No-carbs-paj. Lätt som en plätt. Eller?
Ah, det var en hemifrån som fråga mig om jag inte kunde visa nåt mattips någongång. Ni vet, Frugan är ju expert. Men jag tänkte att det är klart man får ställa upp. Kunde dock slutat i brand, så var försiktiga!
Taco-paj var iallafall det som skulle lagas (ah vi gillar taco i detta hus).
♥ Smaskig måltid /Hanna
Börja med pajbotten. Knäck 2 glada ägg och blanda med lite grädde.
Knäck dom helst samtidigt, annars kan Frugan lätt bli lite sne.
Släng in formen i ugnen och ta ut när den ser ut som en gul
kines med lite pigmentförändringar.
Langa lite cocktailtomater på pajbotten, jag brukar använda så många
så man kan skriva DIF. Brukar bli lagom så att säga.
Stek köttfärsen för tusan! När man kan forma den till ett F (som i Frugan)
och den är sådär gyllenbrun som berömda Beyoncé, då är den fin och bra.
Men juste, innan dess är det ju kryddags! Frugan kör med sina Gekås påsar.
Själv gör jag tacokryddan själv, på så vis slipper vi krubba i oss massa E-nr och
onödiga tillsatser. (Fråga gärna om ni vill ha receptet)!
Jag vill varna för ett enkelt snesteg. Då man tagit ur pajformen för att
slänga på tillbehören, ställer man den ofta på ett underlägg.
Låt INTE underlägget följa med in i ugnen sen igen. Då blire såhär..
och det luktar bränd gran i hela lägenheten.
Japp, sen när du slängt på köttfärs, dif-tomater kan du även ha lite
creme freiche och grädde blandat med tacokrydda, blir lite saftigare så.
Sen dränker du pajen med ost! Därefter, in i ugnen (utan underlägget)...
och ba servera med kaninkäk och vatten! HUGG IN vetja!
Och återigen... vill du inte diska med våld, använd smör i botten..
alltså hur roliga är inte ni rå :D sköna brudar och tack för hjälp smset felicia! men jag var tvungen att säga sanningen ändå ;)