Hörrni - heeej!!

Hej bloggen!

Det är Hanna, ni vet Felicias fru. Jag har inte gått och begravt mig. Jag lever för fullt! Ikväll blir det pPpPparty i Hstad. Precis som igår, eheheh. Hoppas Frugan kommer hit, jag behöver henne vid min sida. Hon ställer upp på olika saker, ahmen ni vet som att INTE hålla för öronen då jag ska DJ:a på våra förar fester. Jag vill mestadels höra house. Därför blev jag galet glad när Gastons spelade den ena house-låten efter den andra igår. Rrrriktigt bra drag var det! Nehej, en durre på detta så kanske man ser ut som en människa igen.

Tack & Hej!



Where's the party? Axwell på Kallis.


NISSE DRIVIN ME CRAZY

Har haft en mini Nisse i min lägenhet i typ en vecka. För er som inte är bekanta med "Nisse"-fenomenet så är det en fluga. I detta fall en bebisfluga. Han surrar runt och jag vill inte ta kål på han/får inte tag på han när tålamodet brister. Jag hade väldigt gärna haft en liten Nisse som husdjur, men denhär Nissen har en förmåga att cirkulera kring mitt huvud. Avliva eller stå ut? RÖSTA!

Hoppas ni tog ovanstående seriöst.

Idag ska jag åka till kära Vabbe efter en veckas plugg i Hasse. Pappa fyller år (GRATTIS FOSSAN) så ikväll blir det kalas för honom. Imorgon blir det jobb på Håsten 8-14 innan jag träffar kollegan Emelie! Vad vi hittar på vet man aldrig men hon nämnde något om barbie...lördagskvällen spenderas troligtvis i Halmstad. Min rumskamrat Madde ska skeda över då även hon ska ut i Basshunter-city! Nu ska jag städa toaletten innan jag beger mig till trainet.

Ha en toppendag, speciellt du pappa ♥


/Felicia


Väntar man på något gott...

..ni fattar. Bloggen är inte direkt prio ett now a days. Hoppas allt är bra med er och att livet leker? Jag är ganska ledsen, frugan har åkt hem för att kolla på någon snubbe som diskjockeyar. Hon har bara sett honom trehundraelva gånger iår så hon var tvungen att passa på!

Skämtåsido. Det känns som alla mina vänner har tagit klivet ut ur flickrummet! Malin har gått och blivit börrare, Matilda hasse-student i någon vecka sedan tog hon över malins lägenhet och living the dream, Linnea har saker på G och jag ska ärligt erkänna att jag inte riktigt vet vad som kommer ske för denna kvinna men bra kommer det bli! Mikaela sticker till London (?) enligt mina senaste källor. Min andra Malin har bosatt sig i LULEÅ och kommer stanna där i FEM år. Skjutmigbaklänges.

Jag sitter här i min hamsterbur i Halmstad och känner att livet inte är så pjåkigt. Saker och ting börjar falla på plats, men ändå inte. Ikväll är det ivarjefall karaoke och vi kommer briljera!


RSS 2.0