En skönhet klär i allt?

Verkligen inte....kolla bara här:




Hahaha nåååväl ikväll blir det rattantajtan hos Matilda. Quinnan som fyllde 21 år häromdagen! Ha en trevlig Valborg alla läsare, ses på Såsen!

/Felicia

 


GRATTIS MATILDA

Paddan, Madde, Patten, Pattan, Mattis i mattisborgen, Madzor, Maddie, Paddie, Bomben - KÄRT barn har oerhört många namn och idag blir hon TJUGOETT år! GRATTIS HJÄRTAT ♥ Du betyder mycket för mig.


/Din Felicia


Hej Lund!

Har varit hemma i Halmstad knappt två dagar och nu bär det av till Lund för att träffa några fina brudar! Frugson fick springa ikapp med mig hem från skolan eftersom jag hade bråttom. Hoppas knät är okej? Vi hann besöka Willys och köpa hårfärg, H&M och Åhlens. Jag hann färga håret, nu sitter jag nyduschad och ska springa till tåget om tjaaaa.. 40 minuter. Är någon förvånad att jag ska göra 100 grejer innan jag ska dra? Nej, tänkte väl det.
Ha en kanonfn Valborg! /Hanna


Iskallt eller isvarmt

Varit ute på äventyr med min väninna Matilda i dag. Heeeemskt trevligt må jag säg! Varit ute med hennes vita raggarbil (Volvo). Körde till Läjet och drog en glass tillsammans med hundraelvamiljarder andra stekare. Satte oss på bryggan och kände att livet inte är så jäkla dåligt ändå. Stekte lite innan vi märkte att det var FÖR varmt så vi bytte plats. Där blåste det bannemej, nästan så vi fick tuppaskägg (sa fel, heter ju hönaskinn eller nått men lät ju roligare?)

Efter den incidenten snackade vi med snygga killar innan vi drog till fästningen. Enormt mycket folk så vi bara fick nog och åkte hem. Väl hemma vilade jag sen drog mossan och Matilda med mig till jympan, kände inte för det men väl där var det riktigt sköj. Va ju Micke som höll i det, allas favoritkille. Nu kommer kvällen spenderas med Paddan och 45 liter kaffe till BigBrother! Snart börjar hockey-VM, men det visste ni väl redan?


Solen bits!



/Felicia


Mår som en Gud

Det är blå himmel. Sol. 25 grader. Bikini på och housemusik i bakgrunden. Blundar man så står man liksom på Sthlm Stadion med 8000 personer. Två sekunder senare är man på Kallis. Livet är fint! /Hanna.


Avicii - ID. Min sommar"plåga" 2011

Heeej.
Vaknat grymt tidigt i dag. Var trots allt Påskfest på elefantvåningen igår. Kul kul!

Vet ni, jag har något stort att se fram emot innan v.29. Det heter SUMMERBURST 2011. 4 juni på Sthlm stadion! David Guetta, Avicii mfl. ska lira! Över 2000 biljetter är redan sålda och igår köpte vi VIP-biljetter dit. Ni som är nyfikna besök : www.summerburst.se

Avicii är så grym! Svensk 89:a. Ähhh skitsamma jag vet att ni ändå inte gillar min musiksmak. Men här hemma är det ljuv musik för samtliga öron. SUMMERBURST kommer bli galet och en perfekt uppladdning för Kallis.

Nåja. Ikväll kanske det blir en tur till Stureplan. Var länge sen jag dansa loss i Sthlm. Men först "Påskmiddag" med släkten. Blir massa grillning hemma hos oss. Trevligt!
/Hanna




Stjäl min själ

Just nu är det kaos på röstningen för blogg-headern, kul att se!

Jag hade ju finfint besök i Hasse häromdagen, nämligen Malin. Ska illustera detta, kan finnas många trötta ögon där ute en dag som detta...? Avslutningsvis får ni en kärleksbild!


Tacotime i min taklägenhet. 19 kvadratmeter kärlek!


Världens bästa vän!


Summerlovin'


/Felicia


Rösta på din favorit!

Hej alla söta läsare! Nu har jag fått i uppgift att göra en header till en läsares blogg, alltid lika roligt när folk frågar. Men nu är frågan vilken som är snyggast? Visst ska ägaren av bloggen ha sista ordet men ni kan väl hjälpa henne? Här kommer förslagen:













Yes, sätt igång och rösta!


/Felicia


livsnjutarn

ååh vad jag är glad att jag åkte hem
Glad Påsk på er!
/Hanna


Twin to town

Om en timme ungefär kommer Malin till Hasse. Frugan åker ju hem så måste trösta mig mot någons axel!


Vem är vem liksom??



/Felicia


Hej 08:or

Oj hörrni vilken dag. Hur lång som helst. Började med seminarium, gick kanooners. Plugg i skolan. Tog ungefär en timme att få upp min kaffetermos. Frugson och jag slet och drog (nej vi är inte klena. Den satt bara åt, hårt som sataa..n). Fick upp den. Drack kaffe. Pluggade mer. Gick hem. Slet fram brassestolarna. Minns ni dom? Min "Fröken Schtek" och Frugans "Hockeygrillan" ifrån nollningen. Aja. Gled ner i vår park. Stekte med Frugans radio. Gick hem. Bytte om. Stack till gymmet. Afrodansade. Jag får ett ryck hemma och bokar en biljett hem. Åker imorgon. Har tvättat ikväll. Har packat. Städat lite lätt och nu lagar jag kyckling till imorgon. Trevligt trevligt! Jag gillar att göra sista-minuten-grejer. Kanske märks?

Imorgon blir det ett x antal timmar plugg. Sen hemfärd som sagt. Wooop.
Jävlar kycklingen var på spisen ja.. ehehe.

(Ja, jag garva åt ditt montage Frugson! Kanske kommer ett på dig inom kort..)
/Hanna





GP föfan! (GladPåsk assååe)

Tur att Skype finns. Hade ALDRIG klarat mig annars. Snackade med min kära mossa nyss, hon guidade mig runt i huset. Höjdpunkten var när hon i typ 5 minuter följde efter min bror. Först från köket där han diskade till han återigen satte sig vid datorn. Underhållning när den är som bäst alltså!



Frugan åker hem till sitt revir. Gonna miss her. Men vi ses igen efter ett gäng ägg och en å annan händelse som kommer diskuteras DIREKT när vi återförenas.



GLAD PÅSK min kärring ;)


Life on a stick

Stekt i solen med frun så nu är vi redo för lite afrooo!


Smidighetsbildennumberone. Men nu är iallafall naglarna målade
så jag är snygg på afron där 99% är barfota. Bara frun min som
bojkottar konceptet!

/Felicia


NYR - WSH 1-1

Spännande värre alltså. Efter andra är det oavgjort i Madison Square Garden. Lunkan är självklart lysande! Guuuud vilket härligt väder vi haft på tal om fin fina grejer, imorgon skulle det bli stekiga 18 grader här på västkusten. Kommer kännas halvkul att plugga men det är smällar man får ta. Innan pluggeriet med frun ska jag till blodcentralen och lämna in 4,5 dl av mitt blod. Frugson, sluta mjäka o bli blodgivare nu du med och alla ni andra med såklart ;)



/Felicia

Glädje.

Synd att WIC förlorade innebandyn Fru!

Lite från helgen då som jag vet att ni gillar.. Skulle tagit en runda på uteserveringarna igår men var helt yr och hängig så det blev jag, nötterna, mörka chokladen, physalis och Loka Vattenmelon, igår framför "27 dresses" på TV:n. Tråkigt tänker ni - rätt skönt ser jag det. Verkar dumt att grina för att man inte alltid kan följa med på allt. Bara gilla läget. Och gladare var jag imorse när jag vaknade och var pigg!

Vad ska man göra nurå? Inget Solsidan, inget Sthlm-Båstad. Hm..
/Hanna


mår ungefär såhär bra nu!


SM-GULD 2012

Tjaa, det gick som det gick. Kunde lika gärna varit vi som stått där i guldhatt. Hade trots förlusten OERHÖRT roligt på tågresa samt att de båda matcherna var underhållande. Kvällen avslutades på Cheers med trevligt folk! I dag har jag solat och kollat hockey. Ska strax till min wingman Malin och hämta grejer/tjöta. Ikväll ska jag slänga ett öga på NY Rangers - Washington. Tack för igår Malin, kunde inte blivit roligare (jokanskeomvivunnit)!



AufWiedersehn


Ett stort leende bara för jag älskar livet!!


VI DRAR TILL MALMÖ!

Naglarna blå. Warberg-tröjan nytvättad. Adrenalin i överflöd. Nu kör vi!
Imorgon går blåtåget mot Malmö Arena och jakten på femte guldet.


Guldet ska hem till Warberg igen.


/
Felicia


Hallå i det blå, nej i dag var det mulet men ändå..

Frugson AB har lunchpaus på stadens bibliotek. Frugan knaprar sallad och jag dricker kaffe med grädde och äter avokado. Fick nyss ett samtal från suupergulliga Steffi hemifrån. Blir alltid lika glad av att höra lite vanlig dialekt ;)
Som ni sett ska Frugson AB hoppa i trikåerna ikväll och svettas loss med alls vår Bosse.
/Hanna


Bosse-dagen

Ääääntligen är det torsdag igen. Bosse-dagen! Klockan 19.30 smäller det, då ska Frugson AB jympa loss med kanske världens bästa jympaledare. Först lite plugg här på stadsbibblan, lite krubb och taggning sen är vi redo!


B-O-S-S-E


/Frugson AB


Du är vad du äter

Jag ska nog göra mitt livs seriösaste blogginlägg nu.

Jag höll på att spy när jag såg förra veckans "Du är vad du äter". Tycker det är himla strongt av människorna att ställa upp och hänga ut sig totalt. Men vilka mängder fel mat de stoppar i sig. Tänk att det mest självklara här i livet - att äta, har blivit ett vardagligt samhällsproblem. Det är ju sjukt! Människor svälter i fattiga länder, äter ihjäl sig i andra, själv svälter sig, stoppar fingrarna i halsen eller har en ångest till mat på ett eller annat sätt. Hur fan kunde det mest självklara i livet bli ett vardagligt problem?

Förr fick vi jaga vår mat. Tror ni vi skar bort fettet från djuret? Tror ni vi åt socker i samma mängd och skapade ett beroende av dålig mat? I dag finns mat överallt och framförallt fel typ av kost/snacks/dryck. Den som inte är intresserad av kost och hälsa vet oftast inte ens vad den stoppar i sig. Den nyttiga "vitamindrycken" är detsamma som läsk! Alla olika dietshakes - Kom igen, inte ens du kan tro på att det fungerar och är bra?

Det är nu du bygger din kropp. Var rädd om den, du har ju bara en!
/Hanna



En kopp kaffe senare...


 

Hahaha eller hur är den sista oskön frugan?
Drar och tränar sen är det hockeytime!

 

/Felicia


I keep on running, keep on running and nothing works

Frugson AB har avslutat sitt pluggande på stads. Jag är som vanligt kvarlämnad i Hstad och Frugan är i Vabbe. Inget mer med det. Hoppas Frugson och Mallanbrallan får biljetter till floorballmatchen på lördag. Håller mina tummar /Fru H.


en fin knölval


Five days left

I dag befinner sig Frugson AB på citylibrary i vanlig ordning. Om en timme ska jag till Vabbe för jag ska köa på Sparbank Wictory Center. Annars får jag ingen biljett till finalen på lördag! Hooooppas jag hinner fram innan de tar slut. Have a nice day!




/Felicia


Stekardagen i dag

Hörrni, jag har dragit nåra sköna steg i Halmstaden med Smekarn i dag. Vi har handlat fiberhusk, lämnat individuella uppgiften i skolan, vandrat längs Nissan och halvsovit på ena bryggan. Vart så lite solbrända, eh neee (Frugan vet hur man ska utläsa dendär raden, speciell betoning ni vet. Nina du vet med). Ahja. Förresten, min sköna granne skrek högre än fotbollshuliganerna klockan fyra i natt. Yes, tur man har öronproppar!

Ehehejpåre! /Hanna




Glömde säga att Garrett Neff stekte vid Nissan också.
En liten detalj bara!


Jag var en Piggelin, durå Frugan?

Instämmer med att det var 68 grader varmt på Mårtenson igår. Vi dansade som bara Frugson AB kan men därefter fick jag panik när jag rann som en isglass en sommardag på Tylösand. Men kul vare ju, kan ju inte ha tråkigt med dig Frugson.

Men självklart såg jag hockeyn. Vet att vi är överens när jag säger att det var trist att det icke blev sudden.
Ahaja, det var väl allt. "Snart" är det förresten Valleborg....! Lundlundlund!
/Hanna


Halmstad a.k.a Kreta

I går skakade vi loss på Mårtenson, tror jag. Det var nämligen så att det var 68 grader där inne så jag höll på att drunkna i svetten som rann på ryggen/ansiktet/armarna.. Men kul hade vi. Åkte tåget hem vid 10 med två klasskompisar (Anna & Frida som skulle till Götet). Himla trevligt faktiskt! I Vabbe har jag hjälpt till på en innebandycup och nu kollar jag såklart hockeyn. Du med fru?



/Felicia


Simply the best

Greetings from the citylibrary!
Me and my wife is sitting and studdyin very flitigt. Last night (After Bosses styrkepass) I fick a call from my Fossa. He said: 5-6... nothing more. I was quiet för en stund and then realized: WE ARE GOING TO MALMOEEEE! Warberg hade wictory over falukorv! How lovely! Let's celebrate this, I don't know how but i know that min engelska is very good. Kan behövas in Malmoe you know. So upprepning: MALMOE 16/4, are you in?


Happy gal in Hasse


/Felicia


Finbesök

Oj oj frugan har varit flitig med såväl bloggande som kärleksspridande. Det sistnämnda tänker jag INTE gå närmare in på men fråga henne om ni vill veta! Fossan var precis här och surplade kaffe. Mycket trevligt med lite Vabbeska såhär på torsdagseftermiddagen. Helt perfekt faktiskt för nu är jag superstressad över tentan som jag knappt börjat med känns det som. Nu tänker ni "varför sitter idioten och bloggar då om hon inte hinner med att skriva tenta??!" Joo för jag prioriterar den före. Neh men jag har panik över den och jag känner att helgen kommer bli ganska osoft.

Men men tur att jag och fraoo ska till Bosse strax, han är bästaste jympaläraren evvaah.


Nu köttar vi kaffe & tenta.


/Felicia


Rea rea rea reagera

Det är 50% på Bikbok i dag!! Jag och Frugson gick loss på linnen, shorts och trosor. Kön ringla i hela butiken och självklart fick vi skriva bloggautografer (hoppas på mingelbilder från läsarna sen. Ni får gärna skicka de till [email protected]) Tack på förhand! /Hanna


Ikväll är det jag, Frugson, HBK och Bosse på Friskis förresten.
Självklart e man redan ombytt och klar!


Skönt gung,

Peppa inför helgen. Mjuk-gung. Perfekt uppvärmning inför morgondagens danzeflooor /Hanna



Everybody's free to feel good

Busig och glad!


Skaka lite stjärt

Eh nu drar vi och afrodansar.
/Frugson AB



Hejdå Staaaads

Nu får det vara nog. Suttit på Stadsbibblish sen klockan elva. Nu vill jag bara hem och hoppa i mina träningskläder!
Tjoheeeeeeeej/Hanna

Hörde precis att Matilda i Vabbe vart sugen på en fjärilsrygg ;)



Road!


Härmar Fru

När man sitter mittemot sin fru måste man ju härma hennes snygga moves som hon gör framför webcamen när alla kollar på henne på Stadsbibblan:

Först en serri på mig

Fru 1

Fru 2

Fru 3


/Felicia


Snart Malmö?

Jag och frugan har i dag bestämt att vi ska fokusera på den individuella tentan så då passade jag på att stanna i Vabbe ytterligare en dag. Pluggat och lagat mat hittills, strax ska jag hämta Wilma (hunden) som är hos sin farmor och efter en liten promenad ska jag skriva lite till innan jag och Martin beger oss till Sparbankshallen för att se Warberg-Falun. Den 16 april spelar ju Warberg mot Storvreta i en rafflande match i Malmö Arena!!


MalmöArena



/Felicia


söndag

Hej bloggen
är så besviken på Halmstads uteliv så jag stannar min mening där. Ska istället visa två guldklimpar där hemifrån. Ni är så bra!
/Hanna


blodsvän & jag (små va?) 2008 var året. 


Vi tre hade det fint på Bogstadveien i Oslo!


+23, shortsen på!

Sjukt varmt i dag! Man blir typ sugen på rosé. Ahh Frugson roade sig att dra ett litet fördomsaktigt inlägg, tur man har landat nu då.  Själv ska jag inte tala om vad jag fick för intryck av henne, då kanske vi blir ovänner ;) Nerå, love you frau.

Ikväll blire nog ut å jazza. Drog en ny klänning på stan i dag som säkerligen kommer till användning! Ses i vimmlet!

Förresten! Här är den omtalade "överklassbilden" Frugan snacka om. Haa, verkligen överklass. Ambassadeur i Stockholm.. 19 bast var man. /Hanna


Överklass

Frugan är ju en riktig skämtare. Det har hon lärt sig av mästaren själv: jag. Mycket har hänt sen den där dagen för snart två år sedan när vi först såg varann på facebook. Inför nollningen kunde man gå med en grupp "Vi som ska gå MVK"...typ. Så där kunde man kika in sina nya klasskompisar. Första intrycket var bra och jag fick en känsla av att jag var ungen bland ett gäng akademiker.. men så fick jag se en stekare. Hennes profilbild trodde jag helt klart var från Café Opera, Whiteroom etc. Hon stod och glassade i sin silvriga klänning med ett leende som skrek ÖVERKLASSEN. Kan ärligt erkänna att jag kände mig "ett par nivåer under" henne. I dag kan vi skratta åt det -  för nu har jag tagit ner henne på jorden från allt stekande uppe bland molnen ;) Hoppas frugan kan komma med en liknande kärlekshistoria? ♥


Hon hade tagit bort "överklass-bilden" från fb.. men den här bilden
illustrerar även den en riktigt livsnjutare som jag var livrädd för...

/Felicia


ett dåligt april skämt

Ryktena har flödat. Men nej, jag har inga fjärilar på ryggen. Det var ett aprilskämt. Eftersom första april är slut om två timmar tänkte jag att jag avslöjar skämtet nu. För att mamma ska vara extra säker på att det är ett skämt visar jag härmed en bild på min rygg och ingen "fjärilsbruds" rygg. /Hannnnna Rolig Frugson

 



Avicii!


Home sweet home

Är som bekant hemma i Vabbe nu och tjötar lite med fossan. Har knappt kunnat hålla mig från att avslöja frugans lilla överaskning.. men nu valde hon själv att göra det! Tycker det är modigt och jättefint verkligen, lite avundsjuk faktiskt.

Höres!



/Felicia


Gissa vad jag har gjort...?

Heej bloggen.
Det är redan fredag! Tyvärr ska Frugan i vanlig ordning åka till Vabbe... menmen, jag får försöka härda ut ändå. Förresten, det är en sak jag har "glömt" att visa er. Min bästa vän där hemma har inspirerat mig mer än vad hon kanske tror, hon ska nämligen göra en tatuering på armen snart. Jag har aldrig varit något fan av tatueringar, men kolla vad jag gjorde för en månader sen!! Den enda som visste något var Frugan så jag hoppas att mamma och pappa inte får en chock nu. Men vadå, den sitter ju på ryggen trots allt!

/Hanna



RSS 2.0