag käkar upp tån vet jag att det är dags att lägga sig.......


/Felicia


Chocken gånger 75

Kände inte alls för att springa på löpbandet som om jag hade fått skymten av Lunkan på fifth avenue som Frugson så jag beslöt mig för att testa på ett Medel Puls pass. Förutom att alla var +40, bättre kondis än mig, gått på passet hundraelvamiljoner gånger och jag kände mig slö innan passet så var det roligt. Grejen var att gubbar (pappor typ) hade bättre koordination och mjukare höfter ÄN MIG. Paniken. Sen då, när vi skulle dra igång och jag placerat mig längst in i hörnet säger ledaren: Nu kör vi igång, 75 minuters svett, vad säger ni????!!

Jag dog inte. Tvärtom, fick en tankeställare, kanske ska börja hänga med gubbarna i höftmovesen!

/Felicia

Hstad.

Tillbaka till vardagen. Känns faktiskt helt OK förutom att det är tiotusen saker med skolan just nu. Men nästa helg e man lite mer människa än robot iaf. Helt fantastiskt att träffa sin Fru igen, gousa hela gårdagen (efter SJ bestämt sig att äntligen släppa av mig i Hstad då). Trist att Små kronorna inte ens fick brons.. Mer behöver vi väl inte säga. Strax blir det en sväng till Friskis med Frugson.

Heheheej /Hanna



ba chillar lite i väntan på Felicia Frugson, nivet.


Pusselbiten föll på plats

Tre veckors lidande är nu över. Äntligen har Frugan kommit hem!!!! Och inte nog med det, med en present. Världens finaste dessutom. Nu ska vi fortsätta mysa sen är det självklart hockey, ett härligt brons ska bärgas.


"FRU" inristat i ett hjärta. Och vet ni va, Frugan har GJORT DET SJÄLV!


/Felicia


Sista dagen ja..

Imorgon är det Hstad som gäller. Som alltid, jag vill inte. Inte än! Jag har en klump i magen av all plugg som väntar. Däremot väntar Frugson och det ser jag givetvis fram emot! Jag är så himla glad att du kommer vara där när jag kommer tillbaka!

Igår sa jag hejdå till mina älskade vänner. Bio på Sergel. När jag gick hem höll tårarna på att falla, likaså nu. Jag vet att jag kommer tillbaka, men det är lika sorgligt varje gång jag ska lämna. Bara så ni vet ♥

/Hanna.



Sista dagen

En sista dag hemma i Vabbe. Känns helt sjukt att det gick så snabbt. Men nu har jag lurkat (som Matilda skulle sagt) klart. Nu är det back to the real life innehållandes plugg, tvätta, laga mat, städa, träna och umgås med Frugan min! Det sistnämnda ger guldkant på vardagslivet i Hasse (ett smeknamn på Halmstad som kommer att användas flitigt!)

Så i dag ska jag bara ta det lugnt hemma och i kväll är det innebandyträning. Ses om ett dygn Frugson!



/Felicia

You've got everything

Nyår bjöd på det mesta: Trerätters, underbara vänner, förfest i en pingislokal, vidare till Såsen, TOLVSLAGET, dans och mycket, mycket skratt. Tack alla ni som gjorde min nyår speciell ♥

Nu till någonting viktigt om inte viktigare, JVM. Att den sänds 22.00 på nyår är för mig ett skämt eftersom inte ens JAG kollar på den då. Sen får jag reda på resultatet flera flera timmar efter matchsslut. Besvikelse. Men TUR att Sverige kunde slå kanadickerna på plats och visa att bara för att de har 25 miljoner fler invånare betyder inte det att de har mer talang, TVÄRTOM!

Jag har även hunnit med 45 minuter kvalitetstid med Frugan i dag i form utav ett telefonmöte. Även hennes nyår var riktigt fin trots att vi inte fick uppleva den tillsammans. Men på onsdag jäääklar ska vi mysa ;)

/Felicia


Januari

Tjenaree Frugson & alla andra läsare.
Nytt år alltså, känns rätt bra. Mitt nyår firades på vårt gemensamma landställe med våra kusiner (lägg märket till alla snygga nya fashion prylar i bakgrunden), det var jag och brorsan som hade det tillsammans med min blodsväns-kusin och hennes brorsa. Blandade åldrar och gäng, det vart riktigt bra drag! Kör lite bilder..

/Hanna


Bromance


Några girls







storebror i mitten




GOTT NYTT ÅR!


RSS 2.0