Nina, shit vilken bruud

Snabb uppdatering. Impade eller? Måste bara visa en liten intern-konversation med mitt gullefjun där hemma. Bruden som alltid får en att le! Det är bra att du e rakt på sak om vad vi ska göra på Juldagen i alla fall. Redan uppstyrt ;) (Självklart drev jag med henne).

/Hanna




Afrodans och minst tio minus

Äntligen hemma. Heldag på stadsbiblioteket, mitt andra hem just nu. Sen drog jag (sjukt omotiverad) för att skaka och svanka mig svettig på Afrodans. Rätt skönt pass ändå, gör helt sjuka rörelser.. Men det var inte lika roligt denna gång eftersom Frugan var frånvarande.. menmen. Ja, det är vad min dag bestått av. Har ni något roligt att dela med er av från er dag? Känn er fria att dela med er!
 Hoppas förresten Frugis har det bra på Oskar Linnros!

XOXO/Hanna


Sa jag att jag var motiverad eller?


Vad gör vi? Eh, nu kör vi

 


Oskar-oskar-oskar

Det är Dagen-D! Jag har längtat och väntat sedan den 13 september då jag fick biljetten av Malin. Oskar Linnros på Trädgårn' i Göteborg. Kan inte bli annat än perfekt. Tåget går 15.02 från hstd, Mallsan (som frugan döpte henne till) hoppar på i Vabbe och sedan åker vi till min kärlek.



Kommer bilder och recension imorgon!

/Felicia

Who's that chick?

Ligger här med laptopen i knät så tänkte att man kunde dra ett litet inlägg. Det blev inga julklappar idag, bokade en hemresa istället, så jag hoppas på ett storslaget välkommnande på Sthlm central när jag anländer.

Frugan sitter också här, pratar med Mallsan i telefon (Mallsan=Vabbebrud). Vi har legat och kollat Paradise Hotel, vilken skit. Men har man ba 1, 2, 4 och 6an så får man ju se det som går. Frugan snacka förresten om att hon skulle söka dit nästa säsong.. Yes, där skrevs våra skillsmässopapper.

Har en annan favoritlåt nu, David Guetta feat Rihanna - Who's that chick
Undra om jag får önska den på festen på Lördag..

Schlafen gut /Hanna


Förresten, önskar mig denna i julklapp!


'cause it's all in my head, I think about it over and over again

Bloggvänner, framöver kommer skolan ta över våra liv. Dubbla delkurser, olika grupparbeten, redovisningar, semenarie, föreläsningar och individuella uppgifter. Vi får se om jag hinner fira julafton. Från och med imorgon stämplas min panna med "Pluggis x 10". Men jag gillar att ha saker att göra! Kan inte sitta still och känna mig allmänt onyttig, som nu tex. Kan inte göra mer nytta i pluggandet idag, kommer liksom inte längre utan min grupp. Frugan är in die Schule. Man kanske skulle kila ner på stan och kika julklappar då? Ah, har dock ingen jäklans aning om vad jag ska köpa, i alla fall inte till brorsan och pappa. Någon som har tips? Jo kom igen, vad som helst!

Min bror är 26 sköna vårar. Nyexaminerad idrottslärare, allmänt sport intresserad och har förälskat sig i sin gitarr. Varje år består av typ kalsonger, tröjor, hygienprylar osv. Vad vill ni ha grabbar!?

Pappa är golftoooookig. Det är nog det som beskriver honom bäst för tillfället. Tips?

heeej/Hanna



Frugis gillar att tugga på mitt ben


2 cool 4 school

Precis käkat frulle i lghten i hstd (Förkortningar e snyggt!) och är påväg till skolan. Ruggigt ute alltså men med 10 liter kaffe i kroppen borde jag överleva! Grupparbete med Emelie och Erica står på schemat, det hela avslutas med photoshop me Micke 15-17 sen ska jag TVÄÄÄÄÄTTA!

PS. En helg utan min fru känns inte alls kul.

/Felicia

If you ever loved somebody put your hands up

Glad? Första advent! Eller vad man nu säger, hoppas ni myser med allt vad advent hör till. Själv sitter jag här med julstjärnan (i fönstret!) tittar man inte så noga så ser det ju faktiskt fantastiskt bra ut, snacka om att Frugan kommer bli impad!

Ska göra lite tråknytta nu, städa osv. Känner att jag börjar få lite förkylningstecken så får inte göra nån rolignytta idag såsom att träna, då vet jag ju vad som händer - feber ikväll. Ah, lite tokig man blir på dessa förkylningstider. Men men, ba gilla det berömda läget?

Nåja, ni får mysa på med era peppisar och glögg!
Hadee /Hanna

Juste. Måste bara dela med mig av låten jag för tillfället sitter och lyssnar sönder!


Christmastable


Julbord är benämning på den buffé - smörgåsbord - med julmat som serveras företrädesvis i Sverige och Finland kring jul
. - Wikipedia




Barnbord, skratt och bugg så kan gårdagens julbord summeras. Inte mat. Den existerade naturligtvis men var mest en parentes på hela kvällen. Måste börja från början utav kvällen då vi hade förfest hemma hos Alexandra. Fullsmockat, tänk en p9-hockeymatch och pucken var soffbordet. Men mysigt hade vi. Som i alla sammanhang, även inom sporten, blir det grupperingar. Se på Zlatan som måste ha ”figursydda vänner” för att trivas. Det var inget undantag igår. Ungdomarna satt som packade sillar i soffan och de lite äldre satt bekvämt på varsin skinnstol! Ja jag klagade inte, bara konstaterade.



Tiden gick snabbt och det var dags att åka till Societén (Såsen som den kallas av den yngre generationen). Moderkakan min körde ner mig, Robin, Jennifer, Hanna och Minna. Vi öppnade dörren och möttes av Henrik Lundqvist..! Nej om det vore så väl. Vi möttes i alla fall av julstämning på hög, hög nivå. Lokalen var redan fullsmockad av folk som säkert luktat lite för mycket på glöggen vi fick som välkomstdrink.


Societén

Vi blev visade till bords av vår kypare (som såg lagom road ut under hela kvällen). Vi hade tre långbord till vårt förfogande. Direkt slängde sig ungdomarna på ett utav borden och ett konstaterande om att ”barnbordet” formats spreds i rummet genom en visklek. Vi hade så himla roligt så vi glömde av maten! Haha, julbord utan mat, varför inte? Där var det inga konstigheter; prinskorv, köttbullar, jansson och hans moster. Allt fanns. Även massa goda efterrätter.

Kvällen avslutades med tre timmars bugg. Skojar inte. Jag skulle ha filmat, det var en syn för gudarna. Buggen utmynnade i fortsatt dans på Cheers i stan. Sinnes sjukt mycket folk så blev rätt trött och åkte hem för att somna med ett leende på läpparna (inte alls en klyscha).

Missade jag något, tror inte det va? Annars – fråga på!

Let it go

Är SJ sköna eller? Kostar 100:- för en enkelresa till Varberg! Det är 30 minuters restid dit, skulle ju besöka Frugis. Men eftersom vi ba skulle chilla så tar jag det när det kanske är lite innebandy eller festligheter inblandade.

Annars då? Njaa, har köpt julklappar till mig själv idag. Nya träningskläder och en julstjärna som jag för övrigt inte får ihop. Känns som den kommer grillas upp och det går ju inte ens knyta ihop den snyggt! Aja, den ligger i min säng nu. Får väl se om jag får upp den hyfsat tills imorgon, har glitter överallt nu från den där j£?!a stjärnan. Nerå, jättevacker är den..

Hörshörs!/Hanna


Den gamla "goa" tiden så att säga. Bodde i lägenheten Frugan har nu
och hade en katt som älskade mig över allt annat. Bet och spydde mig
rakt i fejan en gång (nej, jag skojar nte).


Do it till you pass out

Rrrastlös. Jag saknar redan Frugan, hur hon kan överge mig för ett Julbord är ju ett mysterium i sig..
Nerå, hoppas hon får det riktigt roligt! Själv har jag spenderat dagen på Stadsbiblioteket med min grupp, precis som Frugis. Orkade vara hemma ungefär 10 minuter sen blev jag rastlös och stack till mitt älskade löparband för att kicka igång lite endorfiner. Ah, sen har man tryckt en kycklingsallad och mörk choklad. Nurå? Visar sig.

Förresten. Lite sur man blir att (sop) Frölunda vinner typ EN match denna säsong och det är mot Djurgården! Så himla typiskt. Skönt att Frugis inte är den retsamma typen som skryter och är jobbig ba för "hennes" lag vann över diffarna (som jag håller på såklart). Ska bli intressant den 24 januari när vi förmodligen ska se lagen mötas i Scandinavium..
ehehej /Hanna


Årets bästa köp, Adidas-pjucksen


Stadens bibliotek

Sitter och hästpluggar på bibblan! Gillar Håstads bibliotek. Liksom mysig och bekvämt och alldeles alldeles underbart..  om två timmar går tåget till Vabbe. Ska bli mysigt med julbord med jobbet på Socitén, kommer dock sakna frugan!!

Svar till Anonym: Tackar för puck-hjälpen. Kunde inte klarat mig utan din hjälp. Nu måste jag ta mig i kragen om jag ska bli en ny Wikegård!


Kort hår och min ääääälskade Ericsson...



/Felicia

Sporty spice

Det var faktiskt ett namn som jag övervägde att heta på nollningen, sporty spice. Hade inte det varit något? Nej tänker ni med tanke på 5 kg-puck-resonemanget men jag glömde en liten detalj: Om jag fick välja vikten på pucken vad skulle den DÅ väga? Alltså 5 kg. Skönt nu fick vi det utrett och Frugan fick sig en knäpp på nosen.

Gjorde den omtalade gulaschsoppan innan som de flesta (inklusive mig själv) associerar till skolmat och tvångsmatning. Men den blev oerhört mustig och god. Hojta bara till om ni vill ha receptet. Frugan såg inte direkt ut som en ogillare av soppan trots enorma klagomål i förra inlägget. Ska jag kunna lita på henne i framtiden? Det återstår att se...

Bläddrade i bildarkivet och såg en fotad vänskapsbok, där Malin skrivit i för ett antal år sedan.. hahaha





Over'n out!
/Felicia

Frugan, ibland eru lite puck(ad)

Hej bloggen!

Idag har vi haft besök av Mats som snackade om varumärken, jag tycker det är sjukt intressant så det var en bra föreläsning! Återigen ettor, det kommer roligare tider i MKV-programmet! Kämpa!

Just nu är Frugan uppe i sin lya och ska göra Gulashsoppa(!). Inget för mig men hon kokar säkert ihop nåt riktigt bra, var här och lånade en kastrull av mig. Själv sitter man och är lite av en pluggis, pep nyss i mobilen nu. Spännande, får kika vem det kan vara..en bloggbeundrare säkert.

Tänkte runda av med å nämna att Frugan sägs vara duktig på sport, men när hon ska gissa vikten på en puck kan man tro att hon är full. Seriöst gissa hon att den vägde några kg, men jag gissar mer att den väger runt en sisådär 200 g. Någon som har exakta svaret?

Heej /Hanna


Ettorna känner nog igen dessa böcker? Riktigt roliga,
till och med katten skratta när jag tentaplugga med dessa goingar!


Vintern -10

Känner ju helt klart att efter ett core-pass och pw på Friskis är man inte redo för somman -11 utan VINTERN -10!!!! Nu överdrev jag en nypa salt men jag kan ju säga som såhär att jag har kännt mina magmuskler idag. Det fanns faktiskt någonting bakom bulldegen. Mitt knä är rätt paj så kunde inte sticka och träna innebandy idag så fick bli detta istället.

Seriöst nudå: jag tyckte att det var helt okej med core. Mycket individuellt hur mycket man orkade osv vilket var bra för oss med sixpack, neh... ledarn var väl lite mör efter 7 veckors semester (hon sa typ elva gånger att hon precis kommit tillbaka från semestern) för hon var inte särskilt bra, men inte kass heller. Efter en timmes core stack vi upp till gymmet och drog lite i maskinerna i väntan på löparbanden. Frugan sprang och jag kutade, neh, powerwalkade! Är ingen hejare på att springa förutom efter en boll med 26 hål i.


Svar till Tim: Tack så hemskt mycket att du uppskattar vår blogg! Fortsätt läsa och vi ska definitivt skriva mer om sport. På din fråga om vad en puck väger så kommer svaret här - 5 kg.


Nu blir det Lipstick Jungle!

/Felicia

core baby core

Nu är det dags för Friskis. Idag ska jag ta med Frugan på Core. Vi ska såklart fixa ett fint sexpack till sommarn. Närå, men man vill ju inte ha samma hållning som Gollum i Sagan om ringen.




Vad har jag gjort..

..för att förtjäna en sån bra vän som du? Det är sjukt att jag inte bara hittat en vän för livet utan en som delar mitt allra största intresse; sport! Jag är så glad att jag träffat dig Frugan!



/Felicia

Frugan Felicia..

Du är blond. Rolig. Snygg. Charmig. Soet. Snäll. Omtänksam. Pålitlig. Listan kan fortsätta.
Alla dessa fantastiska egenskaper gör dig till en vän som jag värderar högt. Bara så du vet!

/Hanna


Juckaru eller?

Vi har flåsat, vi har juckat, vi har svettats och vi har stått i både hunden och dragit fram snabeln. Ah, det är lika galet som det låter med Afrodans. Men var rätt kul, så det kanske blir ett återbesök. Lite bra variation till mina löp- och corepass kanske? Nåja, hoppas Frugie börjar träna med mig. Ni kan väl också tjata lite..?

Annars då? Satt nyss på lite rykande hett te, Frugan rullar snart ner så blir väl lite chill med Lipstick Jungle kan jag tro. Appropå chill, min pappa är knappt en dag över 52 (tror jag) men trots att han är en klok man i sina bästa år så går inte hissen enda upp ibland..

Ha en trevlig kväll allesammans! /Hanna


Frisk o svettig

Friskis o Svettis - konstigt namn, men okej!
Ikväll blir det lite dans.
Nej faktisk inte vals inför vårt diamantbröllop.
Utan afrodans!

LET'S GOOOOO!


Dags att släppa lös Vabbe-afrikanen!

/Felicia

Ska vi shoppa på Ullared eller?

Okej Frugan. Jag ska aldrig mer nämna Kallis. Ska fokusera på sådant du känner igen, liksom alla andra på Västkusten. Jag ger mig och ska härefter låtsas vara intresserad av era häftiga grejer ni har.

1. Kan börja med min favorit, Ullared. Ahh, alla älskar ju varuhuset som har allt, för att inte tala om deras fantastiska chef Boris och den charmerande Morgan som plockar så fint på golvet.
2. Fästningen. Åh, Varbers fästning som är så vacker. Där kan man strosa tillsammans med sin lover, eller om man bara vill ta en nypa luft i förförisk miljö..
3. Netto. Ja, en fantstisk lågprisbutik som inte finns i 08:a området (vad jag sett). Här köper man tydligen kaffe när det är billigt.

Ja, det var det jag kom på nu. Nu när jag staplar upp det såhär förstår jag själv hur löjligt det är att snacka om Kallis. Vad är det liksom? Det är ju ba ett ställe uppbyggt vid stranden där 08:or dricker rosé, dansar, skriker och sätter Visby i gungning. Att det blivit utsedd till Europas bästa strandfest av The Sunday Times hör ju inte hit heller. Haha okej Frugan, jag ger mig. Nu lägger vi ner fighten som du starta.. Ni vinner med ert Ullared.

/Hanna




Vs.


Klockren vinnare


Besviken fru!

Härmed beslutar jag att jag vill skiljas.
Jag är så djupt besviken på min "andra hälft".
Happy ever after eller vad de snackar om? Bullshit!
Jag kanske hyperbolar nu men jag vet inte var jag ska ta vägen.
Allt snack om Kallis drivin me krääjzziiiiiii!
Spiken i kistan kom definitivt när jag skulle googla "Kallis".
Innan jag berättar måste jag förtydliga:
- Frugan lever för Kallis
- Hennes liv cirkulerar kring Kallis
- Hon ska säkert byta namn till Hanna Kallis Julia Victoria Sara Emma Konny Larsson (missade jag nått namn?)
- Jag är nummer två, det hade varit okej om hennes första är något rimligt men det är KALLIS

Ja jag hyperbolar i en liten liten grad men jag är ledsen.

Åter till googlandet:
Jag tänkte mig halvnakna brudar och muskelösa killar. Men detta fick jag se.


Viva la julen!

/Felicia Kallis Waernqvist


Hyperbol, frugan. Hyperbol

Frugan kom nyss ner, utan sin "öronfläta". Snacka om besvikelse. Besvikelsen stannar inte där, den fortsätter i och med hennes mening: "...trots att frugan bara snackar om "Kallis -11" 24/7. Jag håller faktiskt för öronen då och tänker på julklappar". Skulle jag analysera denna mening skulle jag sätta den i samband med HYPERBOL. Juste, rena rama överdrifterna. Aja, hon kan ju få hyperbola lite för sig själv.  Men vänta bara tills Frugan sätter foten på Kallis. Då kommer även hon bli Kallisfrälst.

Nu ska vi plugga sen ska jag dra med henne till Friskis. Jag ska överge löpbandet idag för att testa på Afrodans. Helloo Africa typ. (Neej, nu spelar hon "I have a dream.. lalalala, I belive in angels..". SKITbra.. nu är det jag som håller för öronen)

Hörshörshörs /Hanna




Kallis. Frugan hatar det redan,


Kreativiteten flödar!

Julmusiken är på högsta volym.
Snön vräker ner. (Men blir till slask)
Kaffet värmer mig i min kalla lägenhet.
Men på något vis fryser jag inte.
Julen gör mig glad ändå.
Trots att frugan bara snackar om "Kallis -11" 24/7.
Jag håller faktiskt för öronen då och tänker på julklappar.
Tomten, finns han här i Halmstad förresten?
Varför blev det massa uppstyltade meningar?
Iallafall, jag kom på en otroligt smart idé!
Mina öron riskerar att åka av p.g.a fallande istappar i lägenheten.
Därför har jag designat min egna mössa!
Det enda du behöver är en tofs ;)


Både snyggt och praktiskt!


Fungerar med sexy-pose med.
Speciellt nu när jag ska ner till F!


/Felicia

ingen kan älska som vi

Hittade en låt som jag tyckte passa mig och Frugan
/Hanna


N. Havsbad

Pluggpaus = facebook. Hittade en del bilder från helgen, kusinen från Australien är hemma för några månader och släkten var samlad för att återigen bada och äta middag på syrrans jobb. Fick en liten klump i magen och bara kände att jag ville ju också ha varit med. Men men, bor man 50 mil hemifrån är det inte så lätt att bara åka hem hur som helst. Huvudsaken är ju att dom hade trevligt där hemma!
Älskar er ♥
/Hanna


mys! (lånade några bilder från min kusin-kusin)


Spat by night ni vet,


kusinens farmor, älskade bror och min bästa blodsvän


hängde där själv en del i sommras


ahmen hur brun e man första juni? nä juste..


home sweet home


Photoshop..?.. nejnej..





/Felicia

Miami 2 Ibiza

Eeeh, fantsin är inte på topp, men jag ska nu ta mig an engelska kapitlen vi har litteraturseminarie på... kom aldrig igång igår, fick lite för mycket energi så jag stack ut och sprang istället. Ahhmen, hälsan går väl före allt? Mår du inte bra kan du ju inte plugga liksom.. Men, nu ska jag göra ett nytt försök.

Appropå det där med dur, doll och fjoll typ, Frugis jag vet att jag aldrig sjunger. Jag är ingen sångfågel, har aldrig varit och kommer nog aldrig bli. Kan sjunga ute på dansgolvet men annars ere inte min grej.

Ne, plugg vare...ahheej! /Hanna


ah, här kanske man drog en truddelutt eller sådär,


Never more

Studentresan i trean var en sjuk upplevelse på alla sätt o vis. Vi skulle avsluta veckans bravader med att köpa likadana tishor (t-shirts) och göra stan riktigt osäker en sista gång. Nu används nyss nämda tisha som sovtröja. Men varje gång jag drar på den får jag en skvätt nostalgi över mig. Grabbarna grus, nudlar och dimma.


Om vi var snyggast i Ayia Napa!


Känns och ser ut som att det var 10 år sedan..

Tiden går riktigt snabbt och ja, jag känner mig som en tant när jag skriver detta men herregud. Men ibland är det inte negativt heller. För när jag fyllde år fick jag biljetter till Oskar Linnros den 30 november på Trädgårn'! Bara en vecka kvar. Det är en sak jag aldrig funnit hos frugan; att hon har en skön sångröst. Tror jag varken hört eller sett henne sjunga? BÄTTRING FRUGAN!



/Felicia Linnros


Teneriffa

Jag är inte ETT DUGG avundsjuk på Malin som just nu befinner sig på Teneriffa (man säger väl "på"?). Elin ringde nyss och informerade mig om att det snöade enkronor imorse, så jag är ganska sugen på att gå ut och känna pengaflödet!

Som vanligt är Efter Tio på och just nu handlar det om damskor. Daniel Da Silva är visst ett starkt fan.. känns lite wierd men okej! Vem vill inte ha en walking closet med tusentals skor i? Det är min stora dröm här i livet, och det är helt okej om den är i New York...


Tylösand just nu? Nej Teneriffa...


/Felicia

ahmen durå?

Hade en trevlig och lugn lördagskväll med finfin middag igår, tack så mycket!

Idag ska Frugan ta hit andra sessen av Lipstick Jungle. Hurra! För jag har köttat några avsnitt hela morgonen så nu är sess ett slut. Alla brudar som inte sett serien måste dra några avsnitt. Kirby är oslagbar. Men än är det inte kväll, så det väntar lite plugg och träning innan kvällens Frugmys.

Herrå!/Hanna


Lördag lördag lördag!

För det första. Sov sjukt bra inatt. Somnade runt halv tolv och vaknade halv elva. Hade dessutom världens bästa dröm. Ville aldrig vakna..! ("tyvärr" var inte du inblandad denna gång Frugan).

Ahh dialektsnacket kommer nog aldrig dö ut, för er 08:or som läser bloggen, ni vet ju hur jag snackar men inte Frugan. Hon säger liksom aldrig bara O, det blur OU. Typ: "Gooudis" istället för "godiiiis" som tydligen jag säger. Men en grej ba, ni kan inte mena allvar när ni säger "Scheexchoklad" till KEXchoklad här i Hstad? Hur säger du Frugan? Aja, skönt med snö i Vabbe. I Hstad ere också lite snö på backen, men Frugan fråga om hon skulle ta med stjärtlappen hit, den kan du nog vänta med lite till..

Ikväll ska två mästerkockar laga mat till mig och Smedan. Vilken lyx! Igår fick vi kladdkaka. Blir nog rätt lugnt annars, fast jag e sjukt danssugen. Kör Kallis i Smedans vardagsrum sen efter middagen?

En sista grej, hur jävla långa "Panta-mera" är inte reklamen på Spotify? Trodde jag queueat skiten omedvetet först.

Okej, en till. Hoppas ni får det underbart ikväll där hemma. Hade såklart mer än gärna vilja vart med.
Saknar er, ni vet det ♥

Höörsrå/Hanna


Kallis vecka tjugonio, tvåtusentiio.


Barbra Streisand!

Saknarej me frugie! Kommer kännas helt sjukt och ensamt utan henne vid min sida, men jag tror det är bra för senaste tiden har vi blivit lite för kära vilket inte alltid är så bra.

Diskussionen kring F:s dialekt kan fortsätta forever. Ena sekunden tänker jag inte på den, andra sekunden tänker jag "Wow, wow, wow chill with the sthlmska YOU!". Det är bara så att hon drar till med en jäkla mening eller bara ett ord som skriker 08! Då kan jag inte gör annat än härma henne. Tillexempel säger hon "vart" som om man skulle säga det då eller? Neh? ;)

Snön vräker ner här i Vabbe, hur är det i Strawcity tro? Tycker snö är mysigt ändå, bättre än regn och 100 sekundmeter vind!

I morgon ska jag arbeta 8-18! Sen får vi se vad som sker...


/Felicia

Det är dags för fredagsmys..

Jaharu, då var denna vecka slut! Har sovit så sjukt dåligt i natt, blir inte lättare att somna med mitt J!£&@ kylskåp som brummar och stör min skönhetssömn, gick upp och sparka på det. Vågar inte riktigt klaga till hyresvärden bara, kan man få ett nytt för att det låter för högt tro?

Har ni också högljudda eller ere bara jag som är känslig? Ne, Frugan kan intyga att det DÅNAR. Sist jag kollade på klockan "inatt" var den 5.00, hade ställt den på halv sju för jag tänkte vara duktig att springa en runda innan skolan, ahh visst. Stängde av alarmet direkt och försov mig. Hann dock i tid. Ikväll blire fredagsmys hos Smedan. Vi ska bla. beställa kläder och skor. Äääntligen ska jag få mina Hunterstövlar, då kan kan till och med jag vistas torr ute i regniga Hstad!

Nåja, jag ska passa på att tacka mamma också. Är hon ogullig eller? Hade skickat ett par egenstickade sockor åt mig, haha. Frugan blev nog lite avundsjuk tror jag allt, men vem skulle inte det? Fashion liksom.

Myspys/Hanna


Snygga raggsockor va? Köttar lite boxning med dom också.
Tack mamma!


Liiiite dryg ba?

Jag saknarej Frugan. Inte en enda kväll denna vecka har vi spenderat tillsammans! Träningar hit och dit har satt stopp för våra viktiga kvällsaktiviteter såsom att titta på Kirby i Lipstick Jungle.. Helgen ska vi spendera på varsitt håll också. Nåja, sånt e livet eller? Idag frågade jag Frugan om jag lät dryg när jag snacka min "stockholmska", Frugan tystnade och började skratta (okej??). "Lite. Ibland" blev slutligen svaret. Får la nöja mig med det!

Hörs!/Hanna




Drygast i staan. Sett mitt kattöga eller?


Callt men coolt

Gårdagens match var inge vidare men det var ändå häftigt att vara på plats i Tyskland..eller mena Sverige när vi tog emot det tyska landslaget. Kändes nämligen som att vi var i Tyskland eftersom majoriteten på Ullevi var svart-gul-röd-klädda! Alla vi satt jämte var tyskar, trodde vi tills de började snacka svenska. Det verkade som att svenskar höll på tyskar och tyskar på svenskar.

Zynd att inte Zlatan var med bara. Får åka till Italien istället.


Idag är det matchdags!
Ja, det är jag i blått och det heta knäskyddet..


/Felicia

Barbra Streisand

Tjena bloggen,


Sitter och äter en exklusiv lunch i form av köttfärsås och broccoli, ser ungefär ut som hundmat så sparar er den synen. Frugan och jag ska snart gå på stan en sväng, träffa lite bloggläsare för intervjuer och sådär. Hon skulle visa en klocka med, var osäker på om det var värt ett köp eller icke, därför behövde hon lite proffesionell hjälp. Självklart ställer jag upp som det där klockrena smakrådet.

Förresten, gillar fan vissellåten jag fick som en kommentar häromdagen. En annan skön låt jag och Frugan gärna skakar lite rumpa till är denna;




Hörs! /Hanna

Vissa vill vaska dyrt, jag gör det billigt och ofrivilligt

Frugan tror hon är cool för hon ska på Sverige-Tyskland. Avundsjuk? Jag? Nej verkligen inte. Svinkallt ute, Guldboll-Zlatan ska ju inte ens spela och fotboll är inte mig grej. 90 minuter i kyla för att kanske se ett eller två mål? Klarar mig faktiskt. 

Efter en herrans massa plugg med girls och grabbs är jag hemma  nu. Händelserik dag, börjar med att spilla vatten på min dator. Hur man lyckas? Jo, man sitter längs fönstrena och där på golvet är det "springor". Min stol hamnar såklart i en springa, blir ostabil och vips så vaskar jag ofrivilligt ena muggen med vatten. Gratz. Fick hem och "föna" datorn torr, men den verkar leva och må gott igen. 

Annars då? 18.00 är det Core. Det är minst 10 minus ute och nattsvart. Därför tvekar jag hårt på att orka ta mig till gymmet, jag vet. Sjuk lat! Klaga gärna. Fast, jag vet hur jag ska tagga mig själv.

1. Drick kaffe
2. Sätt på en peppande låt
3. På med träningskläderna

Man vill ju vara fit för Frugan. Så, nu finns det bara ett alternativ - ut i minusgraderna!

Aheej! /Hanna


Skulle inte tacka nej till lite sol och Tylösand!


Mot Göteborg och Ullevi!

Efter plugg med Frugan, Hanna, Jocke, Daniel och Arber i Stadsbibblan och lunch på Mezzo sticker jag till Götet. Det blir lite shopping och fika med Martin innan vi drar till Ullevi för att bevittna Sverige besegra Tyskland(?) Kommer bli svårt och nästintill omöjligt men visst, varför inte?

Kolla på tv om ni ser mig i folkmassan!



/Felicia

hennes och mauritz ni vet,

Jag och Frugan har varit på seminarie, gick bra. Sen drogs våra ben automatiskt mot H&M, varken jag eller Frugan kunde hjälpa att vi gick dit och spenderade en halvtimme där inne.. Köpte samma klänning (ovanligt?) nu vet jag vad jag ska ha på Kvinnornas feta fest den 4 december i alla fall! Sen fick jag med mig ett par byxor också. Eller, jag hade inte tusenlapparna med mig så fick hänga undan det tills imorgon. Men nu är det full fokus på Skaune Traufijken och en omvärldsreflektion....

Ge mig gärna fler houselåtar, eller annan skön musik vetja!

/Hanna





En liten bild från Oslo bara, fin utomhuskonst va?


Återigen en trevlig kväll hos frugan

Men idag blir det ingen skedning tyvärr. Jag känner att vi måste vara ifrån varandra för att vårt förhållande ska hålla till livet skiljer oss åt. Efter plugg och fotbollsgalan är vi trötta så ska strax bege mig 4 trappor uppåt.

Imorgon är det lite fix o trix inför litteraturseminariet 13-16 sen hem till Vabbe och spela lite floorball! Önskar alla, men framför allt Frugan, en godnattssömn ♥


Meine freuleine!

/Felicia


Inget emot skånska.. men isåfall får det vara en riktig skåning..

Jag och Frugan sitter och försöker göra en omvärldsreflektion på Skånetrafiken. Kul att dom valde tågtrafik, min relation till tåg är riktigt fin som ni säkert vet. Jajaja. Vi vet inte ens i vilken ände av spåret vi ska börja. Går det bättre för er?

♥ Dagens hiss: Sprang 10 km på löpbandet trots att jag var sjukt omotiverad (måste ba få berömma mig själv lite..)

ψ Dagens diss: Skaune traufijken, Frugan försöker härma skånska hela j!?@# tiden. Mina öron blöder!

XOXO / Hanna




Frugan, snackar helaaa tiden!


He's home!

Nu har jag bott i min nya lya i tre veckor! Inredningen börjar ta form men jag har hela tiden känt att någonting fattats... jag har grubblat fram och tillbaka. Sen kom jag på det, behövde jag egentligen fundera? Nu är lägenheten komplett!


Vem kan det vara..

..det är ju självklart..

..JOEL!

 

/Felicia


Mezzo

Sitter och smuttar på en kopp Zoegas - Mezzo årgång 2010, mycket utsökt. En stark karaktär men ändå lite tillbakadragen som ger gommen en upplevelse utöver det vanliga (Gevalia).

Frugan står för fettförbränningen idag så jag får plugga åt oss. Skönt att ha en deadline så man ser slutet, alltså fotbollsgalan 2010 klockan 20.00 på tv4!


Ja, jag har matchat min beiga kofta med den beiga soffan!

/Felicia

seg seg måndag.

Sitter och väntar på Frugis, hon ska ta några kursböcker av mig innan jag kan sticka iväg och träna. Motivationen är ungefär lika stor som en jordnöt. Jag blir alltid "seg-bakis" flera dagar så det känns lagom pepp.. MEN därför tvingar jag mig själv att dra och springa, finns inget annat alternativ liksom. Medan jag försöker bränna några kalorier och få upp lite puls ska Frugan plugga "ikapp" mig, sen köttar vi tillsammans. Så om hon sitter för mycket på Facebook osv. får ni skälla lite på henne.. ;)

Hööörs /Hanna


Frugan, inget facebook eller korsord för 4 åringar nurå?


Två förluster

Jag vet inte vad som är värst faktiskt. Förlusten idag med innebandyn eller karjala. Ungefär samma känsa - vi skulle bara vunnit. Men någon måste ju vinna som vi konstaterade i omklädningsrummet. Turen var F*N inte på våran sida idag men vi kämpade och spelade som ett lag. Annat var det för Zlatan (killen jag kommer se på onsdag) när han stänkte in en klockren straff mot Inter idag. Finns inga ord, jo just de: Zlatan!

Frugan saknar mig och jag saknar henne. Längtar tills imorgon då jag äääntligen kommer att träffa henne igen. Jag blev lite förvånad (fast kanske inte ändå) att hon kollat på Lipstick Jungle och Kirby själv, men får väl trösta mig själv med att jag sett säsong 1 och 2 lika många gånger som jag firat jul...



/Felicia

Hannas söndags hiss & diss

Dagens 4 hissar:
1. Söndag, känns som man får ligga inne en hel dag med "gott" samvete
2. Hittade en söt bild på Frugan som jag bara måste visa
3. Käkade schweizernöt till lunch
4. Tjuvkikade 1 ½ avsnitt på Kirby i Lipstick Jungle

Dagens 4 dissar:
1. Har varit alldeles för trött för att plugga fram nåt vettigt
2. Sverige förlorade mot Finland i Karjala Cup
3. Frugan är i Vabbe..
4. Tjuvkikade 1 ½ avsnitt på Kirby i Lipstick Jungle, utan Frugan..


Ball, cool, snygg, charmig, soet..
Ni ser ju själva. Guzzen med allt.


4h Mårtenson

För det första: Okej, hade lite svårt att välja outfit igår. Ibland provar man grejer och känner att ingenting passar. Det var en sån kväll igår, alla är ju inte som Frugan - att man drar på sig nåt och känner direkt att det ba är klockrent.  Jaja, när vi väl var klädda bjöd Sabbe på finfin middag och världens goaste choklad-kladd-muffins!

Med de berömda andra orden: Vi hade sjukt kul igår, middag och sen dans hela natten lååång. Frugan sov över hos mig (även fast hon bor 2 våningar ovanför). Mysigt, precis som den gamla tiden! Ska försöka plugga idag. Köra strikt fram till hockeyn? Okej, ger det ett försök nu.. Juste, ni får inte glömma att det är fars dag idag!

Kul med tips på houselåten förresten! Godkänt material.
Hörsrå /Hanna



Jins eller icke jins, det är frågan..


På väg till Sabbe springer man in till frugan min! Hon byter om för tusonde gången i ordningen:
- Detta är ju för somrigt..
- Kan man ha den här elllerrr?
- Denna kjolen är för kort..
- Denna för lång..
- Kan man gå med joggisar eller?
- Funkare o ha jins eller (stockholmska för jeans)



osv osv.. Hoppas hon snart bestämmer sig sockergrynet mitt.

/Felicia

House baby, house!

Snart dags för middag med några av stans sköna brudar. Varken jag eller Frugan är värd ikväll så det blir spännande att se vad det blir för mat. Andra frågor som cirkulerar just nu är i stil med "ska man dricka ikväll?", "undra vad jag kan sätta på för låt utan att bli halshuggen?" osv.

Den sist nämnda frågan har jag ETT svar på. Hörde en skön gammal goding i privattaxin igår när vi skulle hem från hockeyn. Den kan jag nog dra på ikväll utan att få kommentarer som "ÅÅh Larsson är det duu som satt på den här skiten?!" Ingen gillar typ house förutom jag. Frugan gillar ju givetvis allt som jag gillar. Det gör man om man är Frugor. Fast Sabina som är värd ikväll gillar ju också en del house.. detta betyder med andra ord att Magnus Uggla och gänget får slänga sig i väggen ikväll. För ikväll blire ba en massa goa låtar som Bromance! Haaa ha! Ne, det där tror ju inte ens jag på. Aja, här är väl den enda låten jag får spela ikväll, den gamla goa jag snacka om.

Ha en trevlig kväll! Kanske ses! /Hanna




En dikt till FF - Frugan Felicia

Här kommer några rader,
hoppas du ej får spader.
Hööörs, /Hanna



lipstick jungle..

Vi brukar bara ha ögonen för varandra. Men ikväll hände något, Robert kom in i bilden..

Sov gott. Vi vet vad vi vill drömma om/Frugorna





Finns inget dåligt väder!

Snacka om att gud är kissinödig idag alltså! Mitt takfönster har han pissat ner nu hela dagen. Inte alls roligt men tur att jag har massa jag måste plugga. Läste att frugan sprungit 8,5 meter idag! Sjukt bra, det förra rekordet var väl 7 meter så en ökning med enochenhalvmeter! GRATTIS!

Tog en kik i min almanacka (Har ni aldrig gått en tipspromenad utan en fråga om hur många aaaa almanacka har? Fast de kan ju inte skriva ut almanacka... hmm kanske bara drömt det) och kunde konstatera att den INTE ser ut som de flesta andra 20-åriga tjejers! De är oftast fullspäckade med shopping, manikyrer och hårinpackningar. Min ser liiiiiite annorlunda ut..


/Felicia

Tell the DJ play all night long

Snacka om endorfinkick! 8,5 (äckliga) sköna km på friskis idag. Röd som en övermogen tomat och såg ut som jag kommit ur duschen efteråt. Men det där en av alla djupa saker jag och Frugan brukar snacka om, vissa svettas mer - (precis som jag) andra mindre. Så, då var det slutdiskuterat. En sista grej, det kommer ett kärleksinlägg till dig sen Frugan, filar på det.

Hörsrå! /Hanna


Psssst. Jag hitta låten vi letade efter i fredags! Jamen jag vet, den är inte direkt ny. Men nu har jag iaf en till låt att lyssna sönder! Vissa fick sms av mig och Frugan "Vad heter den där låten, det är en brud som sjunger DJ nånting.." Här eren


Frugans fördelar

Tänkte dra igenom frugans .. neh MÅNGA fördelar:

- Snackar en dialekt man förstår (oftast)
- Tar livet som ett glädjefnatt (kan ju ibland inte vara så fördelaktigt)
- Älskar sport (dock inte så mycket som mig)
- Smittar mig med diverse saker (inte bara sjukdomar utav även mat-och träningstips)
- Skrattar åt mina skämt (hoppas jag, inte åt MIG)
- Har en humor man vill ha i en låda under sängen (om det finns såna små lådor)

FRUGAN, DU BETYDER MER ÄN VAD DU TROR.


Gullegull i Osloooo, fick hon upp skåpet tro?

/Felicia

Optimist till slut

Tre Kronor vann första matchen i Karjala, GÖTT! Nu sitter jag hos Frugan och bara myser sådär som man kan hemma hos henne, känner mig mer hemma här än två trappor upp. Hon har för övrigt plusgrader i sin lägenhet, andra har ju inte det... Hoppas ni har det bra för det har vi Frugor!

Kvällens fråga: Någon som kan detta partytricket?


/Felicia

Tre kronor

Full fokus på Karjala cup. Frugan ligger som en riktig man i min soffa, en annan får sitta på en trästol och få ont i rumpan. Men, vad gör man inte för att tillfredsställa sin Fru. Juste, vi köpte Julvört idag på Östras, nivet den där goa jullimpan. Vanligtvis äter vi i stort sett inga carbs men nu gjorde vi ett undantag. Blev dock besvikna när limpan inte var i skivor, alltså snacka om stenåldern med en limpa man får dela på själv. Aja, smakade bra ändå. Nehe, kom igen nurå Tre kronor, ni ligger ju under.


Herrå /Hanna



Jag ger mig!

Alla drar i mig på stan, ropar över Nissan och skickar arga sms. Nu får jag väl hissa den vita flaggan. Även min granne Fredrik har påpekat det. Ni undrar såklart: Hur ser min lägenhet ut?

Den är perfekt för mig, varken för stor eller för liten, för ljus eller för mörk, för snygg eller för ful.

Be ready!!!



Funderar på att köpa nya barstolar, förslag?



/Felicia


Pluggis

Har suttit och läst om varumärken osv  i en riktigt fet bok, äntligen får vi börja läsa lite intressanta grejer. Så jag lovar er mkv-ettor, det kommer roligare saker än paradigm och massa teorier från olika gubbar. Håll ut!
Även om det kan vara intressant att plugga så tappar man ju ändå motivation i vissa lägen. Då får man börja tänka positivt för att bli glad igen, såhär:

Saker att längta till när det känns lite pluggtungt:

• Hockey ikväll och på fredag
• årets fest 4 dec
• "Julledighet"
• årets fetaste nyårsfirande på Lisö

Fast framförallt längtar jag till v.29 (ja, man måste tänka långsiktigt ibland)
• VISBY, GOTLAND, KALLIS 2011!

För er som inte vet vad Kallis är får ni härmed två klipp. Extra tillägnat Snygg-Mickan, nu kan du inte motstå att boka in v.29 på Gotland.. erkänn? Ni som inte gillar Sthlmare bör göra vad som helst UTOM att åka till Gotland just v.29

Hörsrå /Hanna




En politikdiskussion senare...

Åkte nämligen till Halmstad med min käre far och hans kollega. Snacka om att politik är för seriöst för min smak. Men visst, det är intressant ibland också. Jag har ju kört och åkt sträckan Vabbe-Halmstad nu ett par gånger, denna gången kändes det som att vi körde till Tyskland, politik är inte min grej, sorry farsan!

Så nu sitter jag i lghten och softar sönder. Blir nog att jag tillreder en kopp kaffe (MEZZO!) till mitt pluggande. Undra om Frugan är vaken? Kan jag aldrig tänka mig!

FÖRRESTEN, i dag börjar Karjala Cup! Vad jag har längtat!




/Felicia

Nu kan jag sova gott.. eller iaf godare

Tur, som ni läste i det senaste inlägget har Frugan förlåtit mig och gått vidare. Snacka om bra, jag har aldrig haft en kompis med innebandyknä tidigare. Dessutom har ju en del av mina hjärnceller försvunnit sedan min bror alltid retades, bankade och gnuggade mig med knogarna i huvudet (många känner säkert igen sig). Nu är det alltså slut på bus. Undra vem jag ska retas med istället? Eller, det kanske bara dags att växa upp? Neh, läggavvv.. tur jag har min kusin-vitamin-blodsvän där hemma, hon och jag har en riktig grabbig relation. Ikke sant? ;)

ahjuste. Duktiga Studentkrubb var i radio. Tyckte dock de som ledde programet inte var lika bra.. får man säga så? Såklart, för det är ju min och Frugans blogg!

Sov gott nurå /Hanna


En bild till min Fru


Förlåter dig Frugan...!

I tidigare inlägg kunde ni läsa om de insidenter jag utsatts för i skolan. Benfällning framför grabbar, mot glasväggar och stolpar. Visst, jag är inte den som inte sa emot när det hände men lite tänkte man ju att frugan hade i hjärnan.. hon gjorde det självklart med kärlek, men kärlek kan lätt resultera i brustna hjärtan och i detta fall knän. Jag har ett typiskt "innebandy-knä". För er som inte vet: Korsbandet, minisken och knäskålen kan ibland brista, flyga iväg eller helt enkelt bara inte finnas där. Som tur är har frugan inte fällt mig då innebandy-knäet varit ur fokus. Men jag menar - min karriär står på spel. Skämt åsido men jag tycker inte det är jätteskönt om korsbandet går av. Så snälla frugan, gör någonting annat kärleksfullt. Vad sägs om att bara bryta min arm? ♥


Bryter hon min nacke nu? Nej hon visar bara kärlek!



/Felicia

Förlåt min kära Fru..

Jag ska lätta mitt dåliga samvete.

Som jag nämnt tidigare brukar jag och Frugan busa med varandra. Okej, jag kanske jävlas mer än henne. Idag tex. fällde jag henne i korridoren så hon nästan började sväva likt ett flygplan. (Dock bara en annan som såg detta). Detta beteende grundar sig från gymnasietiden, skillnaden där var att folk gav igen, det gör inte Frugan och från och med idag lovar jag att hålla mina fötter i ordning och inte göra så Frugan snubblar.. Så, inför alla våra 3 läsare (jag, Frugan och mamma) så ber jag om ursäkt.

Nu ska jag lyssna på när två grabbvänner är med i radio och snackar om Studentkrubb. Kika in deras sida om ni är hungriga: studentkrubb.se

Herrå! /Hanna




en riktig liten skitunge?


Fast i Vabbe!

En olycka inträffade runt sex i morses. Tågen står stilla i södergående riktning. JAG ÄR FAST I VABBE. Som tur är kan jag ta Volvon ner om inte SJ fixar till det, men det skulle jag nog inte kunna tänka mig. Börjar klockan ett men måste hinna till lägenheten och framförallt FRUGAN innan vi börjar!!

Wish me luck!


Matilda, Malin, Jag och Linnea - från min födelsedagsmiddag iår!
Tur att Matilda verkade ha kul ;)


/Felicia

börjar snart klättra på väggarnaaa..

Frugan är i Vabbe och spelar innebandy. Jag är rastlös! Har vart och sprungit in mina dojor tidigare idag (sjukt nöjd med dojsen), pluggat, lagat mat och läst en bok. Ah, kan ni tänka er? En bok! (ej kurslitteratur). Hopp, vet inte vad jag ska göra mer? Hade jag inte haft sån träningsvärk hade jag kunnat köra lite mer med brorsans magträningshjul han skicka hit. Fast lite till går väl, ringer ba Frugan imorn så får hon hjälpa mig upp ur sängen..

Hörsrå! /Hanna




Snacka om att vi var fulast på hela Zoo-Gasquen (Pandor är vad vi försöker vara).


Vabbes besök!

She's here! Malle, Mulle, Mullan, Malina, Mmmmalin, Malin Ericson med "c", Ketchup, m.m, m.m. Kärt barn har många namn och OM hon är älskad, speciellt av mig. Min tvillingsjäl. Vi har gått på stan i ett par timmar, shoppat och fikat. Nu sitter vi i min lägenhet och myser. Ska strax till Vabbe och spela innebandy!


The one and only


M as in MALIN såklart!


Fick urgulliga inflyttningspresenter!


Mitt favoritte fick jag av min favorit!


Snygg disktrasa från en snygg tjej


Och en grytlapp så jag inte bränner hassingarna (fossingarna fast händerna..)

/Felicia

Goood morgon!

När jag igår skrev in tvättid 8-12 så kändes det riktigt bra. När jag vaknade i morse trodde jag att jag skulle svimma av trötthet. Snö på taket, kallt i rummet och varmt under täcket. Men det var bara att ta sig i nackskinnet och gå till tvättstugan! Hoppas jag gjorde rätt nu... det märker ni i skolan om jag kommer med en rosa/gul magtröja..

Jag får även besk av Malin idag. Om hon kommer fram i snöstormen??


Tvillingar? Yapp!


/Felicia

Förlåter du oss?

Vi har gjort någonting vi ångrar så djupt i våra hjärtan. Det har gått fyra dagar nu. Vi ber inte om en förlåtelse, bara att du accepterar att vi gjort fel. I torsdags hade vår vän Eugen namnsdag. Detta glömde både jag och frugan. Vi firar därför dig idag med tacotårta och presenter, ses snart Eugen!


Eugen, grattis i efterskott!


Din favorit - tacotårta!

/Frugorna

Paket i lådan, på en måndag!

Kom precis hem från skolan och kikade in i mitt postfack. Det är ju nästan alltid tomt förutom när det kommer räkningar eller olika tidningar. MEN idag låg det två paket där! Blir man oglad eller? Så himla gulligt!


inte bara ett, utan två!


det ena paketet kom från Godisboxen (innehöll därmed godis som ni
säkert kunde räkna ut) och var ifrån en av mina älskade vänner där hemma! ♥


det andra var från min storebror ♥


..som innehöll en magtränare. Jobbig grej dedär!
Perfekt! Ett paket med godis och ett med ett träningsredskap.
Kompletterar varandra ganska bra va?
Tack så mycket vad glad jag blev! :) ♥


Idag börjar delkurs 3..

Jiho. Nu är det snart dags för skolan. 13-17, ny delkurs börjar idag.
Snacka om att jag är taggad!



Nerå, det blir nog bra dethär. På med lite Bromance så blir jag på bra humör!

Fast vinterjackan får nog bänka några dagar till. Är inte tillräckligt
kallt ute ännu. Tjoo hörs sen! /Hanna


Adde i 4an

Ibland får jag för mig att ställa frågor till radio eller tv. Oftast handlar det om sport, men inte idag! Idol-jury Andreas Karlsson kommer till Efter Tio med M...Alexandra.. (Malou är typ sjuk?!). Vad ska jag fråga då? Kanske först och främst fråga var Malou håller hus? Jag ska komma på en riktigt klockren fråga!


Adde Kalle

Adidas Supernova, ahmen ba klockrena.

Äntligen hemma! Eller a, hos Frugan men det är ju nästan lika mycket mitt hem som hennes. Aja, nu ska ni få höra historien och omdömet om mina nya Adidas dojor/pjuckar/skor/sulor.. Frugan hade smygfotat 100 bilder på mig och Intersportkillen, kom fram nu. Så här har ni lite pics.

/Hannnnna. (Fotograf: Frugan Felicia)



Han gick ner på knä direkt, skulle känna och klämma på mina fossingar.
Vek upp brallorna med, snacka tur att man hade nyrakade spiror!


Dags för testdojorna. En annan som står stabilt på jorden fick ta ett par
i storlek 40. Men brudar, stora fötter är inget att skämmas över..
tss. Mm visst..


Sen får man dra nåra snygga steg på bandet. Därefter är det analys
och sen köpte man ba ett par klockrena dojor. När man analyserar
på detta vis i affären fick man även 30 dagars öppet köp.
Alltså kan man använda och prova dojorna i 30 dagar och är man inte
nöjd får man byta. Värt att tänka på bloggvänner!


Mina Adidas utsattes idag för core-pass, löpning samt lite gymträning.
Omdöme? 4 av 5 F! Det som drog ned dom var att jag fick liite kramp
i fötterna när det var massa hopp, är ju fossingarna lutar lite innåt.
 Men annars klockrena, satt som ett smäck!


Köksmästare Felicia

Jaha då har man gjort det ofattbara: lagat normal-god mat. Den var absolut inte äcklig, bara inte jättegod. Men men, här kommer lite instruktioner, du kanske kan se vart det gick snett?


Fixa stämningen med lite fotboll..


Beundra det fina brödet jag och frugan köpt till fåglarna..


Ta hem en anka och...neeeeeej ta en kycklingfilé från frysen!


Släng i ett gäng broccolibuketter i en kastrull..


Lägg en smörklick utan..f..ö..


iiii...stekpannan!


Fräs några vitlöksklyftor och släng i ank...kycklingen!


Ta med VÅLD ner brandlarmet som tjuter..


Kolla! Kycklingen är klar! Nej naturligtvis inte, helt rosa ju..


Läget under kontroll, nu blir det broccolimos!


Mosa (måste man ju annars är det inte..mos..?) broccolin.


Släng på lite grädde och krydda med salt & peppar.


Tadaaaa!

Men vad gick då fel?
- Ingen inlevelse i själva matlagningen
- Fotbollen distraherade mig
- Tappade smaklökarna när jag va ute på promenad med frugan
- Dålig mat-dag?

/Felicia


Lite sport har väl inte skadat någon...?

Såhär på eftermiddagen passar det väl perfekt med lite sport? Slänger upp ett mattips senare, men eftersom jag inte är hungrig kan jag ju inte laga mat nu.. eller kan kan jag väl men duvet.

Vi delar upp sportens alla guldklimpar:

Hockey
Här kan jag skriva 92 A4-sidor men jag ska inte plåga er. Jag har alltid och kommer alltid älska den här sporten. Det är farten och intensiteten som är omöjlig att hitta i sporter som fotboll och..schack.. Jag var i New York i mars i år och fick se min framtida man spela (Lunkan), det var en dröm som gick i uppfyllelse. Gnuggade mina ögon tusen gånger och min arm var helt söndernypt för jag trodde inte det var sant! Dessutom var Crosby på isen, inte helt fel.


MSG - Mäktigt

Fotboll
Ikväll avgörs allsvenskan, om någon hade missat det. Malmö FF ser oslagbara ut men som fakta säger så har de inte vunnit över kvällens motståndare Mjällby i år, spännande! Om ett par minuter spelar Zlatans Milan på tv4, den kan man inte missa.


Årets segrare?


Mål idag, Zlatan?


Golf
Mina golfkunskaper är ingenting jag kan skryta om. Vet att det finns en snubbe som heter Woods som inte va så snäll mot sin svenska fru och att man tror att man inte behöver kondition för att spela golf, men man går flera mil VARJE dag!


Skenet bedrog..


Innebandy
Den sport jag utövat sen 12-13 års ålder. Har varit allt från back till forward och även coachat 91:or i 3 år! Nu spelar jag i Capricorn IC:s damlag och trivs mycket bra. I år kommer herrfinalen spelas i Malmö arena. ”Jaha?” Tänker ni, men varje år har den spelats i Globen och vi har åkt ”det blå tåget” från Wabbe till Sthlm= 4 timmar fest. Nu kommer det bli 1 timme…typ!


Det blå havet


Basket
Ingen favorit alls. Tänker på långa killar i linnen och långa shorts och Jonas Jerebko. Det var ungefär det jag visste där ja…


Vet någon som har en bild på Jerebko på sitt kylskåp...


Skidor
Mysig sport såhär när vintern plågar oss. Kan bli riktigt insatt under ett sprintlopp eller skidskyttlopp (låter roligt) faktiskt. Jag är ganska duktig på namn här, bara o fråga!


Ojojoj Ferry!


Fler sporter du vill veta om?

Förbered er på mattipset senare idag! Nu blir det Bari – Milan, 0-1 redan!

/Felicia


söndag dårå

Godmooorrgon! Jag undra om Frugan fortfarande sover? Vilken sömntuta i så fall. En annan har liksom slängt in två tvättmaskiner, käkat lite frulle, och tänkte ta sig ut på en promenad. Himlen är blå! Nästan ett höstmirakel i Halmstad. Senare ska jag ju inviga mina löpardojor, gymmet måste ba öppna först. Får väl skriva hur bra dom var sen. Betygsätta dom med ..F (Fruga) eller något? Aja, dags att väcka Frugan där uppe, nu är det slut på skönhetssömnen!

Herrå! /Hanna


 



Mysig låt!


Hem ljuva hem

Drar en film såhär på småtimmarna. Klackarna får vila i natt så istället ska vi vila ögonen på Joel Kinnaman nu. Dags för Tjenare Kungen! Aah heej!



Tjenare Kuuungen!


Fått en flaska i huvudet, legat sövd på akuten..

..skön låt, Gubben i lådan. Vissa har tröttnat, jag har "precis" börjat lyssna. Kan ju inte vara först med allt.

Aja, nu har i alla fall jag vaknat till liv! Kilade in på stans (enligt mig) bästa uteställe igår, Mårtenson. Smockat med folk som vanligt, svettigt. Vi hade en lyckad kväll med andra ord. Ska snart upp till Frugan som verkar vara liiite tröttare än mig idag, hjälpa henne städa osv.   
 
Åh, här kommer förresten Dagens-bästa-tips. Gick in på Intersport igår för att köpa löpardojor. Sa att jag ville springa på ett löpband, så dom kunde analysera vad för sorts skor jag ska ha. Det är ju en djungel med sulor, dämpningar och snörning. Ska man ha karborreband eller vanliga snören? Mina fossingar lutar lite innåt så därför kände jag att jag ville ha lite hjälp. Så, ska ni ha nya dojor, be att få springa några steg i affären! 

Dessutom hade jag 20% rabatt på Intersport eftersom jag tränar på Friskis. Ännu ett bra tips för er friskis-vänner i Halmstad! Köpte i alla fall ett par Adidas, 1300:- men i och med rabatt bara 1040:- bra va? Det gäller ju att utnyttja såna där grejer när man är fattig student! Så tänk på det alla ni utan inkomst ;)

Nähe, nu ska jag upp till Frugan!
♥ Hörsrå! /Hanna


imorn ska jag inviga dojorna! Hört att det är värdelöst att träna
dagen efter så vi skippar det idag. Sant  eller falskt? Någon som vet?


Möt oss i norrland..

Vårt norrländska tema fortsätter. Nu är det inflyttning/födelsedagsfest på G!
Ses på stan! Moon eller Mårtenson?

/FRUGORNA

 


Neeej ingen god morgon idag.... tyvärr.

NEEEJ. Jag vill inte bli förkyld IGEN. Skulle ju dra och träna, nu blir det inget med det och därför sitter jag bara och tjurar just nu. Ska försöka rycka upp mig, dra en dusch och sen kila ner och på stan för att träffa Frugan och hennes vän från Vabbe. Måste köpa nya springskor, handla lite till ikväll (födelsedags/inflyttningsfest på G).

Skulle behöva ett par gummistövlar också. Det är ju tydligen fashion sen några sköna år tillbaka och i Halmstad regnar det ju ungefär varje dag. Men det säljs ju inga Hunter-stövlar i denna stad (Jo, gröna på Paparazzi, ni som vill ha gröna kan ju gå dit..) Jajajajajajaja hann liksom inte köpa några när jag var hemma. Någon som vet närmsta butik som erbjuder Hunter-stövlar?? Vill ha ett par svarta. Helst Hunter Festival 2010 men de kostar ju fan 3000:- så nöjer mig med ett par orginal.


Känner mig ungefär såhär glad idag. Men snart blir jag glad igen,
när jag träffar Frugan och Vabbe-vännen.


YES!

Jag har klarat korsordet!!! Hur glad som helst är jag nu, detta ska firas med en runda på stan med Matilda :)


Hoppas jag vinner Toy Story-pusslet..


Förresten, någon innebandyspelare som läser bloggen? Ni vet väl att man får sånadär goa blåmärken av bollen? Man ser hur förnedrande "hålen" från bollen sitter som smekt på benet.. KUL!

/Felicia

Bääää bäättre sömn

Många har sovit gott inatt. Komplimangerna om de olika ställningarna har flödat. Men trots detta har vi icke tillfredställt alla. Så, nu kommer "Norrlands svarta får", hittils har vi inte någon annan ställning som kan "bräka" denna. Därför får ni med kvarstående problem gå ett steg längre och anlita en sovspecialist (inte för vi e dåliga, men ni fattar). PS! Glöm inte den norrländska vaggvisan.



 



- Sover du Frugan?
- Bäää


Vår granne Fredde uppskattar den norrländska vaggvisan mer än någon annan?


No-carbs-paj. Lätt som en plätt. Eller?

Ah, det var en hemifrån som fråga mig om jag inte kunde visa nåt mattips någongång. Ni vet, Frugan är ju expert. Men jag tänkte att det är klart man får ställa upp. Kunde dock slutat i brand, så var försiktiga!
Taco-paj var iallafall det som skulle lagas (ah vi gillar taco i detta hus).

♥ Smaskig måltid /Hanna



Börja med pajbotten. Knäck 2 glada ägg och blanda med lite grädde.


Knäck dom helst samtidigt, annars kan Frugan lätt bli lite sne.


Släng in formen i ugnen och ta ut när den ser ut som en gul
kines med lite pigmentförändringar.


Langa lite cocktailtomater på pajbotten, jag brukar använda så många
så man kan skriva DIF. Brukar bli lagom så att säga.


Stek köttfärsen för tusan! När man kan forma den till ett F (som i Frugan)
och den är sådär gyllenbrun som berömda Beyoncé, då är den fin och bra.


Men juste, innan dess är det ju kryddags! Frugan kör med sina Gekås påsar.
Själv gör jag tacokryddan själv, på så vis slipper vi krubba i oss massa E-nr och
onödiga tillsatser. (Fråga gärna om ni vill ha receptet)!


Jag vill varna för ett enkelt snesteg. Då man tagit ur pajformen för att
slänga på tillbehören, ställer man den ofta på ett underlägg.
Låt INTE underlägget följa med in i ugnen sen igen. Då blire såhär..
och det luktar bränd gran i hela lägenheten.


Japp, sen när du slängt på köttfärs, dif-tomater kan du även ha lite
creme freiche och grädde blandat med tacokrydda, blir lite saftigare så.
Sen dränker du pajen med ost! Därefter, in i ugnen (utan underlägget)...
och ba servera med kaninkäk och vatten! HUGG IN vetja!


Och återigen... vill du inte diska med våld, använd smör i botten..


Helt sjukt

Visst, ungar är smarta. Men detta är helt ofattbart. Ja, de lägger pussel och löser gåtor om dagarna men de kan ju inte vara smartare än mig... eller? Anledningen till varför denna tanke slått mig är att jag just nu löser ICA Maxis barn-korsord. Har suttit med det i en halvtimme och har knappt gjort hälften!!

Nu är det bevisat: Jag är inte vuxen.



Skrivit fel ord 10 gånger..


Kan jämföra detta korsord som en hjärnoperation - FULL FOKUS!


Får man ringa en vän? Min polare Calle, 4 år....?


OMÖJLIGT!

Ifall någon löst korsordet, hör av er till mig!

/Felicia


On her way

Hur gick det med skönhetssömnen igår? Erkänn tuppen fungerade?!!

Idag blir det lite seminarium såhär på morgonkvisten (vad betyder "kvisten" egentligen..?), sedan blir det lite shopping med frugan på Maxi sen hem och käka, sen till Smedan sen kursavslutning! Imorgon kommer det en gäst till mig, ska bli himla trevligt! Får visa henne ALLT Halmstad har att bjuda på...!


Kallis -10
Snyggaste tjejen

/Felicia ♥


Norrländska sovtips!

Det har varit en hektisk födelsedag - men kul! Ibland vet vi att det är svårt att somna, man ligger där och vrider och vänder. Men, såklart vill vi tipsa om våra skönaste sovställningar! Ifall inte kamomilteét funkar, ni har räknat alla får i hagen, men ändå inte kan somna - testa detta!

Ni behöver lite bakgrundsmusik, vi gillar "den norrländska vaggvisan", den är lagom lång - efter 1.05 har ni slocknat!




den norrländske vargen


detta är ju den norrländska tuppen, men det visste ni väl redan..


den norrländska handhållaren


den norrländska "en sup för mycket"


SOV  GODARE ÄN GOTT! /Frugorna


Då var man tjugoett ra

Idag är det 21 år sedan mamma sa såhär till min pappa när de satt framför TV:n :

- Vi måste åka nu. (Till BB, jag ville ploppa ut).
Pappa svarar:
- Neej, inte nu. Det är Sporten!

Ja, är ju inte konstigt att man har blivit liite sportintresserad, eller? Nåja, dagen har varit grym! Började ju med en fantastisk frulle hos Frugan. Fick världens goaste present. Hockeymatch i Scandinavium, ska givetvis pricka in när diffarna kommer på besök! Vi fortsatte mingla lite på stan med Smedan och LLB, trevlans! 

I vanlig ordning sitter man ju hos Frugan. Dags för födelsedagsmys.
Tack så mycket för alla grattis! :)
♥ Hörsrå /Hanna!




Frugan spelar lite cool, ba som hon kan. LLB posar friskt hon me!


En annan fick ju klä sig lite diskret i svart  idag, för att inte alltför många
läsare skulle hoppa på mig och sjunga "Ja må hon leva".


Fick assistera Smedan lite, hon provade sjukt snygga blåsor


Ett minne för livet

"På måndagkvällen slogs ett gammalt rekord i Göteborg. Över 31 000 personer hade köpt biljetter till Frölunda-Färjestad när Ullevi skrudats om till hockeyarena."


Den 28 december förra året åkte jag och pappa till Ullevi för att kolla på fotboll? Nej hockey såklart! Det var helt enormt att vara på plats. Läktaren vi stod på svajade och livet var nästan i fara, men det var verkligen en sjuk upplevelse. Var du på plats? 




Min Nokia 3310-mobilkamera, klaga inte..



Vinst för Frölunda. En tanke som idag är omöjlig att tro..



Fossan (Wabbeska för Farsan, uttalas: Fossan.......) i en riktigt snygg halsduk.


Just nu är Frugan och tränar, eller hon kanske till och med är hemma nu! Hon är duktig hon, Kallis 2011 ju! Ikväll blir det massa mys med henne ♥

/Felicia


En frukost till min sköna

Inte bara fyllde hon år idag utan även fick hon avnjuta världens godaste frukost hemma hos mig! Skämt åsido, men jag tror hon tyckte att det var gott.



Youghurt med bär, nybakta frallor från Östras, God Morgon juice och kaffe!
Där har du en finfin frukost Anders :)



Kärleksbrev..



Happy b-girl!



Vi firar stort här i trappuppgången!
Fredrik visade sin kärlek till frugan genom att sätta en flagga vid hennes dörr.



Nu blir det en runda på stan med födelsedagsbarnet och andra gullungar!

/Felicia

DET ÄR INGEN VANLIG DAG!

För det är Frugans födelsedaaaaaag!
Grattis gullet, ska se till att din dag blir helt underbar ♥


/Felicia


Hipp hipp hurra, hurra, hurra!!


Nu är allt som vanligt igen..

Dags för Eva & Adam-mys. Sista kvällen då vi båda är 40 år tillsammans. Imorgon fyller tydligen någon år?
Shit, det är till och med jag!
/Hanna




Vi står stadigt på jorden i strl 42


Dags att komma och kramas, Frugan

Frugan är i Vabbe.. jag vet att det sägs vara nyttigt att vara ifrån varandra ibland. Men jag tvivlar på det, snart får hon komma hem..... Ligger här och väntar ju!

/Hanna.






Köksmästare Felicia

Mätt och kaffesugen efter 3-timmars föreläsning med Jonas. Han är verkligen en energiknippe han! Såg även min favoritfilm i slutet så kunde inte vara bättre, minns inte riktigt vad den hette men Korpen någonting.. SE DEN!

Regnet öste ner över mig, Hanna, Hanna och Filip som skulle gå från skolan till Netto. De hade självklart tjuvläst i bloggen att jag köpt kaffe där för oslagbara 49 kr för två paket Zoegas så de skulle härma mig. Sedan traskade vi hem och jag fick ensam gå upp till min lägenhet, tur att jag ska till Hanna strax och dricka kaffe!

Vet att det kan vara svårt att laga tacos! Sprang på Fredrik, en granne, här i trappen och han frågade om jag inte kunde slänga upp receptet här på bloggen. Visst kan jag göra det!



Köp nötfärs med ett par polare på Netto och fräs i SMÖÖÖR!



Kolla ut genom ditt takfönster (om du är lyckligt lottad och har ett) och konstatera att det regnar.



Ingredienser utöver köttfärsen är gurka, sallad, majs, tomat och tortillasbröd + creme freiche..



Eldorado har finaste utseendet på sina varor!



Åt till Gekås och köp hem tacokrydda, kostar typ 7 spänn och smakar heltokej. Kanske inte för er finsmakare (frugan) men ändå!



Dessutom är den mycket snyggare än "rik" tacokrydda!



Ha ihjäl en...



..gurka såklart, vad trodde du?



Köttfärsen är nu gyllenbrun som beyoncé och kan få sin krydda på sig + lite vatten.



Grönsakerna är hackade och ser frestande ut.



KLART! Nu kan man tro att jag är nöjd..



MEN FRUGAN ÄR INTE HÄR! Så ingenting är bra..


Nu ska jag kila ner till henne och mysa ♥

/Felicia


Dagens outfit

Vart i skolan så därför det är lite sen update.  Men äntligen får jag blogga. Ni vet, vi har inte kommit så långt med bloggen att vi slår på datorn klockan 7.00 varje morgon för att dra ett inlägg. Men det kommer ju såklart inom sinom tid!

Frugan var lite sen, eller okej, jag var lite tidig imorse. Så medan jag väntade i hallen kom jag på en briljant idé! Eller faktiskt en idé från vissa läsare som tjatat om att vi ska slänga upp dagens outfit. Så, nu är er väntan över. Här kommer första outfiten, tänkte det var bäst att ta ett sånt där klassiskt spegelfoto med.

♥ Hörsrå! /Hanna


Börjar uppefrån och ned:

Jacka:
 Fick många komplimanger för den idag, hihi men den har några år på nacken,
så vill ni hitta en likadan är nog säkraste kortet Myrorna.

Väskan: En snyggare, såkallad sportbag för alla block och pennor.
Får plats med halva livet i denna från Vessano.

Tights:
Stilrena från Gina Tricot. Går att hitta för under 1000-lappen med andra ord.

Skor: Fossingarna täcks av ett par ursnygga och varma skinnstövlar från D for Dasia.

Spegeln: Får ju inte glömma min spegel från Chili.

Fashion va?


stämningen är varm, ljuvlig och alldeles underbar..



Ord kan inte beskriva. Men äntligen har vi återförenas..


lill-frugan


romantik


kärlek


Veckans babe - Oliver

Motivering: Med en säkerhet på isen och ett hjärta av guld har han fått oss på fall. Veckans babe är Oliver Ekman-Larsson, att han gjort bra ifrån sig i sin nya klubb Phoenix gör att ingen mindre än han förtjänar den här utmärkelsen.


Jag har ingen man, men jag har en äkta fru!!

Nu är jag hemma hos Frugan! SJ höll nästan på att skriva historia idag, synd att dom klantade till sig fem minuter innan jag var i Halmstad. Blir tvärstopp. Men bara i typ 10 minuter, men ändå! Nu ska jag vara social med kaffe, kolla förresten lappen jag hade fått på min dörr nu när jag kom hem. Är hon ogullig eller!?

Nu ska vi mysa ♥
Hörsrå! /Hanna



Köksmästare Felicia

Vad ni har längtat! Ett mattips från mig till er (cambilder: sämst kvalité!):



Förresten... BILDBEVIS på kaffet. 49kr på Netto, som hittat!



Dåååså! Tärna en djupfryst laxbit (fördel om den är lite tinad)



Ingredienser utöver larren: Citron (ni klena, typ frugan, kan ta en halv men jag tar en HEL citron), mjölk&grädde och en j*vla massa dill! + peppar&salt.



Koka ett gäng gröna ärtor..



Mina killar väntar på käket..



Häll i larrbitarna i grädd/mjölk-blandningen och häll på dill, citron och kryddor. Koka ett par minuter - KLART!

Smaklig måltid :) /Felicia

Ingen rast, ingen ro!

Trots att jag väääntar och läääängtar efter frugan så har den här dagen gått fort. Varit på stan med Smedan sen mötte vi upp Anna och Emelie och tillslut trillade Lisa förbi. Rundan på stan avslutades med Anna på Hemköp. Det var planerat att jag skulle gå till Netto eftersom de hade billigt kaffe, men Anna övertalade mig att gå till Hemköp.

Jag är lite envis så jag ska gå till Netto nu och handla kaffe iallafall! :)


Innebandymuskler såklart!

Men vad gör det när kaffet är slut??!


Svar till Anders: Smaken är som baken, eller som foten (bra eller KASS)!!



NU FÅR DU KOMMA HEM FRUGAN!! /Felicia ♥

x2000 Sthlm-Gbg

Sitter på tåget till Göteborg nu. Än så länge har allt gått i tid, jihooo! Svängde förbi SJ på centralen med, kollade läget hur jag skulle få tillbaka mina pengar för taxiresan från i fredags samt reducerat biljettpris. Men det kunde icke ordnas där utan jag får skicka in kvittot och fylla i något formulär på internet. Aja, får väl ta tag i det i veckan. Annars då? Nja, sitter baklänges och åker brevid en tant. Sätena är precis placerad vid toan, hoppas ingen är eller blir rasslig i magen.. Tycker tåget är väldigt skumpigt, nyss flög det ner en vagn och resväska precis bakom mig. Tur man inte fick den i pallet.

Nehe, hörsrå! /Hanna




Gotland 2010,


Far tillbaka till Halmstad då..

Jaha, så var denna hemresa slut. SUCK! Ska snart dra in till Stockholm för att sätta mig på det där jävla tåget till Göteborg. Jag vet, sa att jag inte skulle åka med SJ mer. Men vadtusan.. bussen tar 9h och 15 min. NIO TIMMAR OCH EN KVART! Herregud det går fortare att åka till Oslo liksom. Flyg känns lite krångligt, ska man ta sig till Arlanda osv. Har ingen koll på var man hamnar i Halmstad heller. Men okej, sen är jag flygrädd med. Fick ni veta det också.. :$

Nåjaa. Haft det så himla bra hemma och jag vill bara stanna lite till! :( Men, nu är det tillbaka till Halmstad livet igen. Undra hur denna tågresa går, blir nog spännande? Kör lite liveblogg sen då, bara kika in!

♥ Hörsrå! /Hanna







Hejdå! Ses snart. Jul, typ...


Älskad och hatad

God morgon!

Den här bloggen består och kommer att bestå utav mycket sport. Bara att lida lite ni som hatar sport men det är viktigt att man kan ALLT inom sport anser jag. Nyss gick nya reklamen med Peter "Foppa" Forsberg och hans Risifrutti-reklam på tv. Massa funderingar attackerade min lilla hjärna: Varför gör han detta? Är han inte förj*vla rik redan? Varför Risifrutti? Skämmer han inte ut sig? Osv...

Jag tror han vill vinna svenska folkets hjärta. Killen har ju inte direkt BARA varit en fröjd att ha i hockeylandslaget. Foten, den där foten han har kan inte vara bra kvalité på! Combacks efter combacks, tröttnat på honom men när han var som bäst var han ju.. BÄST!

Vad tycker du om Foppa?



4 mars 2010. Var jag olycklig? Jag stod 5 meter ifrån mitt livs kärlek.

/Felicia ♥

RSS 2.0