New Year

Oj oj vad har hänt senaste dagarna? Jag har varit på friskis med Matilda tisdag, onsdag och torsdag, detta betyder att vi ALDRIG mer behöver träna detta året....! Riktigt mör i kroppen känner man sig. Hur är allt med dig Frugan, blir du frisk någon gång?

Nyårsafton för mig är någonting överskattat. Förväntningar höga som Trade Center och månader av förberedelser ska i dag klaffa som Frugan och jag. Omöjligt säker jag. Folk blir bara ledsna och besvikna att deras förväntningar om kvällen/natten fallerade. Så min inställning är: Ha roligt med dina vänner så spelar det ingen roll om tolvslaget firas på toppen av Mount Everest eller i Harrys conteiner!

Jag tänkte iallafall bjuda Matilda och Linnea på en trerätters och finfint bubbel. Tack för detta året alla läsare och speciellt du min fru ♥



/Felicia


Vabbes himmel kommer 00.00 fyllas utav glitter


Sorry Frugan..

Frugson har varit effektiv på bloggen senaste dygnet, Like på det. Fick du nåt svar på dina frågor eller? TYVÄRR så såg jag inte matchen, jag råkade somna.. don't hate me. Kul att Sverige vann iaf!

Vad händer idag då? Oj, snacka om fullspäckat schema, luncha med några favoriter vid 12, sen lite chill på det. Eftermiddagen bjuder på återförening med några andra fina flickor, kvällsmys och nyårsplanering!

♥ /Hannaaaaa

Förresten. Givetvis är det där med Foppa inget skämt!



Hon e hemmaaa!


Aziz alltså!
(För er som inte såg vad den svarta klutten på förra bilden va..)


Återigen...!


...kunde ju svaret men kom inte på något att fråga..

/Felicia

På hugget!



/Felicia

Sista timmen

Nu är det bara en timme kvar till JVM matchen mellan Sverige och Ryssland. Pappa ringde innan och lämnade ett tråkigt besked: "Jag orkar inte kolla på matchen, jag lägger mig nu." Jag blev väldigt besviken, trodde vi skulle se en perre ihop ivartfall men nehe. Istället får jag, tre liter kaffe och Wilma sitta fastklistrade framför tv:n.

Hittade en het bild från julafton + min enda trogna hockeykompis inatt (Wilma):


Ni som tror att Arne Weisse inte har någonting med julen att göra längre har fel. Här ser man tydligt likheterna mellan han och mig, skrämmande för övrigt..


Ghuuhuuhullet i snön.

Förresten, det där med Foppa kan ju inte stämma alls Frugan? ;)


/Felicia

New döjjz

Riktigt fint jympapass idag. Berodde på två saker:
Att Madde var med och att jag hade på mina nya skouuur!
Skitsnyggsköna ärom!


Kan inte påstå att jag ÄLSKAR orange, men visst.


UUUUUUNDERBART ATT AZZE KOMMIT HEM, FRUGAN! Glad jag blev :) Varit riktigt deppig för att hon försvunnit för vet ju hur det känns plus att jag och Azze liksom e polare. HÄLSA HENNE MASSOR!

/Felicia


Snacka om förvånad jag blev!

Hörrni, det har hänt nåt otroligt förvånandsvärt idag. Jag travade iväg till gymmet förut (och sprang brevid en rätt snygg biff som jag för övrigt var tvungen att försöka impa på, ahmen ni vet ju själva). Ah men det är inte det jag ska berätta om.

När jag kom hem så ropar mamma att Azze har kommit hem, MIN RETARD KATT! Hon sprang ju bort i början av december och har alltså varit på äventyr runt 4 veckor! Vi trodde ju en räv käkat upp henne eller något, men nej nu springer hon runt här. Fattar ingenting, vart har hon varit liksom? Hur hon klarat sig är ju ett mirakel, tvivlar på att någon tagit hand om henne för hon är ju skyggast i världen mot främlingar.

Aja, en kul kvällsöverraskning helt enkelt!
/Hanna




Foppa

Åh nya vårkollektionen för H&M har kommit upp på nätet, in och kika! Förresten, kolla här då Frugson...
/Hanna




Ghuhuhulleej

Sammanlagt en timmes konferens blev det med Frugan igår. Kanonkul, 4 av 5 toasters osv!! Lär bli fler samtal innan nästa onsdag då vi återförenas ;)

Sitter och väntar på min kära Matilda som verkar ha drunknat i sminket. För en timme sedan sa hon att hon bara skulle sminka sig men nu börjar jag tvivla på om hon inte skulle måla New York på sin vägg (för det har hon gjort en gång och när hon efter ett par månader började bli färdig tapetserade hon över hela skapelsen). Men men hon kommer hit strax och då ska vi traska mot staden, jag behöver ett par jympadojjoooor!

GLÖM EJ HOCKEYN INATT FÖR TUSAN!


Jag och Matilda @ my b-day 2010.

/Felicia


Rea rea rea reaaa

God förmiddag bloggen!

Drog som sagt en runda bland butikerna igår. Shoppade faktiskt bara nödvändiga klädesplagg för en gång skull. Träningslinnen, tjocktröjor och underkläder om ni så ville veta. Fick en mp3 spelare av mamma också, himla, himla snällt! Nu kan jag dra min gamla in i väggen.

Nyss har man kommit hem från en låång snöpromenad, kändes som det var riktigt varmt ute. Bara - 8, en annan har ju blivit van vid det dubbla numera. Annars? Samtalade med Frugson inte bara en gång, utan två gånger igår! Var riktigt gouudis att få höra hennes stämma ;)

/Hanna


Ikväll är det JVM-match. 01.00 får vi se småkronorna!


Jag vart sur

Fattade ingenting igår. Först sände de inte hockeyn (idioti) sen kunde jag inte skriva ett inlägg här på bloggen (katastrof). Men livet går vidare. Fick följa hockeyn på sportbladets livechatt med Hasse Abrahamsson vilket var helt OK och jag fick strunta i att blogga vilket gynnade de allra flesta ;)

Om cirka en timma ska jag och Matilda rulla norrut, mot Kungsmässan. Mysigt värre! I kväll blir det förhoppningsvis telefonkonferens med Frugson?! :))))



/Felicia

miami2ibizaaaa

Då har man vart hemma en vecka, känns ungefär som två dagar. Känns också lite som man har semester, sover i världens skönaste säng, får krubb serverat, kan dra en bastu ba sådär.. Annars då? Nej, halsen mår inte bra så det är ju inget träningsläger här hemma kan jag säga men men. Mamma och jag ska dra en sväng och kolla in mellandagsrean, man e ju ledig så får ju passa på.. Skönt förresten att Sverige drog en vinst i JVM-matchen mot Norge, stadig seger med 7-1! Nu eru glad va Frugan?

Hörs i luren ikväll frugson! /Hanna




Den där kudden gick jag förresten i sömnen med härom natten,
förflyttade den lite och sådär, ah ba en parantes appropå inget alls.


Ahmen e ni sköna eller?

Vätskeersättning, alvedon, pizza och choklad har passerat min mun idag. Juldagen igår, vilket skämt. Iaf om man ska ut här. Haha, kom inte ens in, var för cool förmodligen. Nerå men kön var ju svinlång och när man var framme ropa vakten att de var stopp. Fast bryr mig egentligen inte, träffade dom sköna jag ville träffa. Men det roliga var ju att det inte ens hade vart fullt inne på krogen, smart att neka folk då liksom..?

Just nu sitter min brorsa och klinkar på gitarren, mina öron orkar inte så jag kunde inte närvara i samma rum som honom... strax dags för lite bastu sen blire chill. Frugson frugson, blir ett telefonsamtal snart känner jag. Måste höra lite gouu dialekt ;)
/Hanna



Paniken!

VADDÅ? Vad ska jag göra nu? Jag har laddat i knappt ett år och vad händer? De sänder inte Sveriges JVM premiärmatch!!! Hade jag inte varit en fattig student hade jag hämtat frugan och stuckit till Buffalo (där JVM spelas?) DIREKT! Ååååååh sur jag blev nu. Men ja ja livet går vidare..kanske.... ;)

Juldagen idag och det betyder naturligtvis utgång och jag är inte ensam om det. Verkar som hela stan ska ut och svira på Vabbes isbeklädda gator. Trevligt. Hoppas du har det bra Frugson, saknar dig lite :)


/F


Juldagen

Hoppas ni hade en bra Julafton! Själv hade jag det kalasbra med släkt, både 50-års kalas och julafton fick firas!
Frugson, jag hoppas du inte går i graven nu, men såhär är det..

Trevlig juldag! Blir middag med andra släkthalvan idag, sen läre ju bli utgång. Även fast man inte mår klockrent..
/Hanna


GOD JUL!

En dag med städning, julklappsinslagning och avslutningsvis juljympa och uppersittarkväll har satt sina spår. Jag är riktigt trött och ska strax gå och lägga mig och vänta in julen som ett litet barn. Klockan 07.14 ringer alarmet och då är det dags för sista julkalendern, ska bli riktigt spännande ;D

Jag hoppas ni alla och speciellt du Frugan får en RIKTIGT RIKTIGT GOD JUL!



/FELICIA

dagen före den där dopparedagen

Hemma helt själv just nu, perfekt för att slå in julklappar, rimma och pynta lite julkort. En kaffe och lite choklad sen så är jag på G! Irrig förkylning sitter i min kropp. GAH, vill besöka det frääscha gymmet igen ju, men tråkigt att ligga med feber imorn..Aja, kanske känns bättre imorgon men mamma tyckte inte jag skulle träna imorgon på självaste julafton, jag håller helt och hållet  i n t e  med!

Hur har du det då Frugson?
/Hanna


dags för lite julskinka och såna där grejer ni vet

Fortsätter livsnjutandet här hemma. Snart kommer brorsan, syrran + hennes grabb, dags för julbord här hemma. Fuskar lite eftersom syrran inte ska fira med oss andra på julafton. Så gåre när man har blivit lite vuxnare och kilar stadigt liksom. Brorsan och jag däremot, liviin the dream med singellivet båda två.

Förresten. Snacka om duktig du är då Frugan, kastar dig iväg på Medeljuuumpa - hejaheja!

Nåja. I ett sviinkallt Newnose säger jag nu hejhopp för denna gång!
/Hanna





Juljympa

Nu är jag färdig med ALLA julklappar! Tror jag... alltid lika spännande varje julafton om man glömt köpa till någon. Hittills har jag aldrig misslyckats men jag har en överlevnadsreplik om det skulle ske: "Din julklapp har jag beställt från Amerika så den kommer inte förän nästa år!" Den borde man väl gå på?

Nu blir det lite hopp och skutt på Friskis i form utav medeljympa!


Medeljympa= ungefär lika lätt som att bära Hanna gånger två!

/Felicia


Miss Matilda

Mötte upp en oerhört snygg Matilda på Gina Tricot och traskade vidare mot Esprit för att träffa Linnea som jobbar där. Mycket profesionell var hon ska ni veta! Hennes man Hampus och hans pojkvän Jerry var också på plats och störde henne i julkaoset :)

Jag och Matilda kan inte släppa taget av varann så vi ska ses imorgon klockan elva igen, en sväng till Volvo och tanka, snacka med Röbban på jobbet och Systemet ska vi hinna med innan hon börjar arbete klockan 12!



/Felicia

Tralallala..

Ohmg. Har precis vart på det nybyggda gymmet och testat löparbandet. Sjukt fräscht och omklädningsrummet var ju som ett spa om man jämför med F&S där jag kör i Hstad. Fanns ju tom. hudlotion och rengöringskräm man kunde ta av! Ni hör ju själva, impad man e ra.

Blir förresten lika förvånad varje gång jag går ut, det är sviinkallt här och flera meter snö känns det som. På lokala nyheterna sa dom att det var kaos på Södermalm, alla klaga på snön och trafikverket (eller nåt), de gav för övrigt ett skönt svar på tal, "Folk kan förvänta sig att vi ska ploga, men de kan inte förvänta sig att vi ska ploga bort en hel årstid" Aja, jag tyckte den va rätt kul iaf, hah.

/Hannaaaa



Liviiin' the dream liksom

Har jag det oskönt eller? Hemma, sovit i min gouua säng och ba njuter av att leva. Ligger i föräldrarnas nyinköpta schäslong och tittar ut på vår snötäckta baksida. Tidigare har jag hälsat på min blodsvän på hennes jobb, kikat lite affärer och köpt rökt lax från hamnen. Oj vad bra jag har det!

Svar till Frugson:
Hm, jag kanske såg din pojk-vän Prins William, han satt i så fall snett emot mig på andra sidan. Till en början satt han lite avslappnat i strumpor och  ockuperade två säten, sen flög dojorna på igen. Skön lirare måste jag säga, digga lite musik sådär och mimade. Så du får väl fråga William om han känner igen den beskrivningen, om han inte läser bloggen själv ;)

Nehe, vad ska man göra nu då? Ahh ingenting speciellt för jag är LEDIG!
Herrå! /Hanna


de enda som saknas e Azze som sprungit bort!


Tomtenatta

Frugan är hemma och så även jag. Verkar som det flöt på bra för SJ, helt ofattbart! Vi bytade klappisar igår och jag fick ett linne, ett par trosor och vääärldens finaste julkort :) TACK FRUGAN!

Efter julmyset kramade vi varann farväl och det var svårt att hålla tillbaka tårarna. Bloggen kommer hålla oss minst lika nära som vanligt! Sen gick jag och mötte min tvillingsjäl Malin (nästan) vid tåget och vi gick till stan och shoppade julklappar och åt på Mezzo. Tiden gick så himla snabbt så vi fick kasta i oss kaffe hemma hos mig innan vi sprang till stationen och insåg att tåget var försenat......... då var det tur att vi hade varann så en timme gick ganska snabbt!

BREAKING NEWS: Min käre vän William Bengtsson berättade för ca 3 minuter sedan att han hade sett Frugan på tåget igår!! Såg du han, Frugson??


Såg du den här pojken Frugis?


/Felicia


På det berömda x2000 tåget, Gbg-Sthlm

Ja hörrni ni! Nu sitter man här igen, på tåget till Sthlm. Än så länge bara 15 minuter försenat!

Frugson och jag hade en supermysig julafton tidigare idag! Vi hade rimmat fint båda två och bytte lite julklappar över en kaffe ;) Fick ett par Frugson-tofflor som man kan ha när man springer mellan lägenheterna, armband och såklart ett hjärtformat ljus med världens finaste rim ;) Min lilla Fruga, är så glad att jag har dig!

/Hanna



Yeees då e man på väg!


Vabbes helg!

Som ni alla redan vet så har jag spenderat min helg utan frugan i Vabbe. Det har varit tungt men jag tror och vet att det är nyttigt att vara ifrån varandra. Då blir man som nyförälskad när man ses igen, som jag blev idag. Hon var så himla bedårande i soffan hemma hos Lisa! Tänk att jag har en sån vacker fru!

Klapparna inslagna och rimmen är klockrena - imorgon ska jag ge min fru julklappisar till frukosten :)




/Felicia


I väntan på Frugson..

Om ni undrar varför Felicia Frugson uppdaterat dåligt på sista tiden är det för hon har varit duktig och arbetat. Om en timme och en kvart slutar fröken och då hoppas jag hon springer till tåget för att fira fjärde advent med mig och resten av brudsen som befinner sig i Hstad.

Ja.. Jag ba ligger här och väntar på kvinnan i mitt liv../Hanna



18 december 2010 - 2 dagar kvar

Börjar med att tacka för en mycket trevlig, mysig, ljuvlig, underbar, gosig, varm och härlig kväll igår hos Smekarn! 

Vidare kan jag berätta att jag äntligen har köpt julklappAR till dig Frugson ;) är du ett snällt barn får du nog det imorgon.. Har bara två kvar nu, en till bror + att alla i släkten ska köpa en julklapp som man kan ge till vem som helst, alltså har vi en målgrupp på 5-50+ åringar, killar och tjejer, olika intressen.. Förslag?

Dags att julrimma! /HANNA


Jaa, vad får du i julklapp troooo? ;)


Börjat leva igen..


Haft redovisning idag och gjort en annons för kommande redovisning efter jul. Känns som vår grupp har rätt bra koll på läget. Skönt! Är så jävla sugen att sticka och springa men vi ska på middag så det får väl bli imorgon, nej juste.. då ska vi sitta på Stadsbiblioteket med ett annat grupparbete. PÅ EN LÖRDAG! Jaja. Bara köra på nu för på måndag drar jag heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!

/H



Snöar det?

Optimisterna Felicia och Hanna Frugson gick 3 meter hemifrån och vände direkt hem igen. Nej, men det var nära att vi gjorde det. Fytusan vilket väder!


"Skämt eller?"-minen gick på direkt när vi gick ut och fick se snökaoset


Såhär såg jag ut när jag kom fram till skolan!


Nu är jag hemma och sveper kopp efter kopp med Mezzo, livet leker!

Jag ska köra lite på Friskis tonajt hade jag tänkt, kan ju inte gå runt och vara sjuk hela tiden :)


/Felicia


Likadana

Det känns som jag mött en brunhårig Felicia. Vi är exakt likadana, iallafall väldigt väldigt lika jag och Frugson. Har sagt det innan men säger det igen. Ett exempel var idag när vi traskade i -20 (måste det ha varit) till Hemköp diskuterade vi någonting viktigt så sa vi en hel mening i värsta kören. Jaa jag säger då det. Lite läskigt men det är nog äkta vänskap bara :)



/Felicia Frugson


Frugor i alla väder, i alla kläder, i med- & i motgångar..










Tillbakablick - Hannas schnygga ben

Hitta snygga bilder på mitt lilla blåmärke från i somras. Hur jag fick det? Ah, dansa på Kåren varav en Ekp:are  hällde ut poppade smörpopcorn på dansgolvet = Snorhalt. Jag gjorde världens vurpa och landade på sidan. Ekp:aren hann inte fånga mig den Jää..keln. Jag brukar aldrig få blåmärken, vissa får ju det ba man petar på dom. Hört att Frugsons ena Vabbevän kommer hem med en lårkaka efter varje utekväll tex. ;)

Mycket nöje /Hanna


Tack Jäderklint.


Felicia Frugson - Vaart haru varit hela mitt liv?

Jag och Frugson har haft någon form av Oprah Winfrey show hos mig. Vi har beklagat oss hos varandra, fulorden har flödat. Nerå, men nu e nog både hon och jag lite gladare? Ah, i alla fall jag. Nyss lekte hon lite brat också och gjorde ett försök till att snacka Stockholmska. Underbart! Tänk vilken tur att man har en Fru två våningar ovanför!

/Hanna




Kämpa, gilla läget, härda osv..

Helt seriöst. Jag håller på att spricka av irritation och frustration. Kan bara den 21:a december komma!? Då kommer jag nämligen vakna upp i min underbara säng där hemma. Jag gillar verkligen inte vara negativ, det strider mot min egna religion. Men jag kan bara inte hjälpa det just nu. Tips på hur man peppar sig själv när inte ens träningen funkar?! Ska messa Frugson med detsamma och se vad hon gör!

/Hanna


Tacotime

Efter grupparbete på skolan ser jag fram emot en tacokväll med handboll! Visserligen DAMhandboll men det får väl duga. Frugan är på afrodans nu och jag måste stanna hemma och kurera mig det sista trots att det kittlar i kroppen bara jag tänker på afrodans, så jäkla roligt! Du har degen, elefanten, solen och gräset (som jag dessvärre inte gjort än men frugan älskade den!). Har du testat afro? INTE, do it!

TaCo TiMe!

/Señiorita Felicia

Friskhetstecken?!

Först PH, sen Svenska Hjältar och nu Våra vänners liv. Detta har nog gjort mig frisk, för om inte detta är ett friskhetstecken så vet jag inte vad:


Lockade håret lite...haha


/Felicia


House'llelujah!

Gick från skolan med en klump i magen av stress. Men min bästa medicin för det är löpning + bastu på gymmet. Så nu sitter jag mindre pressad och stressad av alla grupparbeten hit och dit! SKÖÖÖNT! Ett hett tips för er studenter som kvävs av oskön litteratur och sådär.

Förreeeesten! Är det någon som hackat min Facebook eller? Stod att jag gillade "Solsidan" vilket jag inte alls tryckt att jag gör. Så om ni fått nåt busigt, skumt eller liknande av mig får ni hojta för då ere någon som sitter och har det kul.

Aja kyss i baljan /Hanna




Hoppas du tillfrisknar snart Frugson!


Oooowmark

Fenomenet Omark har redan diskuterats här på bloggen. Jag skickade hans straff-pärla till fossan ("pappa" på vabbeska) och han svarade: Han skulle ju kunna börja hålla i danslektioner...




/Felicia


Tvåveckorshe***te

Det är inte kul att heta Felicia idag. Ni får ursäkta men jag måste klaga lite nu. I två veckor har jag varit förkyld nu och de senaste tre dagarna har det blivit värre. I dag orkar jag inte ens gå på föreläsningen. Suck. Blir en dag hemma med kurering och ytterligare ett försök att bli frisk. En lösning som jag vet fungerar för mig är sport. Kan bli sjuk om jag inte kollar på sport alls en dag.

Jag kan nästan svära på att junior hockey VM är den bästa turneringen som finns. Därför ska jag underhålla mig själv med att kolla på tre kronors insats i förra årets upplaga av JVM.




/Felicia

Ooh-mark

Limpan Omark vet hur man trycker in den.

/Hanna



Varning för snygga bilder

Hemkommen i lägenheten har jag fipplat lite med bilderna jag tog igår, titta och njut!


Linköpings tillresta supporters var som djur i bur


Lundqvist höll i ratten när Frölunda styrde mot ännu en seger
(Här var han riktigt lik Henrik för övrigt..)


Helt klart den snyggaste bilden, skottögonblicket fångat


Bra insats av Tömmernes


"Alla luktar fisk i Göteborg"
"Alla heter Glenn i Göteborg"
- Fantasin flödade hos Linköpingfansen


Vi konstaterade att mannen på bild är Göteborgs version av schtekare


/FELICIA


Latjo lajban

Tjena alla Soeta!

Igår var det alltså full rulle, drog en sväg i Götlaaborg och gled runt. Shopping och Frölunda som Frugson redan berättat, hon återkommer ju med bildbevis sen då. Men det var en trevlig dag, så långt bort ifrån plugg man kan komma! Tycker synd om Frugis som är sjuk. Hoppas hon blir frisk snarast!

Åh, en sak till..Snart kommer jag hem. Då får jag krama dig. Och dig, dig, dig och kanske dig..
/Hanna




 


tomtar överallt

Tät i näsan som en ål, smaklökar som befinner sig på andra sidan jorden och läppar torra som skorpor sitter jag hemma i Vabbe och tycker synd om mig själv.

Senare kommer snygga bilder upp från gårdagens match.

/Felicia

Göteborg i mitt hjärta!

Uppe före Fredde sticker jag och frugan till Göteborg för julshopping ..



..och självklart hockey, Frölunda - Linköping tonajt!


/Felicia


sweeet dreams

Skön kväll hos Smekarn, chokladen satt som den skulle och Jay vann Idol som alla redan vet. Klockren kväll helt enkelt. Nu ligger man nerbäddad i sin goa säng. Lördag imorgon, sovmorgon tänker vissa men en annan har ställt klockan på 7.00.. Jag och Frugson ska på äventyr, gissa var?

Sov gott! /Hanna



"En affär.."

När jag som bloggerska nämner till min bloggfru att jag endast skulle kika i en affär till innan hemgång blir man alltid lika förvånad att det råkar bli lite fler på vägen. Men jag fick köpt tre julklappar och snackat med lite bloggläsare! Alltid lika roligt att folk tjoar på stan, inte bara basshunter och Gessle som blir påhoppade med andra ord..

Kvällen bjuder på en underbar (förhoppningsvis?!!) kväll hos Smedarn (kallar henne Smekarn) framför idol och en skåuul goudis! Som ni säkert inte visste har jag gått och blivit medlem på Friskis&Svettis så en skål gotte sitter som spiken i kistan efter en stress-plugg-vecka.


GLÖM INTE: I kväll hejar vi på Peter Jihde, ingen annan!

/Felicia

Fredag kommer efter torsdag, före lördag & stavas som det låter.

HURRA! Det är fredag! Som jag längtat. Haft grupparbete hela dagen såklart, levde på en tonfiskburk så nu har jag käkat kanske världens godaste maträtt. Vi snackar såklart taco! Oj vad fint det var, datorn står stadigt på min mage nu med andra ord.

Ikväll ska det mysas, inte så lite heller. Idolfinal med schnygga brudar! Jag och Frugan ska förbi Hemmakväll och köpa gooudis. När jag väl köper det så försöker jag alltid plocka blandat, men slutar alltid med 90% choklad, vilket det säkert gör ikväll med. Efter en veckas intensiv plugg tänker jag käka onyttigt med gott samvete. Fan vad skön dag och skönt att det är HELG!

Hoppas såklart våra läsare får en fantastisk kväll ni med!
Ps. 10 dagar kvar, sen kommer jag hem!!
/Hanna





ahmen nu räcker det väl....?

Åhh. Jag håller på att avlida av allt skolarbete just nu! Vill ha jullov nu. Det sämsta är att det inte blir något jullov, för det har man icke på Högskola - bara lärarna tydligen. Ah, vadå orättvist? Aja hitta en rolig bild från Superfredag på Mårtenson. Fick posa med några MKV grabbar, haha skön eller?

Men shit nu måste jag fortsätta plugga. Frugan sitter brevid och knäpper på tangenterna frenetiskt.
Tjarå! /Hanna



Mmmums..

/Felicia


världen är upp och ner..

Hej hörrni!
Sorry att det blev en sen update idag. Som ni vet så har skolan tagit över våra liv och därefter var det direkt till core-passet. Jag är anti Mc Donalds, ni skulle få tvinga mig äta något därifrån och jag blev ännu mer äcklad av en av de följande bilderna. Gillar Rädda Barnens logline - världen är upp och ner.
/Hanna






only girl in the world

Jääklar idag slog man till på stort i matlagningen. Laga till svinstark kyckling med wok. Hur enkelt som helst, ba ta en kycklingfilé av finaste kvalité, ösa ner wokgrönsaker och så spar ni inte på kryddorna. Curry, cayenpeppar, chilipulver, salt och peppar samt en redig klick sambal eloek. Sen ska ni ju givetvis hälla på lite eller mycket (vad ni nu känner för) grädde. Brinner i munnen nu, men blev riktigt fint.

Ahh, annars har man ju köttat lite skolarbete och afrodans. Jag som ställde mig längst bak på afrodansen hamnade istället längst fram när ledarna hade fått för sig att ändra lite i strukturen. Aja, glänste som få. Ttsss.

/Hanna


Afro-Hanna


Gray day

Utanför fönstret hemma på Blomgränd i Varberg skiner inte solen. Gråa, tunga moln klär himlen men det är ingenting jag bryr mig om för i dag ska jag träffa mina fina vänninor Matilda och Linnea. Halmstad har överlag varit och är en bra stad men något jag saknar är Vabbes brudarna! Men en Nynäsbrud gör vardagen fantastisk ;)



/Felicia

Smile like you mean it..

Ah hej bloggen!
Kan ju börja med att konstatera att det inte går att laga lax i min lägenhet utan att grannarna tror man öppnat fiskbutik. Fläkten är alltså kääsz. Men men, käka de till spenat och permesan, blev rätt gott. Eller nej, det var inte ens det när jag tänker efter. Men rätt bra deffmat?

Fan alltså, just nu köttar man ba en massa Skaune Traufik hela dagarna långa. Vi ska "hjälpa" dom med en strategisk plan och målgruppsanalys kring deras kommande kampanj. Kan vi inte typ få utforma liknande grej fast med roligare uppdragsgivare (inget illa menat) men hade ju vart lite roligare med typ H&M eller nåt..

Aja,  vet inte varför jag e lite neggo idag. Antagligen för Frugan är sjuk..
Krya på dig Soet /Hanna



Bli bäÄää-ttre snart Frugiee.


Tobbe är överallt

Erik "Tobbe" Johansson är överallt. Jag blev förälskad i han i Eva & Adam. Satt precis och kollade på Bert, gissa om han inte va med där också!! Våra vänners liv går ikväll och där är han med, heltokejnice.


"Benny" i Bert

"David" i Våra vänners liv


/Felicia


Kanonkul!

Febern drivin me kräjsy! Glömde helt bort att min grupp skulle träffas idag och skriva lite om Skaune Trafäjken, kanske inte hade bidragit med mycket men ändååå. Frustrerande. Men jag har iallafall haft det mysigt här hemma i Vabbe utan frugan o allt. Vår lilla vovve här hemma har inte heller hon alla hästar hemma idag. Var ute med henne innan och hon utnyttjar verkligen kopplets tre meter då hon alltid är just tre meter bakom mig. Då och då kommer det en cyklist och Wilma (som byrackan heter) befinner sig på motsatt sida från mig= KROCK! Men tur för henne att hon är ghuhuhuhuuulliig! :)


Faktiskt inte Wilma, men oerhört likt..!


/Felicia


Ogoa gubbar

Var som bekant i Scandinavium idag och fick se ett Frölunda som mer eller mindre glömt hjärnan och konditionen i Jönköping. Visst hade de chanser men satte de dem? Naaaeh! Tråkigt, förväntade mig en rolig match efter gårdagens seger efter straffar. Dessutom tycker jag att det är lite nonchalant (stavning..) att delar av publiken går när det återstår 10 minuter. Visseligen låg Frölle under men 2 mål på 10 minuter i hockey är nothing!


Tobias Viklund - matchens hetaste spelare (tolka själv)



/Felicia

Vi ska vaska in 2011

Ohoj!

Frugis smet iväg från mig imorse runt 10 bläcket, hon drog en walk-of-shame två trappor upp och snart är hon på Frölunda-Hv71. Själv har jag ba tagit det coolt idag. Städat ni vet (erkänn att det är söndagsgöra till max), gått en vinterpromenix med Smedis och lagat flärrefilé som för övrigt vart sjukt gott! 

Har dessutom snackat med Limpan där hemma om Nyår. Egentligen gillar jag inte Nyår, en helg som enligt mig är lite överskattad och oftast slutar med mer eller mindre fiasko. MEN detta Nyår har jag lite planer som jag hoppas går igenom.. får se med den saken, har tänkt mig fest med övernattning och finmiddag på vårt landställe. Ska bjuda sjukt snygga och sköna människor, dansstegen ska glänsa och Moët & Chandon ska såklart flöda och vaskas.. tss. Låter lovely ju!

Harrre! /Hanna

Appropå Walk-of-shame, glider in med ett schysst julklappstips:



godnatt skatt

En Vabbes grej är att säga "god natt, skatt". Så då gör jag väl de :)




/Felicia

Sov gott

Ikväll var det glamour på tapeten. de allra flesta på födelsedagsfesten var dock sega sen igår så jag och Frugis vandrade hem utan utgång. Tack för en mysig födelsedagsfest me gouua tilltugg och härligt folk! Vi gjorde vårt bästa men ibland rår man icke för John Blunds sömngrus. Vi bor i samma trapphus som ni säkerligen vet vid detta lager men Frugan ska sova över hos mig. True love eller? javisst.

Nana mjukt rå/Hanna



dags att tvätta bort sminket. Frugan mjukar upp sig och är vig som få


Frugan laddar... kuckilikuu


nu har hon redan somnat i positionen "tuppen" som ni vet


Glamourad

Då var man....glamourad..! Riktigt tjusiga är vi. Det är man ju som dam. Ha en trevlig kväll allesammen för det tänker bannemej vi ha!



/Hanna & Felicia


Dags att bli glamourös

Det vankas födelsedagsfest i Halmstad. Två snygga brudar fyller 24 och 25 gamla gamla år. När jag blir så gammal har vi väl bosatt oss på mars och grisar flyger runtomkring oss. Skämt åsido men det är inga ungdomar vi ska fira idag. Temat är glamour, som man kan analysera såhär: Glamour är en dokusåpa från 1968 typ och diamanter och rött vin associeras till temat. Det är bara att sätta sig in i rollen som vuxen och se hur det är, kanske är riktigt roligt?



Men nu ska jag ner till Frugan och väcka liv i tanten (även hon ska ju förvandlas till en glamourös kvinna).


/Felicia


Var e min Aziz?

Fullt ös inne på Mårtenson igår, mycket trevlig kväll! Haha, var en bloggläsare som var helt galen och hoppa runt på dansgolvet runt mig och skrek "KALLIS, KALLIS, KALLIS!!" (jag driver inte för en gång skull, men det gjorde nog han).

Nu försöker jag i vanlig ordning få liv i Frugson men hon verkar ju ha somnat om..? Kanske ska överraska med frukost på sängen..? Ah, hade gjort det om jag hade haft en go (eller gouuu som Frugan hade sagt) frukost att bjuda på. Men vadå, det är ju den berömda tanken som räknas eller?

Åh. En tråkig sak, min superfina retard katt som ni sett bilder på är borta, hon försvann igår. Jag hoppas hoppas hon kommer tillbaka för det där e tusan ingen vanlig katt! Alla i 08:a området kan väl hålla ögonen öppna efter en liten minikisse? :(

/H.






Var e du?! :(


Mårtenson

Ses på stan!

/Hanna x2




Sexy bitch

Full fräs i lägenheten. Hanna, Sabina och Hanna visar de rätta movesen!



/Felicia

Lovely friday!

Är inte fredagar rätt sköna ändå? Kunde varit klockrent om jag varit frisk, känner mig lite hängig och hostig men lite kaffe och vila gr nog saken bättre! Ikväll blir det nog lite dans på Mårtenson, förfest inför morgondagens födelsedagsfest liksom :)

Hörs senare, I gotta sleep a bit!
Till min Fruu:


/Felicia

fortfarande misstänksam..

För att reda ut gårdagens hemligheter lite mer så tror jag att Frugan bara drev med mig. Hon har nog inte varit busig. Men jag är fortfarande inte 100% säker..

Aja. Idag ska jag ha litteraturseminarium. Hoppas på att inte behöva redovisa (bara vissa grupper som kommer få). Men men. Annars e det Superfredag idag på Mårtenson, detta betyder att "kidddsen" kommer in lagligt (vi med andra ord), kanske blir ett besök där. Vem vet..

Sist men inte minst ska jag nämna ett matlådetips om man icke hinner göra typ en fin kycklingsallad eller liknande. Du behöver två saker.

1 tonfisk burk + gaffel.
Idag ska jag lyxa till det med lite keso också. Perrfa.
Det var allt just nu.
/Hanna



Fruuugan frugan frugan

Hemligheter är någonting vi inte har mellan oss. Men ibland säger man kanske inte alla detaljer. Tiden får utvisa helt enkelt. ♥


/Felicia


Inte lika gulligt! (Varning för interna grejer)

Kan hålla med Frugan att jag använder mig en del av ordet "Guuulligt". Men det är ju fint och helt enkelt.. gulligt uttryck.

MEN en sak som inte är lika gulligt är att hon är så sjukt hemlig och filurig. Just nu tror jag hon har busat ganska rejält bakom min rygg. Kan tyvärr inte uttala mig mer specifikt just nu. När jag vet säkert OM hon har smusslat bakom min rumpa kan jag meddela. Åhhhh. Snacka om pinsamt. Frugan för tusan!! JA eller NEJ?!

/Hanna.



kan ju lika gärna börja förbereda mig för utklädning för resten av livet. ELLER?


Ghhhghhghhgguuuulliiiiiee!

Frugan är, som ni borde veta nu, från Stockholm - nästan iallafall. Hon har många uttryck men ett som jag fastnat för EXTRA mycket är när hon säger: gullig (någonting hon säger minst en gång i kvarten). Men hon säger det med betoning på G:et i början som blir något såhär: Ghhghhghhghghhgguuuuuuulllie! Ni måste höra när hon säger det, för gulligt.



/Felicia

Småkronorna, småkronorna är lustiga att se

Frugan var ju lite upprörd angående JVM-truppen. Hon stampade ilsket i trappen osv igår. Lirare som Pääjärvi mm. stoppas ju av deras klubbar att vara med i JVM. Trist såklart, men vi får säkert se lite nya sköna namn i truppen istället. Håll ut Frugis!

/H.


Julkalendern -10

Precis kollat på första avsnittet av årets upplaga av julkalendern. Inte helt åt pipan faktiskt! Tycker att de senaste har varit riktigt kassa. Pelle svanslös, Greveholm, när karusellerna sover - där snackar vi kvalité! Så jag ska nog sätta klockan på 07.15 för att se andra avsnittet ;)




NATTI! /Felicia

-

Mina muskler e trötta. Ber om ursäkt men jag orkar inte skriva mer idag. Frugan jag får svara på din fråga angående JVM truppen imorgon. 


Nana mjukt och gott /Hanna


Va i %6&@!!te



Årets kanske roligaste turnering är hockey-JVM. Det kan man inte sticka under stolen med. Men när Pääjärvi och Ekman-Larsson inte är med i truppen blir man en smula förbannad. Vad säger du om det här Frugan?

/Felicia

En blyg kille

Magiskt.
Fantastiskt.
Oförglömligt.

OskarLinnros.
Jag kommer aldrig att glömma denna dag. Bakom fasaden av kaxighet och magi kunde jag se en osäkerhet. Han utstrålade självsäkerhet men emellanåt såg jag någonting jag inte kunde tro - en ganska blyg kille. Oskar Linnros sjöng inte mer än tio låtar, men de tio låtarna räckte gott och väl för att få mig på fall. Tack Oskar, och tack Malin för någonting väldigt speciellt ♥


Min Malin









/Felicia Linnros

RSS 2.0